Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
12 juli 2024 05:35
Del på Facebook
Foto: Terje Bendiksby / NTB
Foto: Terje Bendiksby / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene fredag 12. juli.

Flere norske bedrifter med kvartalsresultater

Norwegian, Aker Solutions og XXL er blant bedriftene som presenterer resultater for 2. kvartal fredag. Flyselskapet Norwegian tapte 763 millioner kroner på driften i første kvartal. Dette var likevel en bedring fra første kvartal i fjor. Også sportskjeden XXL hadde negative tall i årets første kvartal med et tap på 209 millioner kroner før skatt.

Annonse
Annonse

Bedre gikk det for oljeserviceselskapet Aker Solutions som hadde et driftsresultat på 723 millioner kroner i første kvartal. Selskapet venter at omsetningen for hele 2024 vil øke med omtrent 30 prosent sammenlignet med fjoråret.

Harald Henden bisettes

Krigsfotografen Harald Henden bisettes i Vestre Aker kirke i Oslo klokken 13.

Henden var ansatt i VG fra 1987 til sin død, og fotograferte nyhetshendelser over hele verden. Spesielt tett var han på konflikten mellom Israel og Palestina. Han døde 3. juli på Diakonhjemmet sykehus av kreft i bukspyttkjertelen, 63 år gammel.

Milliardærsønn gifter seg

Sønnen til Asias rikeste mann, Anant Ambani, gifter seg med Radhila Merchant i Mumbai. Brudgommens far er Mukesh Ambani, som eier selskapet Reliance Industries. Det hinduistiske bryllupet skal vare tre dager til ende, og vil finne sted i foreldrenes hjem i Mumbai.

Paret har holdt tett om detaljer om selve bryllupet, men har holdt flere førbryllupsfester som kan gi indikasjoner på budsjett og grandiositet.

Annonse
Annonse

Den finske Riksdagen stemmer over ny immigrasjonslov

Finske folkevalgte skal stemme over en ny lov som har som hensikt å stoppe asylsøkere fra å komme inn i landet via grensen til Russland.

Finske myndigheter anklager Russland for bevisst å ha sendt asylsøkere fra blant annet Syria og Somalia til Finland etter at landet ble Nato-medlem.

Semifinaler for menn i Wimbledon

Det er klart for tolvte dag i årets tredje Grand Slam-turnering. Russiske Daniil Medvedev og spanske Carlos Alcaraz spiller første semifinale i tennisturneringen Wimbledon klokken 14.30. Senere på ettermiddagen spiller italienske Lorenzo Musetti mot Novak Djoković fra Serbia. Norske Nicolai Budkov Kjær (17) spiller mot tsjekkiske Maxim Mrva (16) i semifinalen i juniorklassen.

Norge møter Finland i EM-kvaliken

De norske fotballkvinnene møter Finland i kvalifiseringen til EM. Landslagssjef Gemma Grainger må klare seg uten Ada Hegerberg og kaptein Maren Mjelde i det viktige oppgjøret. Norge er nummer to i gruppen, to poeng bak Nederland på topp. Italia er på 3.-plass med like mange poeng som Norge, mens Finland følger ett poeng bak. Kampstart er klokken 18.

Ny etappe i Tour de France

Den 13. etappen i Tour de France er på 165,3 kilometer og går fra Agen til Pau. Eritreiske Biniam Girmay vant 12. etappe, og har med det tre etappeseire i årets Tour de France. Norske Jonas Abrahamsen sykler fortsatt i den prikkete klatretrøyen.

(©NTB)

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 3 dager siden Våre folkevalgtes lojalitet, kun et spill for galleriet?
Dette bør bli en av valgkampsakene neste år. Bra innlegg.
Norge bør si opp EØS-avtalen. Vi har Efta avtalen og forholde oss til. Vi må sette ned foten og ikke ...
Bjørn Ove Angvik 13 dager siden Kristiansund knyttes til Hitra og Frøya med ferje
Det er utrolig mye vassing i graut i denne saken om ferge Hitra -Aure. Hvem holder tilbake? Fylkeskommunen?  Dette kan ...
Terje Sundsbø 13 dager siden Fergefri E39 – forutsigbar samferdselspolitikk
Ferger er miljøverstinger. De har et enormt energiforbruk grunnet stor vannmotstand.Elbiler som kjører fergefritt er en miljøvinner.
Terje Sundsbø 16 dager siden Fergefri E39 – forutsigbar samferdselspolitikk
Alle meningsmålinger viser at folket ønsker å reise fergefritt. Det inkluderer også de som foretrekker Romsdalsaksen, en fergefri kryssing av ...
@Terje SundsbøOg?
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse