Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
26 september 2019 05:57
Del på Facebook
Politiet har natt til torsdag evakuert 92 beboere i en omkrets på 300 meter rundt den russiske tråleren som brenner i havna i Tromsø.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Politiet har natt til torsdag evakuert 92 beboere i en omkrets på 300 meter rundt den russiske tråleren som brenner i havna i Tromsø.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til torsdag 26. september.

92 evakuert etter brann

Politiet har natt til torsdag evakuert 92 beboere i en omkrets på 300 meter rundt den russiske tråleren som brenner i havna i Tromsø.

Supplyskipet Strilborg har forsøkt å slukke brannen på skipet fra sjøsiden og pøser vann med vannkanon. Det er frykt for at ammoniakktanken på skipet kan eksplodere.

68 utlendinger pågrepet

Politiets utlendingsenhet har pågrepet 68 utenlandske statsborgere for brudd på utlendingsloven på nedlagte Stensby sykehus på Minnesund.

Pågripelsen skjedde i forbindelse med en rutinekontroll på gamle Stensby sykehus i Eidsvoll. Det dreier seg om 68 personer fra Kasakhstan. Samtlige er over 18 år, opplyser Øst politidistrikt.

Demokrater reagerer

En rekke demokrater i Kongressen som har sett på varselet mot USAs president Donald Trump, sier at innholdet er urovekkende. Demokraten Adam Schiff sier varselet avslører alvorlige overtramp.

Også en republikaneren Ben Sasse reagerer.

Milliardsmell for Ericsson

Telegiganten Ericsson setter av 12 milliarder svenske kroner som følge av en pågående korrupsjonsgransking. Telegiganten anslår at saken vil påvirke resultatet for tredje kvartal i år kraftig.

Selskapet setter av pengene i forbindelse med ventede bøter og andre kostnader i den pågående granskingen, heter det i en pressemelding.

Sarraj utelukker samtaler

Libyas statsminister Fayez al-Sarraj sier at det er uaktuelt å innlede fredssamtaler med den libyske opprørslederen Khalifa Haftar.

– Haftar og hans kuppmakere er årsaken til Libyas ustabile situasjon. Han er ikke en fredspartner, sa Sarraj under sin tale i FNs hovedforsamling onsdag.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 2 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse