Annonse
Annonse
Del på Facebook
Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Å være eller ikke være, for eller mot, i eller på, helt eller delt, fragmentert eller fullverdig?

Når det nå skal legges en helt unødvendig stein på Hjelset er det en gylden mulighet til å se litt på hva de ulike politiske partiene egentlig mener om SNR og hva de egentlig jobber mot og for.

Det skal ikke være så veldig vanskelig å derivere seg fram til hvilket eller hvilke politiske parti som faktisk har en strategi for å bevare sjukehuset i Kristiansund.

Det er en storm av uttalelser nå når det nærmer seg valg, som søker å forlokke velgerne på Nordmøre til å tro at partiet man representerer ønsker å bevare sjukehuset i Kristiansund.

Nordmøringene lar seg lure. De kommer nok en gang til å gå i den fint formulerte fella og tro at det partiet de nå kommer til å stemme på ønsker å redde sjukehuset i Kristiansund, når det de egentlig ønsker, og har sagt hele veien, er å bevare noen funksjoner i Kristiansund fram til et nytt SNR på Hjelset står ferdig. Det er den fulle og hele sannheten om den saken.

Så kommer det lille ekstra, de som faktisk forlokker velgerne i år, og som dessverre kan bli utslagsgivende for velgerne her på Nordmøre. Det samme partiet har uttalt at foretaksmodellen er utdatert og må endres. Det er veldig bra. Det er en sak man kan være enig i. Men kjære Nordmøring. Det at noen ønsker å endre foretaksmodellen fram i tid redder ikke sjukehuset vårt nå.

Det er nå kampen står. Det er i dag, og ved valgurnen, vi har vår siste og eneste mulighet til å få endret den tragiske politiske holdningen som legger ned og bygger større.

Stem på det eneste partiet som har stått last og brast på samme utgangspunkt og samme standpunkt i denne saken. Stem på Rødt slik at vi får inn en stortingsgruppe som har både vilje og mulighet til å reversere beslutningen om fellessjukehuset på Hjelset.

annonse

Ved å stemme på Rødt i Møre og Romsdal vil vi kunne få vår representant, Stein Kristiansen, inn på Stortinget, og hans røst vil være tydelig og rungende. Hans budskap vil være klart.

Han vingler ikke. Rødt Kristiansund vingler ikke. Rødt Møre og Romsdal vingler ikke. Rødt sentralt vingler ikke. Vi har sagt det samme hele veien. Alle fire sjukehusene i Møre og Romsdal må opprettholde tjenestetilbudene de har. Bygg gjerne nytt bygg til Molde sjukehus, det fortjener de, men ikke plukk vekk og fragmenter sjukehuset i Kristiansund.

Skal vi greie dette kjære Nordmøringer, så må vi tenke lengre enn til de forlokkende ordene fra partiene som skjuler det egentlige budskapet.

Vil partiet du tenker å stemme på virkelig jobbe for å sikre opprettholdelse av sjukehuset for Nordmøre i Kristiansund?

Ja eller nei. Så enkelt er det.

Rødt sier ja. Uten slinger i valsen.

Stem på den tydeligste stemmen fra Nordmøre, stem på Stein Kristiansen, stem Rødt ved valget i 2021.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Møreaksen er på SV si kuttliste: "Den er der;)Bare en forglemmelse fra min side. MvhMona FageråsStortingsrepresentant Nordland og SVs samferdselspolitiske ...
Anne Mari Sandshamn 12 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøOg? Det er jo KSU som har delt innlegget fra denne siden på SIN side på facebook. Og så klart ...
@Anne Mari SandshamnTakk for den linken. Det forandrer likevel ikke mitt poeng – kommentarene bør skrives her på denne siden til dette ...
Anne Mari Sandshamn 14 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøDU har virkelig tungt for det du? https://www.facebook.com/ksu.no1.der har du siden jeg referer til.  Og der er det å klikke LIK ...
@Anne Mari SandshamnFor å lese den facebooksiden du viser til, så må man logge inn. Det krever at man er registrert som ...
Anne Mari Sandshamn 18 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøSia NÅR ble facebook siden til KSU en lukket facebookside? Er DEN jeg har skrevet om, har ikke nevnt MuM ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte