Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Del på Facebook
Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Å være eller ikke være, for eller mot, i eller på, helt eller delt, fragmentert eller fullverdig?

Når det nå skal legges en helt unødvendig stein på Hjelset er det en gylden mulighet til å se litt på hva de ulike politiske partiene egentlig mener om SNR og hva de egentlig jobber mot og for.

Det skal ikke være så veldig vanskelig å derivere seg fram til hvilket eller hvilke politiske parti som faktisk har en strategi for å bevare sjukehuset i Kristiansund.

Det er en storm av uttalelser nå når det nærmer seg valg, som søker å forlokke velgerne på Nordmøre til å tro at partiet man representerer ønsker å bevare sjukehuset i Kristiansund.

Nordmøringene lar seg lure. De kommer nok en gang til å gå i den fint formulerte fella og tro at det partiet de nå kommer til å stemme på ønsker å redde sjukehuset i Kristiansund, når det de egentlig ønsker, og har sagt hele veien, er å bevare noen funksjoner i Kristiansund fram til et nytt SNR på Hjelset står ferdig. Det er den fulle og hele sannheten om den saken.

Så kommer det lille ekstra, de som faktisk forlokker velgerne i år, og som dessverre kan bli utslagsgivende for velgerne her på Nordmøre. Det samme partiet har uttalt at foretaksmodellen er utdatert og må endres. Det er veldig bra. Det er en sak man kan være enig i. Men kjære Nordmøring. Det at noen ønsker å endre foretaksmodellen fram i tid redder ikke sjukehuset vårt nå.

Det er nå kampen står. Det er i dag, og ved valgurnen, vi har vår siste og eneste mulighet til å få endret den tragiske politiske holdningen som legger ned og bygger større.

Stem på det eneste partiet som har stått last og brast på samme utgangspunkt og samme standpunkt i denne saken. Stem på Rødt slik at vi får inn en stortingsgruppe som har både vilje og mulighet til å reversere beslutningen om fellessjukehuset på Hjelset.

Ved å stemme på Rødt i Møre og Romsdal vil vi kunne få vår representant, Stein Kristiansen, inn på Stortinget, og hans røst vil være tydelig og rungende. Hans budskap vil være klart.

Han vingler ikke. Rødt Kristiansund vingler ikke. Rødt Møre og Romsdal vingler ikke. Rødt sentralt vingler ikke. Vi har sagt det samme hele veien. Alle fire sjukehusene i Møre og Romsdal må opprettholde tjenestetilbudene de har. Bygg gjerne nytt bygg til Molde sjukehus, det fortjener de, men ikke plukk vekk og fragmenter sjukehuset i Kristiansund.

Skal vi greie dette kjære Nordmøringer, så må vi tenke lengre enn til de forlokkende ordene fra partiene som skjuler det egentlige budskapet.

Vil partiet du tenker å stemme på virkelig jobbe for å sikre opprettholdelse av sjukehuset for Nordmøre i Kristiansund?

Ja eller nei. Så enkelt er det.

Rødt sier ja. Uten slinger i valsen.

Stem på den tydeligste stemmen fra Nordmøre, stem på Stein Kristiansen, stem Rødt ved valget i 2021.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 30 minutter siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 15 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 17 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Geir Ole Sætremyr 18 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu har I ein tidlegare kommentar uttalt at eg ikkje er forankra I Naturvernforbundet.  Då har eg utfordra deg til ...
Anne Mari Sandshamn 19 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøSå klart Skålavegen er et fergeavløsning! Den erstattet en fergerute, ikke sant?  
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse