Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Per Erik Hoem
Artikkel
14 juli 2020 17:33
Del på Facebook
Kristiansunds Bent Sørmo jubler etter 1-0 målet under eliteseriekampen på Kristiansund stadion i Kristiansund. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Kristiansunds Bent Sørmo jubler etter 1-0 målet under eliteseriekampen på Kristiansund stadion i Kristiansund. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Stabæk: 1–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Serigne Mor Mbaye: 2 poeng
Lager en unødvendig straffe på det første målet, og bør holde seg stående på det andre målet. Men ha også noen gode inngripener. To avgjørende feil blir for mange denne gangen.

Bent Sørmo: 4 poeng
Dagens beste hos KBK for andre gang i år. Scorer et fantastisk flott mål. Og er solid ellers. Byttes de siste 10 minuttene.

Christophe Psychè: 2 poeng
Alt for mange unøyaktigheter. Taper uvanlig mange dueller. Blir blant annet alt for enkelt passert og fraløpt på det andre målet.

Dan Peter Ulvestad : 3 poeng
Ikke en kamp av vanlig klasse denne gangen. Passiv i foranledningen til straffen. Litt for opptatt av en offside som ikke er det.

Erlend Sivertsen: 3 poeng
Aktiv og god i det offensive, men sliter litt mer bakover. Men igjen er det litt mindre hjelp å få på venstresiden hos KBK enn på motsatt side. Byttes ut på overtid.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Litt vanskeligere arbeidsforhold denne gangen. Møter et hurtig lag, samt at KBK har en noe mer offensivt innstilt midtbanetrio. Har en god avslutning som nesten gav uttelling på et tidspunkt kampen stod og vippet.

Olaus Skarsem: 3 poeng
Ikke så framtredende i en rolle som i utgangspunktet er noe mer defensiv enn han har spilt tidligere i år. Løper som vanlig mye. Byttes ut den siste knappe halvtimen.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Spiller en bra kamp denne gangen også. En flott målgivende på Sørmos mål. Er veldig god og kreativ med ball. Sammen med Sørmo KBKs beste.

Sondre Sørli: 3 poeng
Litt smårusk og for enkle feil offensivt. Men gjør en god jobb bakover på siden sin. Byttes ut den siste knappen halvtimen.

Flamur Kastrati: 2 poeng
Kommer fortsatt til for få avslutningsmuligheter. Blir muligens igjen for mye defensiv løping uten ball med tanke på at han er enslig spiss. Byttes ut samtidig med Sørli og Skarsem.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Forholdsvis anonym denne gangen. Har noen fine kombinasjoner med Erlend på backen. Jukser nok i overkant mye mot et hurtig Stabæk-lag.

Amin Askar, Bendik Bye, Amiduo Diop, Aliou Coly og Faris Peni kommer inn i løpet av den siste halvtimen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Viktig informasjon i tåkeleggingskaoset dette. Hva angår vindkraft blir den aldri bedre enn ca 30% i effektivitetsgrad mot innstallert effekt ...
Ansgar Dypbukt 2 dager siden Strømprisen til himmels
Sier meg enig i alt du skriver, strøm prisen er jo helt forferdelig ikke bare den, men nettleia er jo ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøSaksa frå referansegruppemøte 17.08.23: Forslag NTP 2024- 2036: Forslaget til ny plan innebærer mer enn halvering av årlige midler til vegbygging ...
Geir Ole Sætremyr 9 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDu marmar på med ditt og spissformuleringar.
Terje Sundsbø 9 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Geir Ole SætremyrDu har rett i at realisme er en dyd – gratis ferge koster staten dyrt. Fergeavløsningsprosjekter blir derfor mer lønnsomme ...
Geir Ole Sætremyr 10 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøRealisme er også ein dyd. Sande Fastllandssamband AS har eksistert i 20 år+. Urealistisk. Nå oppgraderast fergebåsane på 4 stopp ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse