Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
14 juli 2020 17:33
Del på Facebook
Kristiansunds Bent Sørmo jubler etter 1-0 målet under eliteseriekampen på Kristiansund stadion i Kristiansund. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Kristiansunds Bent Sørmo jubler etter 1-0 målet under eliteseriekampen på Kristiansund stadion i Kristiansund. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Stabæk: 1–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Serigne Mor Mbaye: 2 poeng
Lager en unødvendig straffe på det første målet, og bør holde seg stående på det andre målet. Men ha også noen gode inngripener. To avgjørende feil blir for mange denne gangen.

Bent Sørmo: 4 poeng
Dagens beste hos KBK for andre gang i år. Scorer et fantastisk flott mål. Og er solid ellers. Byttes de siste 10 minuttene.

Christophe Psychè: 2 poeng
Alt for mange unøyaktigheter. Taper uvanlig mange dueller. Blir blant annet alt for enkelt passert og fraløpt på det andre målet.

Dan Peter Ulvestad : 3 poeng
Ikke en kamp av vanlig klasse denne gangen. Passiv i foranledningen til straffen. Litt for opptatt av en offside som ikke er det.

Erlend Sivertsen: 3 poeng
Aktiv og god i det offensive, men sliter litt mer bakover. Men igjen er det litt mindre hjelp å få på venstresiden hos KBK enn på motsatt side. Byttes ut på overtid.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Litt vanskeligere arbeidsforhold denne gangen. Møter et hurtig lag, samt at KBK har en noe mer offensivt innstilt midtbanetrio. Har en god avslutning som nesten gav uttelling på et tidspunkt kampen stod og vippet.

Olaus Skarsem: 3 poeng
Ikke så framtredende i en rolle som i utgangspunktet er noe mer defensiv enn han har spilt tidligere i år. Løper som vanlig mye. Byttes ut den siste knappe halvtimen.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Spiller en bra kamp denne gangen også. En flott målgivende på Sørmos mål. Er veldig god og kreativ med ball. Sammen med Sørmo KBKs beste.

Sondre Sørli: 3 poeng
Litt smårusk og for enkle feil offensivt. Men gjør en god jobb bakover på siden sin. Byttes ut den siste knappen halvtimen.

Flamur Kastrati: 2 poeng
Kommer fortsatt til for få avslutningsmuligheter. Blir muligens igjen for mye defensiv løping uten ball med tanke på at han er enslig spiss. Byttes ut samtidig med Sørli og Skarsem.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Forholdsvis anonym denne gangen. Har noen fine kombinasjoner med Erlend på backen. Jukser nok i overkant mye mot et hurtig Stabæk-lag.

Amin Askar, Bendik Bye, Amiduo Diop, Aliou Coly og Faris Peni kommer inn i løpet av den siste halvtimen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 16 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 20 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse