Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
03 august 2020 19:58
KBKs Dan Peter Ulvestad i aksjon under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og KBK på Viking stadion. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
KBKs Dan Peter Ulvestad i aksjon under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og KBK på Viking stadion. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Viking–KBK: 1–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Serigne Mor Mbaye2 poeng
Ikke hans beste kamp for sesongen. Masse smårusk, spesielt i lufta. Vikings mål var heller ikke utagbart.

Aliou Coly3 poeng
Fryktelig markeringsjobb på Vikings mål, hvor han glemmer alt som heter ball. Gjør ut over det en forholdsvis god kamp. Demmer godt opp for Vikings hurtige angrepsspillere både som back og midtstopper.

Christophe Psychè: 3 poeng
Tydelig kamprusten. Blir mye slurv både i markering og pasninger. Er heller ikke den trusselen framover som i fjor, men er likevel ikke langt unna på en dødball. Byttes ut de siste 25 minuttene.

Dan Peter Ulvestad5 poeng
Rydder opp i stor stil. Er sjefen i forsvaret. Presser også godt framover på banen. Scorer det viktige seiersmålet og er i god rute til 5 mål i serien. KBK sin bestemann.

Christoffer Aasbak4 poeng
Gjennomført god kamp av Aasbak. Stødig bakover mot raske motspillere. Angriper villig og slår meget gode dødballer.

Andreas Hopmark3 poeng
Andre omgang var av like god kvalitet som tidligere i sesongen. Ballsikker og veldig sterk i duellene. Får bedre plass når Diop byttes ut.

Amiduo Diop: 2 poeng
Uvanlig svak kamp langt under normalt nivå av Diop. Mange dårlige/manglende returløp. Mange pasningsfeil. Virket å være helt av i denne kampen. Byttes ut de siste 25 minuttene.

Bendik Bye3 poeng
Jobber godt, men er ikke veldig synlig. Meget bra forarbeid til det første målet. Heller ikke langt unna å score selv et par ganger. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Liridon Kalludra3 poeng
Dårlig i første omgang og meget bedre andre omgang. Fin målgivende på utligningsmålet. Er kreativ, spesielt i 2. omgang. Totalt sett en bra kamp.

0laus Skarsem4 poeng
Virker å være i meget god form. Scorer igjen et fint mål. Behersker de fleste offensive rollene meget godt. Løper mye og fornuftig. Gjør også en god defensiv jobb.

Faris Pemi: 3 poeng
Positivt at han kommer til mange sjanser. Burde scoret minst et mål på disse. Ikke bra når en-mot-en situasjon ender opp med støttepasning til midtstopper. Byttes ut de siste minuttene.

Bent Sørmo, Amahl Pellegrino, Pål Erik Ulvestad, Sondre Sørli og Amin Askar kommer inn i løpet av den siste halvdelen av andre omgang.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Kristiansundskalenderen 2022
Annonse

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 7 timer siden – Hvor er logikken i Nav-saken, Geir Inge Lien?
Merkelig at Lien ikke forstår at kamp om flere statlige arbeidsplasser til fylket og vurdering av sammenslåing og plassering av ...
Dette er en kjempeskandale. Tenk å kjøpe inn helikoptre som ikke kan lande på mange av sykehusene som har helikopterplass. ...
Ketil Strand Andersen 21 timer siden Rbnett: Stopp Nav-flyttingen til Kristiansund
Vi kan støtte Molde på dette, men kun dersom Moldenserne greier å bidra til at sykehuset i Kristiansund opprettholdes.
Her er det ingen sammenheng mellom sitatet til Christensen og konklusjonen som Tønnesen trekker. Sammenslåingen var begrunnet med billigere lokaler, ...
Vidar Hölm 1 dager siden Regionspørsmålet arkiveres – endelig!
Ja ser jo de jubler i molde over sine kjære naboer i nord. Nå får de NAV kontoret fra Kristiansund. ...
Vidar Hölm 1 dager siden Bypakken – bompenger til evig tid?
Bruk blinklys i rundkjøringer og lag rundkjøring i Dalekrysset og i Norges mest snodige kryss, Rensvikkrysset ,så er dere i ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte