fbpx
Annonse
Annonse
KBKs Dan Peter Ulvestad i aksjon under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og KBK på Viking stadion. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
KBKs Dan Peter Ulvestad i aksjon under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og KBK på Viking stadion. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
Viking–KBK: 1–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Serigne Mor Mbaye2 poeng
Ikke hans beste kamp for sesongen. Masse smårusk, spesielt i lufta. Vikings mål var heller ikke utagbart.

Aliou Coly3 poeng
Fryktelig markeringsjobb på Vikings mål, hvor han glemmer alt som heter ball. Gjør ut over det en forholdsvis god kamp. Demmer godt opp for Vikings hurtige angrepsspillere både som back og midtstopper.

Christophe Psychè: 3 poeng
Tydelig kamprusten. Blir mye slurv både i markering og pasninger. Er heller ikke den trusselen framover som i fjor, men er likevel ikke langt unna på en dødball. Byttes ut de siste 25 minuttene.

Dan Peter Ulvestad5 poeng
Rydder opp i stor stil. Er sjefen i forsvaret. Presser også godt framover på banen. Scorer det viktige seiersmålet og er i god rute til 5 mål i serien. KBK sin bestemann.

Christoffer Aasbak4 poeng
Gjennomført god kamp av Aasbak. Stødig bakover mot raske motspillere. Angriper villig og slår meget gode dødballer.

Andreas Hopmark3 poeng
Andre omgang var av like god kvalitet som tidligere i sesongen. Ballsikker og veldig sterk i duellene. Får bedre plass når Diop byttes ut.

Amiduo Diop: 2 poeng
Uvanlig svak kamp langt under normalt nivå av Diop. Mange dårlige/manglende returløp. Mange pasningsfeil. Virket å være helt av i denne kampen. Byttes ut de siste 25 minuttene.

Bendik Bye3 poeng
Jobber godt, men er ikke veldig synlig. Meget bra forarbeid til det første målet. Heller ikke langt unna å score selv et par ganger. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Liridon Kalludra3 poeng
Dårlig i første omgang og meget bedre andre omgang. Fin målgivende på utligningsmålet. Er kreativ, spesielt i 2. omgang. Totalt sett en bra kamp.

0laus Skarsem4 poeng
Virker å være i meget god form. Scorer igjen et fint mål. Behersker de fleste offensive rollene meget godt. Løper mye og fornuftig. Gjør også en god defensiv jobb.

Faris Pemi: 3 poeng
Positivt at han kommer til mange sjanser. Burde scoret minst et mål på disse. Ikke bra når en-mot-en situasjon ender opp med støttepasning til midtstopper. Byttes ut de siste minuttene.

Bent Sørmo, Amahl Pellegrino, Pål Erik Ulvestad, Sondre Sørli og Amin Askar kommer inn i løpet av den siste halvdelen av andre omgang.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.

Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

I kommentarfeltet må debattanter stå fram med fullt navn. Personangrep eller sjikanerende kommentarer blir slettet.

Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte