fbpx
Annonse
Annonse
KBKs Aliou Coly (t.v.) scoret 3–2 målet og Amahl Pellegrino som sørget for 2–2 scoring like før jubler etter 3–2 i eliteseriekampen i fotball mellom KBK og Start på Kristiansund stadion. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
KBKs Aliou Coly (t.v.) scoret 3–2 målet og Amahl Pellegrino som sørget for 2–2 scoring like før jubler etter 3–2 i eliteseriekampen i fotball mellom KBK og Start på Kristiansund stadion. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
KBK–Start: 3–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Eirik Holmen Johansen: 4 poeng
God i lufta, god på streken og god med beina. I den første kampen virket han rimelig rusten, etter det knapt en feil i de to neste. KBK sin bestemann.

Bent Sørmo: 3 poeng
En kamp litt under vanlig standard. Start kommer til en del innlegg fra siden hans. Ikke så mye med framover som vanlig.

Christophe Psychè: 3 poeng
Fortsatt litt ujevn i prestasjonene. Langt unna den formen han var i fjor. Pasningsspillet er ikke bra.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Ikke like dominant som de i de foregående kampene. Kunne kanskje vært mer oppmerksom på Starts første mål. Byttes med skade et kvarter før slutt.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
En helt grei kamp før han blir skadet og byttes ut etter 35 minutter. Har et par fine taklinger i siste liten, men er bedre med ball enn uten.

Amiduo Diop: 2 poeng
Virker å være ute av form. Spiller litt over halvtimen før han byttes med skade. Alt for mange feilpasninger og dårlige returløp.

Pål Erik Ulvestad: 4 poeng
Gjør mye bra med ballen. Slår gode pasninger. Vinner dueller på midten. Gjør en viktig jobb med sin rutine.

Liridon Kalludra: 2 poeng
Får en noe heldig målgivende på det som var ment som et skudd. Makter ikke å markere seg nevneverdig. Byttes ut i pausen.

Bendik Bye: 4 poeng
Kommer som alltid til noen fine muligheter. Scorer da også det første målet. Veldig våken idet ballen går via en Startforsvarer og nesten ut over linjen. Gjør en god jobb, løper og går i dueller.

Amahl Pellegrino: 4 poeng
Utligner til 2–2 med et meget godt skudd fra 16 meter. Har også muligheter til å score flere etter fine forseringer. Kunne med fordel fått ballen tidligere av og til. Er hele tiden en trussel for Start.

Faris Pemi: 3 poeng
Kommer igjen til mange gode sjanser etter gode prestasjoner. Men selve avslutningene var ikke mye å skryte av. Bør komme et par mål snart med så mange sjanser.

Erlend Sivertsen: 3 poeng
Kommer inn etter litt over halvtimen. Går rett inn og gjør en grei jobb. Villig med fremover som vanlig, men er som resten av laget ikke alltid like stødig bakover danne gangen.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Kommer inn rett før pause som Erlend for en skadet Diop. Også han kommer bra fra det. Kunne vært noe bedre med på Start sitt første mål.

Olaus Skarsem: 3 poeng
Kommer inn i pausen og løper som vanlig mye. Har noen fine detaljer som fort kunne gitt tellende resultat. Men ikke like god som de foregående kampene.

Flamur Kastrati og Aliou Coly kommer inn og bidrar godt på slutten. Sistnevnte med en fin scoring i en underholdende og åpen kamp. Kvalitetsmessig kanskje ikke den beste kampen, men definitivt en av de mest spennende i årets sesong.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.

Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

I kommentarfeltet må debattanter stå fram med fullt navn. Personangrep eller sjikanerende kommentarer blir slettet.

Annonse
Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte