Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
11 august 2020 09:09
KBKs Aliou Coly (t.v.) scoret 3–2 målet og Amahl Pellegrino som sørget for 2–2 scoring like før jubler etter 3–2 i eliteseriekampen i fotball mellom KBK og Start på Kristiansund stadion. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
KBKs Aliou Coly (t.v.) scoret 3–2 målet og Amahl Pellegrino som sørget for 2–2 scoring like før jubler etter 3–2 i eliteseriekampen i fotball mellom KBK og Start på Kristiansund stadion. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Start: 3–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Eirik Holmen Johansen: 4 poeng
God i lufta, god på streken og god med beina. I den første kampen virket han rimelig rusten, etter det knapt en feil i de to neste. KBK sin bestemann.

Bent Sørmo: 3 poeng
En kamp litt under vanlig standard. Start kommer til en del innlegg fra siden hans. Ikke så mye med framover som vanlig.

Christophe Psychè: 3 poeng
Fortsatt litt ujevn i prestasjonene. Langt unna den formen han var i fjor. Pasningsspillet er ikke bra.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Ikke like dominant som de i de foregående kampene. Kunne kanskje vært mer oppmerksom på Starts første mål. Byttes med skade et kvarter før slutt.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
En helt grei kamp før han blir skadet og byttes ut etter 35 minutter. Har et par fine taklinger i siste liten, men er bedre med ball enn uten.

Amiduo Diop: 2 poeng
Virker å være ute av form. Spiller litt over halvtimen før han byttes med skade. Alt for mange feilpasninger og dårlige returløp.

Pål Erik Ulvestad: 4 poeng
Gjør mye bra med ballen. Slår gode pasninger. Vinner dueller på midten. Gjør en viktig jobb med sin rutine.

Liridon Kalludra: 2 poeng
Får en noe heldig målgivende på det som var ment som et skudd. Makter ikke å markere seg nevneverdig. Byttes ut i pausen.

Bendik Bye: 4 poeng
Kommer som alltid til noen fine muligheter. Scorer da også det første målet. Veldig våken idet ballen går via en Startforsvarer og nesten ut over linjen. Gjør en god jobb, løper og går i dueller.

Amahl Pellegrino: 4 poeng
Utligner til 2–2 med et meget godt skudd fra 16 meter. Har også muligheter til å score flere etter fine forseringer. Kunne med fordel fått ballen tidligere av og til. Er hele tiden en trussel for Start.

Faris Pemi: 3 poeng
Kommer igjen til mange gode sjanser etter gode prestasjoner. Men selve avslutningene var ikke mye å skryte av. Bør komme et par mål snart med så mange sjanser.

Erlend Sivertsen: 3 poeng
Kommer inn etter litt over halvtimen. Går rett inn og gjør en grei jobb. Villig med fremover som vanlig, men er som resten av laget ikke alltid like stødig bakover danne gangen.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Kommer inn rett før pause som Erlend for en skadet Diop. Også han kommer bra fra det. Kunne vært noe bedre med på Start sitt første mål.

Olaus Skarsem: 3 poeng
Kommer inn i pausen og løper som vanlig mye. Har noen fine detaljer som fort kunne gitt tellende resultat. Men ikke like god som de foregående kampene.

Flamur Kastrati og Aliou Coly kommer inn og bidrar godt på slutten. Sistnevnte med en fin scoring i en underholdende og åpen kamp. Kvalitetsmessig kanskje ikke den beste kampen, men definitivt en av de mest spennende i årets sesong.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Kristiansundskalenderen 2022

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 6 timer siden – Hvor er logikken i Nav-saken, Geir Inge Lien?
Merkelig at Lien ikke forstår at kamp om flere statlige arbeidsplasser til fylket og vurdering av sammenslåing og plassering av ...
Dette er en kjempeskandale. Tenk å kjøpe inn helikoptre som ikke kan lande på mange av sykehusene som har helikopterplass. ...
Ketil Strand Andersen 21 timer siden Rbnett: Stopp Nav-flyttingen til Kristiansund
Vi kan støtte Molde på dette, men kun dersom Moldenserne greier å bidra til at sykehuset i Kristiansund opprettholdes.
Her er det ingen sammenheng mellom sitatet til Christensen og konklusjonen som Tønnesen trekker. Sammenslåingen var begrunnet med billigere lokaler, ...
Vidar Hölm 1 dager siden Regionspørsmålet arkiveres – endelig!
Ja ser jo de jubler i molde over sine kjære naboer i nord. Nå får de NAV kontoret fra Kristiansund. ...
Vidar Hölm 1 dager siden Bypakken – bompenger til evig tid?
Bruk blinklys i rundkjøringer og lag rundkjøring i Dalekrysset og i Norges mest snodige kryss, Rensvikkrysset ,så er dere i ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte