Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Per Erik Hoem
Artikkel
18 august 2020 09:37
Del på Facebook
KBKs bestemann, Olaus Skarsem, i følge Per Erik Hoem, i eliteseriekampen i fotball mellom Odd og Kristiansund på Skagerak Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
KBKs bestemann, Olaus Skarsem, i følge Per Erik Hoem, i eliteseriekampen i fotball mellom Odd og Kristiansund på Skagerak Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Odd–KBK: 2–1

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Serigne Mor Mbaye: 2 poeng
Har ikke sin beste dag. Scoringene kan han ikke gjøre all verden med. Men det er veldig mye rusk som det kunne blitt baklengsmål av.

Bent Sørmo: 2 poeng
Sliter veldig med Odds venstreside. Rashani og Risa skaper mye, spesielt i første omgang. Er uvanlig lite med framover. Byttes ut siste kvarteret.

Ivar Furu: 3 poeng
Jevnt bra årsdebut. Vinner dueller og gjør lite feil. Gjør det greit med ball også. Viser at KBK er usedvanlig godt besatt i midtforsvaret.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Burde sørget for at Rashani ble plukket opp på det første målet. Odd fikk en del rom å boltre seg i på høyresiden i første omgang. Ellers en kamp på det jevne, men under normalen til han å være.

Erlend Sivertsen: 3 poeng
KBK og Erlend har bedre kontroll på egen venstreside enn på den motsatte. Står godt opp mot gode motspillere. Trekker nok for langt inn på Odds første mål hvor Lunding får ganske så alene på bakerste stolpe.

Andreas Hopmark: 2 poeng
Et stykke unna vanlig standard. Taper uvanlig mange dueller. Er heller ikke like ballsikker som vanlig.

Olaus Skarsem: 4 poeng
Løper som vanlig mye og godt begge veier. Gjør mye småfikst og står bak mye av det som skapes fremover. KBK sin bestemann.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Gjør som vanlig mye bra med ballen. Men er litt for ofte sent ute i dueller og taper litt for mange av dem. Uheldig som tupper ballen til Risa på det første målet. Byttes ut den siste knappe halvtimen.

Faris Pemi: 2 poeng
Kommer som vanlig til et par store sjanser, men heller ikke denne gangen gir det tellende resultater. Bidrar dårlig i det defensive. Byttes de siste 25 minuttene.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Skaper mer enn han har gjort i det siste. Får blant annet straffe. Går som vanlig foran med sin innsats. Dabber litt av utover i kampen. Byttes det siste kvarteret.

Amahl Pellegrino: 4 poeng
Scorer nok en gang, denne gangen på straffe. Er veldig nær flere ganger. Løper også mer hjemover enn tidligere kamper. I sum en bra gjennomført kamp igjen.

Pål Erik Ulvestad, Bendik Bye, Aliou Coly, Amin Askar og Ousseynou Diagne kommer inn i løpet av de siste 20 minuttene. Førstnevnte byttes også ut igjen på grunn av skade. KBK tar ledelsen tidlig og henger godt med i hele kampen. Odd vinner kampen på et mål hvor det uforståelig nok ikke blir vinket for offside.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 46 minutter siden En ny vår for kjernekraft?
Innleggets hovedbudskap er bra, sett i lys av den gammeldagse måten å se på kjernekraft, at det er noe vi ...
Hans-Peter Kaaresen 2 timer siden Beskjed om å flytte?
@Terje Sundsbø👍👍👍👍👍
Terje Sundsbø 2 timer siden Beskjed om å flytte?
@Hans-Peter KaaresenDer kom enda en klovn fra Sunnmøre – uten fnugg av saklige momenter. Det sier vel det meste.
Terje Sundsbø 2 timer siden Beskjed om å flytte?
@Anne Mari SandshamnDu er ikke sann! En fergefri forbindelse er 100% åpen hele tiden. Med ferge er den stengt 90% av tiden. Og ...
Anne Mari Sandshamn 12 timer siden Beskjed om å flytte?
@Terje SundsbøDu er ikke sann!  De har ferge på de to øyene, de vil ikke liden noen nød, de trenger IKKE ...
Hans-Peter Kaaresen 15 timer siden Beskjed om å flytte?
Dette er underholdning på høyt nivå.  Måtte bare radarparet Rasmussen/ Sundsbø fortsette å skrive sine morsomme innlegg.  Savner forresten Olga ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte