Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
14 september 2020 10:54
Del på Facebook
Kristiansunds Amahl Pellegrino setter 3-4 i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Viking på Kristiansund Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Kristiansunds Amahl Pellegrino setter 3-4 i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Viking på Kristiansund Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Viking: 3–5

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Eirik Holmen Johansen: 3 poeng
Slipper inn fem mål, men ingen av målene er tabber. Har heller ikke all verden av redninger da Viking scoret på nesten alt de har. Men virker trygg og god og har vært stabilt god over mange kamper.

Bent Sørmo: 2 poeng
Denne kampen var veldig begge deler for Sørmo. Veldig god offensivt og står bak mye av det som skapes, blant annet glimrende forspill på det første målet. Bakover var det en annen historie for den vanligvis så solide Sørmo. Dårlig i press, dårlig på markering og for ofte ut av posisjon, involvert i alt for mye av det Viking skapte.

Christophe Psychè: 2 poeng
Ikke helt patent denne gangen. Sliter med tempoet til raske Viking-angripere. Fortsatt ganske bra i duellspillet. Med ball er det litt for mange pasningsfeil, samt en del meningsløse lange baller.

Aliou Coly: 2 poeng
God i duellspillet og berger en del på hurtighet og kraft. Men evner ikke å være dirigent i forsvaret som kaptein. Midtforsvaret overlater spesielt Sørmo med et altfor stort bakrom gang etter gang, og mot raske kanter medførte det problemer. Har en fantastisk langpasning til Pellegrino, men jevnt over er pasningene alt for dårlig adresserte.

Amin Askar: 3 poeng
En kamp på det jevne. KBK er mye tettere på venstresiden enn på motsatt side denne gangen. Er ikke så aktiv framover som han var forrige kamp på backen.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Forholdsvis ballsikker fortsatt, men ikke på det nivået han har vært. Slår heller ikke så mange pasninger fremover som han kan og det blir i overkant mye sidelengs og bakover. Taper uvanlig mange dueller.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Sentral i mye av det som foregår fremover. Har blant annet en glimrende stikker på By sitt mål. Veldig ballsikker og misser ikke på mange pasninger. Byttes ut de siste minuttene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Olaus Skarsem: 4 poeng
Er fortsatt i god form og gjør som Liri en god kamp sentralt. Skaper nok ikke like mye som Liri, men er igjen hakket bedre uten ball og løper som vanlig mye.

Amahl Pellegrino: 4 poeng
Scorer nok en gang to mål, hvorav et på straffe-retur. Er stadig på farten og skaper masse trøbbel for Viking. Har også et par skikkelig store sjanser ut over målene. Igjen KBK sin bestemann nok en gang.

Sondre Sørli: 3 poeng
Viser tendenser og kommer flere ganger til skudd fra distanse, men retningen på skuddene var ikke like god. Løper som vanlig en god del. Bakover på banen ikke helt på høyden. Byttes ut de siste 20 minuttene.

Flamur Kastrati: 2 poeng
Får tidlig en bra sjanse, men kommer totalt sett alt for lite i avslutningsposisjon foran motstandernes mål. Men gjør manns jobb uten ball og gir forsvarenerne lite ro i oppbygningen. Byttes ut i pausen med antydning til skade.

Faris Pemi: 2 poeng
Kommer inn i pausen. Er ikke veldig bevegelig og gjør alt for liten innsats med å komme seg inn foran mål når det er muligheter for innlegg fra sidene. En av de få gangene han er på plass får han straffe.

Bendik Bye spiller de siste 20 minuttene og er som vanlig meget god til å komme seg i gode posisjoner foran mål og scorer da også et fint mål. Christoffer Aasbak spiller også 20 minutter, samt at Max Williamsen gjør en lenge etterlengtet debut på slutten. Ousseynou Diagne presterer for øvrig å få gult kort uten å ha vært på banen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Rolf Erik Pedersen 4 minutter siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Terje SundsbøMå øyene ha fastlandsforbindelse?Når de bedriftene som allerede er ute på øyene etablerte seg, var vel fergen den infrastrukturen som ...
Alf Helge Fevaag 18 minutter siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Terje SundsbøMen det er jo DU som ikke har fått med deg fakta! Er du redd for å innse at du og ...
Terje Sundsbø 35 minutter siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Alf Helge FevaagLes dem du, Fevaag 
Alf Helge Fevaag 53 minutter siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Terje SundsbøBra at EN av oss imponerer da! Det gjør jo ikke du.LES deg opp på saken nå, framfor å gjenta ...
Alf Helge Fevaag 57 minutter siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Terje SundsbøSå du skjønner ikke at det her er DU som må lese tidligere kommentarer nei. :DD
Terje Sundsbø 1 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Alf Helge FevaagJa, gjør det du, Fevaag.
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte