Annonse
Annonse
Arild Dybå-Eidem blir ny daglig leder i Kristiansund Kommunale Sundbåtvesen (KKS) etter Susanne Kirk Lossius. Foto: KKS
Arild Dybå-Eidem blir ny daglig leder i Kristiansund Kommunale Sundbåtvesen (KKS) etter Susanne Kirk Lossius. Foto: KKS

Arild Dybå-Eidem blir ny daglig leder i Kristiansund Kommunale Sundbåtvesen (KKS) etter Susanne Kirk Lossius, opplyser selskapet i en pressemelding. Dybå-Eidem tiltrer stillingen 1. oktober.

Dybå-Eidem er utdannet sjøkaptein fra NTNU i Ålesund (bachelor i nautikk). Han har bred og variert maritim kompetanse og lang erfaring som dekksoffiser. Dybå-Eidem er i tillegg utdannet, autorisert og sertifisert takstmann for fartøy. De siste årene har han eid og drevet Maritim Takst. Han har variert ledererfaring og har hatt ulike typer verv som bland annet hovedvernombud, leder av AMU og tillitsvalgt.

Dybå-Eidem kjenner Sundbåtvesenet godt og har vært tilkallingsvikar som fører de to siste årene. Han har sittet som styremedlem i selskapet siden januar 2020 og derfor ikke vært en del av ansettelsesprosessen.

Han meldte seg selv inhabil da det ble kjent at nåværende daglig leder sa opp sin stilling. Styreleder Arne Grødahl sier at kompetansen som Dybå-Eidem har innen sikkerhet og beredskap, er viktig i et rederi som driver med passasjertransport. Dybå-Eidem har jobbet som instruktør på Resq.

Sundbåtvesenet går en svært viktig tid i møte med investering i og bygging av ny båt. Dybå-Eidem har kompetanse med slike prosesser.

Selskapet planlegger også nye anløp i fremtiden. Dette innebærer både en visjon om nye og flere anløpssteder, og utvidelse av rutetider for å tilby byens befolkning en bredt kollektivtilbud. Byen trenger et sterkt kollektivtilbud på havna.

Avtroppende daglig leder Susanne Kirk gleder seg til å følge selskapet videre og ønsker Arild Dybå-Eidem velkommen om bord!

Arild Dybå-Eidem (til venstre) overtar som ny daglig leder i KKS. Styreleder Arne Grødahl til høyre. Foto: KKSArild Dybå-Eidem (til venstre) overtar som ny daglig leder i KKS. Styreleder Arne Grødahl til høyre. Foto: KKS

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte