fbpx
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
27 oktober 2020 09:06
Foto: Fredrik Hagen / NTB
Foto: Fredrik Hagen / NTB
Vålerenga–KBK: 1–1

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Sean har en forholdsvis travel kveld denne gangen i forhold til de forrige kampene. Har stort sett god kontroll og flere gode redninger. Liten mulighet på målet. KBK sin bestemann for første gang i år.

Bent Sørmo: 3 poeng
Gjennomfører en grei kamp mot en dribleglad høyrekant. VIF slipper ikke til veldig mye på hans side, det blir mer innover enn rundt på kanten mot Sørmo. Ikke like involvert framover som vanlig.

Aliou Coly: 3 poeng
Dagens kaptein spiller som vanlig med stor entusiasme og vinner mange dueller. Leder et forsvar som står bra imot.

Christophe Psychè: 4 poeng
Nok en solid kamp. Vinner mye både i lufta og på bakken. Gjør det enkelt med ball. Viser igjen at på midtstopperplass er KBK meget godt forspent.

Amin Askar: 3 poeng
Får det ganske travelt til tider. VIF kommer litt for ofte i overtall mot Askar. Men berger tross det mye på god rutine. Lite med framover på banen. Byttes det siste kvarteret.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Sikker med ball og god i dueller. Leser spillet godt og redder blant annet et skudd på streken. Spiller med stor og nødvendig ro i rollen sin.

Olaus Skarsem: 3 poeng
Ikke like involvert med ball som tidligere kamper. Men gjør manns jobb i en litt mer defensiv rolle på midten. Det blir mest løping uten ball denne gangen.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Er i god form og presterer bra framover. Har et par avslutninger som var veldig nær å gi mål. Bakover er det mer å gå på, litt halvhjertet defensiv jobbing når KBK blir presset. Byttes de siste 20 minuttene.

Sondre Sørli: 3 poeng
Innsatsen er som vanlig god, men utførelsen står ikke helt i samme stil. Kommer tidvis litt bort i denne kampen. Men har godt med løpskraft og holder kampen ut.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Gode tendenser framover og har flere avslutninger fra distanse, uten at det gav uttelling. Pellegrino jukser i overkant mye alt for mange ganger i denne kampen og gir VIF sin høyreback gode arbeidsvilkår, blant annet på VIF sitt mål. Byttes de siste 20 minuttene.

Flamur Kastrati: 2 poeng
Løper som vanlig veldig mye. Men er alt for lite i posisjon inne foran VIF sitt mål når det er muligheter for at innlegg kommer. Byttes den siste halvtimen.

Faris Pemi 3 poeng
Spiller den siste halvtimen. Gjør en god jobb på topp. Kriger godt og vinner dueller. Kommer i gode posisjoner et par ganger uten at det han er veldig heldig med avslutningene.

Pål Erik Ulvestad, Christoffer Aasbak og Bendik Bye kommer inn i løpet av den siste halvtimen. Bye scorer KBK sitt mål, og alle de andre innbytterne er involvert i målet.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 9 timer siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har Sve glemt det? Dagens regjering Ap og Sp, samt Krf, V og ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har du glemt det? Les https://ksu.no/artikler/leserinnlegg/110408-paradokset-romsdalsaksen-20211021
Svært uventa kraftpris
Den nye Regjeringa sviktar fundamentalt med uforsvarleg og uventa  HØGE kraftprisar! Vanskeleg for oss vanlege veljarar å forstå  og godta ...
Skal bostøtte være en løsning mot vedvarende høye strømpriser i pressområder i Norge?Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser ...
Bjørn Nøstvold 3 dager siden Vedum: Ingen mirakelkur mot høye strømpriser
Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser som varierer med europeiske priser. Folket som eiere av storparten av kraftproduksjonen ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte