Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Per Erik Hoem
Artikkel
27 oktober 2020 09:06
Del på Facebook
Foto: Fredrik Hagen / NTB
Foto: Fredrik Hagen / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Vålerenga–KBK: 1–1

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Sean har en forholdsvis travel kveld denne gangen i forhold til de forrige kampene. Har stort sett god kontroll og flere gode redninger. Liten mulighet på målet. KBK sin bestemann for første gang i år.

Bent Sørmo: 3 poeng
Gjennomfører en grei kamp mot en dribleglad høyrekant. VIF slipper ikke til veldig mye på hans side, det blir mer innover enn rundt på kanten mot Sørmo. Ikke like involvert framover som vanlig.

Aliou Coly: 3 poeng
Dagens kaptein spiller som vanlig med stor entusiasme og vinner mange dueller. Leder et forsvar som står bra imot.

Christophe Psychè: 4 poeng
Nok en solid kamp. Vinner mye både i lufta og på bakken. Gjør det enkelt med ball. Viser igjen at på midtstopperplass er KBK meget godt forspent.

Amin Askar: 3 poeng
Får det ganske travelt til tider. VIF kommer litt for ofte i overtall mot Askar. Men berger tross det mye på god rutine. Lite med framover på banen. Byttes det siste kvarteret.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Sikker med ball og god i dueller. Leser spillet godt og redder blant annet et skudd på streken. Spiller med stor og nødvendig ro i rollen sin.

Olaus Skarsem: 3 poeng
Ikke like involvert med ball som tidligere kamper. Men gjør manns jobb i en litt mer defensiv rolle på midten. Det blir mest løping uten ball denne gangen.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Er i god form og presterer bra framover. Har et par avslutninger som var veldig nær å gi mål. Bakover er det mer å gå på, litt halvhjertet defensiv jobbing når KBK blir presset. Byttes de siste 20 minuttene.

Sondre Sørli: 3 poeng
Innsatsen er som vanlig god, men utførelsen står ikke helt i samme stil. Kommer tidvis litt bort i denne kampen. Men har godt med løpskraft og holder kampen ut.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Gode tendenser framover og har flere avslutninger fra distanse, uten at det gav uttelling. Pellegrino jukser i overkant mye alt for mange ganger i denne kampen og gir VIF sin høyreback gode arbeidsvilkår, blant annet på VIF sitt mål. Byttes de siste 20 minuttene.

Flamur Kastrati: 2 poeng
Løper som vanlig veldig mye. Men er alt for lite i posisjon inne foran VIF sitt mål når det er muligheter for at innlegg kommer. Byttes den siste halvtimen.

Faris Pemi 3 poeng
Spiller den siste halvtimen. Gjør en god jobb på topp. Kriger godt og vinner dueller. Kommer i gode posisjoner et par ganger uten at det han er veldig heldig med avslutningene.

Pål Erik Ulvestad, Christoffer Aasbak og Bendik Bye kommer inn i løpet av den siste halvtimen. Bye scorer KBK sitt mål, og alle de andre innbytterne er involvert i målet.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 16 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 17 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse