Annonse
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
03 november 2020 12:26
Hvert år deler ungdomspanelet ut 250.000 til ulike ungdomsprosjekt. Kanskje du har en spennende ide du trenger penger til? (Foto: Møre og Romsdal fylkeskommune)
Hvert år deler ungdomspanelet ut 250.000 til ulike ungdomsprosjekt. Kanskje du har en spennende ide du trenger penger til? (Foto: Møre og Romsdal fylkeskommune)
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Holder du på med noe som du trenger økonomisk støtte til? Trenger du penger til utstyr til ungdomsklubben, paintballbane eller noe helt annet? Nå kan du søke om støtte fra ungdomsmidlene.

Hvert år deler Ungdomspanelet i Møre og Romsdal ut 250 000 kr til ulike prosjekt for ungdom rundt om i fylke, og fristene for å søke er 1. april og 1. desember.

– Formålet med tilskuddet er å støtte engasjement og aktivitet blant ungdom, sier Urtė Karanauskaitė, leder av Ungdomspanelet.

De siste årene har ungdomspanelet blant annet delt ut penger til nytt utstyr til en kickboxingklubb, paintball, ungdomshus og barneteatre. Organisert aktiviteter for ungdom som ulike friluftsturer, temadag og helgeturer har også fått støtte. Andre eksempel er arrangement som motortreff og LAN.

– Vi vet at det er mange unge i Møre og Romsdal som er engasjerte og sitter på mange gode ideer. Vi håper derfor at de søker på ungdomsmidler og får en mulighet til å gjennomføre drømmeprosjektet sitt, sier Karanauskaitė.

Send inn søknad her innen 1. desember.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Kristiansundskalenderen 2022
Annonse
Kristiansundskalenderen 2022

Siste kommentarer

Hva i all verden har Arbeiderpartiet mot norsk natur?"Hva i all verden har Rødt mot norske industriarbeidere?" Slik spør Per ...
Bjørn Nøstvold 2 dager siden Norges hemningsløse eksport av strøm inn i EU
Så enig.Veien ut av dette er ved neste korsvei å støtte partier som vil det annerledes. En finner de stort ...
Øyvind Hoksnes 2 dager siden Det einaste som er destruktivt er Møreaksen!
@Petter E. OlsenSå du vil ordne med altfor djup tunnel som ikkje blir godkjent etter dagens standard samt i tillegg bygge Kjerringsundet ...
Kl. 08:10: Bedriftsbesøk hos eSEA Marine AS i Kristiansund. Offshorebedrift som blant annet jobber med å hente opp avfall frå ...
Geir Gerhard Greger 10 dager siden Grødahl: – Flott at Geir engasjerer seg
Hei, Arne. Tusen takk for oppklaring og svar på mitt innlegg. Jeg hadde ikke fått med meg at kirurgien skal forsette ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte