Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
09 november 2020 05:40
Del på Facebook
Foto: Terje Bendiksby / NTB
Foto: Terje Bendiksby / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til mandag 9. november.

Brannen i boligblokk i Kongsberg slokket

I alt 92 beboere i to boligblokker i Kongsberg ble evakuert da det brøt ut brann i kjelleretasjen søndag kveld. Ingen ble skadd i brannen, og skadeomfanget er ukjent.

– Det kommer til å ta tid før vi vet omfanget av skadene. Varmen kan ha gjort skade på bygget, og det kan tar dager før vi får undersøkt ordentlig, sier operasjonsleder Tore Grindem i Sørøst politidistrikt til NTB.

490 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det var ved midnatt natt til søndag registrert 24.729 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 490 meldte tilfeller siste døgn.

Det er 82 flere tilfeller enn det som ble registrert dagen før, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

Tropisk storm inntar Florida

Det tropiske uværet Eta traff øygruppen Florida Keys i natt. Så langt foreligger det ingen meldinger om skadeomfang, men på forhånd var det varslet at uværet kunne nå orkans styrke.

Før Eta traff land, hadde uværet passert Cuba et døgn tidligere, der det ikke var meldt om noen døde. Før Eta nådde Cuba, raste det gjennom Mellom-Amerika der rundt 200 personer enten døde eller er savnet.

Børsoppgang etter Biden-seier

De toneangivende børsene i Asia åpnet med oppgang i natt, norsk tid, etter at Joe Biden vant presidentvalget i USA. I Hongkong var oppgangen størst, på over 1,7 prosent, og den var rundt 1 prosent i Japan. Også i Fastlands-Kina gikk børsene fram.

Det ventes at Wall Street også åpner med oppgang når børsene der åpner i ettermiddag norsk tid, etter at verdien på futures for desember-kontrakter har begynt å stige.

Dobbeltbogey ødela for Hovland i Houston

En dobbeltbogey på 16. hull hindret Viktor Hovland i å ta steget opp i tetsjiktet i Houston Open i golf. Etter en 68-runde søndag endte han på delt 15.-plass.

Det var åtte slag bak mexicanske Carlos Ortiz, som med to slags margin tok sin første seier på PGA-touren. Hideki Matsuyama og Dustin Johnson delte 2.-plassen.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse