fbpx
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
10 november 2020 09:16
Per Erik Hoem kårer Sean McDermott til KBKs beste i bortekampen mot Molde på søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Per Erik Hoem kårer Sean McDermott til KBKs beste i bortekampen mot Molde på søndag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Molde–KBK: 2–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 5 poeng
Tilbake på toppnivå, og gjør sin beste kamp for året. Trygg både på strek, i feltet og med beina. KBK sin bestemann.

Bent Sørmo: 4 poeng
Målgivende på det første målet, en meget god prestasjon. Aktiv fremover og god bakover. Berger seg i siste liten et par ganger. Byttes ut i overtiden.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Endelig tilbake igjen, men preget av å ha vært ute en stund. Gjennomfører likevel greit. Tydelig at kommunikasjonen med Dan Peter som kaptein er mye bedre. Forsvaret virker rett og slett mer solid.

Ivar Furu: 4 poeng
Spiller en veldig bra kamp. Vinner masse dueller. Rimelig bra med ball. Etter en noe traurig start på sesongen viser han virkelig at han holdet et godt nivå.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
En kamp på det jevne. Holder greit tett bakover og er til tider bra med fremover. Enkelte dødballer er ikke av beste kvalitet.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Spiller med stor og nødvendig ro i rollen sin. Noen flere småfeil enn normalt, men likevel en bra gjennomført kamp. Står godt imot når Molde presser på i midten.

Pål Erik Ulvestad: 2 poeng
Veldig anonym i denne kampen. Ikke altfor involvert med ball og tidvis ikke god i presset. Burde fulgt løp inn i feltet på det første målet. Men har likevel en fin ro når Molde kjører på. Byttes det siste kvarteret.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Er i god form og presterer igjen veldig bra. Løper uvanlig mye og gjør en meget bra defensiv jobb. Samtidig som at han som er god med ball, blant annet med målgivende på Faris sin scoring. Byttes det siste kvarteret.

Bendik Bye: 2 poeng
Jobber godt og det er mye vilje, men denne gangen alt for mange unøyaktigheter. Men igjen har han den fine egenskapen med å komme til sjanser uansett. Burde strengt tatt gjort 3-1 på slutten.

Amahl Pellegrino: 4 poeng
Scorer nok et mål. 21 mål i en sesong som ennå ikke er ferdig, er fantastisk bra. Jobber bra uten ball. Involvert i det meste av det KBK skaper. Avslutter som spiss og løser også den rollen bra.

Faris Pemi: 3 poeng
Scorer endelig mål igjen. Spiller en av sine bedre kamper for året. Både tar imot og gir fra seg i dueller. Kan fort score et mål til. Byttes den siste knappe halvtimen.

Amin Askar, Amidou Diop, Ousseynou Diagne og Aliou Coly kommer inn i løpet av den siste halvtimen med blandet hell. Diop synder voldsomt flere ganger med å ikke plukke opp Aursnes, blant annet på det siste målet.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 9 timer siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har Sve glemt det? Dagens regjering Ap og Sp, samt Krf, V og ...
Terje Sundsbø 23 timer siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har du glemt det? Les https://ksu.no/artikler/leserinnlegg/110408-paradokset-romsdalsaksen-20211021
Svært uventa kraftpris
Den nye Regjeringa sviktar fundamentalt med uforsvarleg og uventa  HØGE kraftprisar! Vanskeleg for oss vanlege veljarar å forstå  og godta ...
Skal bostøtte være en løsning mot vedvarende høye strømpriser i pressområder i Norge?Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser ...
Bjørn Nøstvold 3 dager siden Vedum: Ingen mirakelkur mot høye strømpriser
Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser som varierer med europeiske priser. Folket som eiere av storparten av kraftproduksjonen ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte