Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
26 november 2020 08:08
Del på Facebook
Fra venstre: Ole Knut Alnæs, redaktør i Tidens Krav, Odd Einar Folland, adm. dir. i SpareBank 1 Nordvest og prismottager Victor Jensen i Abyss Group. Foto: Even Gaarde-Landre / SpareBank 1 Nordvest
Fra venstre: Ole Knut Alnæs, redaktør i Tidens Krav, Odd Einar Folland, adm. dir. i SpareBank 1 Nordvest og prismottager Victor Jensen i Abyss Group. Foto: Even Gaarde-Landre / SpareBank 1 Nordvest
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Årets verdiskaper 2020» ble i går delt ut til Abyss Group, som har vist at den er en bedrift som opererer både fremtidsrettet og med nyskapende aktivitet som skaper positive ringvirkninger på Nordmøre.

Kristiansunds utvikling og historie har alltid vært knyttet til havet. Slik er det også for årets vinner, som har vært trofast mot sin grunnidé helt siden starten, selv om de som kjenner bedriften nok vil mene at man har gått litt mer i dybden enn de fleste andre.

I begrunnelsen fra juryen til Verdiskaperen påpekes det at vinneren, Abyss Group, scorer svært høyt på alle de sju kriteriene som vektlegges av juryen; nyskaping, digitalisering, markedsføring av Nordmøre, arbeidsplasser, samarbeid, lønnsomhet og samfunnsansvar.

«Juryen vil særlig trekke frem dette med nyskaping og i dette også omstilling. Årets vinner har vist stor omstillingsevne og har evnet å fokusere på muligheter når et marked har vært nede i en bølgedal. Innovasjonsgraden er også høy og er et kjennetegn ved vinneren», skriver juryen i begrunnelsen.

Prisen er på 200.000 kroner, og ble delt ut under samlingen «På Nordmøre – for Nordmøre» som fant sted i Kulturfabrikken i Kristiansund onsdag 25. november.

Om Verdiskaperen

Verdiskaperen ble delt ut for første gang i 2006, og er etablert av SpareBank 1 Nordvest i samarbeid med Tidens Krav. Prisen skal gå til en bedrift/organisasjon/privatperson på Nordmøre som basert på fremtidsrettede og nyskapende ideer kan vise til konkrete prosjekter og/eller aktiviteter med positive ringvirkninger for Nordmøre. Foreslåtte kandidater vurderes også opp mot følgende parameter: Nyskapning, Digitalisering, Samarbeid, Markedsføring av Nordmøre, Arbeidsplasser, Lønnsomhet og Samfunnsansvar.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 8 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøHer er kontaktinformasjonhttps://naturvernforbundet.no/ansatte/holger-schlaupitz/
Terje Sundsbø 9 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSom vanlig svarer du ikke på de spørsmål du får. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?Representerer du virkelig Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 13 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu får bruke energi på å finne ut av Naturvernforbundet sitt formål.
Terje Sundsbø 15 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSom vanlig svarer du ikke på de spørsmålene du får. Er ikke det litt pinlig å representere Naturvernforbundet på en ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu er i det filosofiske hjørnet i dag. Du får ta deg ei misjonsferd, sville for sville,  og sjå kor ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrBurde ikke heller du alliere deg med Frank Sve (Frp)? I følge Hans-Peter Kaaresen blir jo Frank Sve (Frp) den ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse