Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
15 desember 2020 23:05
Del på Facebook
Foto: Terje Pedersen / NTB
Foto: Terje Pedersen / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Stabæk–KBK: 2–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
En godkjent kamp hvor det ikke for hans del er mye å gjøre med målene. Har noen fine inngripener. Våken på igangsettinger.

Bent Sørmo: 2 poeng
Bommer i markeringen på det første målet. Er på etterskudd og kommer seg ikke foran Stabækspilleren. Ellers også en del grums. Heller ikke alt for mye med fremover. En av de som byttes ut.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
KBK slipper Stabæk til litt for lett og unødvendig enkelt ganger. Ulvestad leverer likevel aldri dårlig, ei heller denne gangen.

Ivar Furu: 3 poeng
Gjør igjen en grei kamp. Samarbeider godt med Ulvestad i midtforsvaret. Dette kan fort bli det foretrukne midtstopperparet neste sesong. Byttes de siste 20 minuttene.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Veldig bra målgivende på første målet. Er forholdsvis aktiv med fremover. Slipper til innlegg mot for ofte fortsatt, førsteforsvarsjobben er ikke hans styrke. Men likevel KBK sin bestemann sammen med McDermott.

Andreas Hopmark: 2 poeng
Er nok i en liten bølgedal. Blir tungt på midten på en tung bane. Også en av de som byttes.

Amidou Diop: 2 poeng
Er heller ikke i storform. Har strengt tatt ikke funnet igjen formen fra i fjor. Blir litt halvhjertet, både med og uten ball.

Olaus Skarsem: 2 poeng
Løper mye også i denne kampen, men i denne kampen sliter han uvanlig mye med ball. Et stort steg ned i forhold til alle tidligere kamper.

Sondre Sørli: 3 poeng
En kamp på det jevne. Har noen avslutninger denne gangen også, men uten tellende resultater. Likevel positivt at han går for egne avslutninger i større grad, før har det vært litt mye å lete etter lagkamerater.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Er tidvis ganske frisk, men har hatt bedre kamper. Målgivende corner på det andre målet. Regner med et par mål i neste kamp med påfølgende toppscorertittel.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Har noen avslutningsforsøk, men scorer heller ikke denne gangen. Likevel positive tendenser så man får håpe på en videre stigning til den siste kampen. Bytter ut de siste 20 minuttene. 

Christophe Psychè, Faris Pemi, Amin Askar og Pål Erik Ulvestad kommer inn med i overkant 20 minutter igjen av kampen og er virkelig med på å bidra til at det ikke ble tap. De to førstnevnte også med scoring.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 14 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje Sundsbø""Mener du at motstanden mot Møreaksen skyldes at Stortinget ikke følger opp prosjektene i NTP? Om man kjemper mot bevilgninger ...
Terje Sundsbø 14 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrMotstanden mot Møreaksen spriker i alle retninger. Frp og SV har totalt ulike grunner, og har ingen felles plattform for ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøHusk at inngangen var fergefri E39, oppfatta som ein skulle slippe ferge over Romsdalsjorden, og andre fergestrekningar frå Kristiansand til ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrIngen har betvilt at uten Møreaksen så er fergeavløsning til Otrøya og Gossen et fylkeskommunalt ansvar. Men det ingen av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøKorrekt.Uten Møreaksen vil eventuell frgeavkøysing bli eit fylkeskommunalt ansvar.Og, ein fylkeskommune uten økonomisk ryggrad til å gjennomføre dette etter den ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrNei, hovedargumentet for Møreaksen er ikke fergefritt til Otrøya og Gossen. I dette innlegget fra Rasmussen viser han til at ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse