Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
15 desember 2020 23:05
Del på Facebook
Foto: Terje Pedersen / NTB
Foto: Terje Pedersen / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Stabæk–KBK: 2–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
En godkjent kamp hvor det ikke for hans del er mye å gjøre med målene. Har noen fine inngripener. Våken på igangsettinger.

Bent Sørmo: 2 poeng
Bommer i markeringen på det første målet. Er på etterskudd og kommer seg ikke foran Stabækspilleren. Ellers også en del grums. Heller ikke alt for mye med fremover. En av de som byttes ut.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
KBK slipper Stabæk til litt for lett og unødvendig enkelt ganger. Ulvestad leverer likevel aldri dårlig, ei heller denne gangen.

Ivar Furu: 3 poeng
Gjør igjen en grei kamp. Samarbeider godt med Ulvestad i midtforsvaret. Dette kan fort bli det foretrukne midtstopperparet neste sesong. Byttes de siste 20 minuttene.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Veldig bra målgivende på første målet. Er forholdsvis aktiv med fremover. Slipper til innlegg mot for ofte fortsatt, førsteforsvarsjobben er ikke hans styrke. Men likevel KBK sin bestemann sammen med McDermott.

Andreas Hopmark: 2 poeng
Er nok i en liten bølgedal. Blir tungt på midten på en tung bane. Også en av de som byttes.

annonse

Amidou Diop: 2 poeng
Er heller ikke i storform. Har strengt tatt ikke funnet igjen formen fra i fjor. Blir litt halvhjertet, både med og uten ball.

Olaus Skarsem: 2 poeng
Løper mye også i denne kampen, men i denne kampen sliter han uvanlig mye med ball. Et stort steg ned i forhold til alle tidligere kamper.

Sondre Sørli: 3 poeng
En kamp på det jevne. Har noen avslutninger denne gangen også, men uten tellende resultater. Likevel positivt at han går for egne avslutninger i større grad, før har det vært litt mye å lete etter lagkamerater.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Er tidvis ganske frisk, men har hatt bedre kamper. Målgivende corner på det andre målet. Regner med et par mål i neste kamp med påfølgende toppscorertittel.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Har noen avslutningsforsøk, men scorer heller ikke denne gangen. Likevel positive tendenser så man får håpe på en videre stigning til den siste kampen. Bytter ut de siste 20 minuttene. 

Christophe Psychè, Faris Pemi, Amin Askar og Pål Erik Ulvestad kommer inn med i overkant 20 minutter igjen av kampen og er virkelig med på å bidra til at det ikke ble tap. De to førstnevnte også med scoring.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 13 timer siden Trafikktrygging og næringsvegane viktigast!
@Terje SundsbøApropos... stenging og utsettelser... Lest dette? ---->  https://www.smp.no/nyheter/i/ab3PKL/har-faatt-beskjed-om-aa-utsette-moereaksen-neppe-oppstart-foer-etter-2025
Terje Sundsbø 4 dager siden Trafikktrygging og næringsvegane viktigast!
@Anne Mari SandshamnJeg ser du viser til at Oslofjordtunnelen stenges ofte pga. hendelser i tunnelen. Det er ikke rart – men den ...
Det som Hofseth skriver her, er så logisk og klokkeklart at alle ser fornuften i det.Prosjektet Borgundfjord- og Veddetunnelen er ...
Anne Mari Sandshamn 5 dager siden Trafikktrygging og næringsvegane viktigast!
@Terje SundsbøSi ikke det du, her er den mest berømte.. Og neida, ikke nødvendigvis av innsig av vann, men dog... 300 ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Trafikktrygging og næringsvegane viktigast!
@Anne Mari SandshamnJeg tror det skjer oftere at veier oppe i dagen blir stengt pga. mye vann/flom enn at undersjøiske tunneler stenges ...
Anne Mari Sandshamn 6 dager siden Trafikktrygging og næringsvegane viktigast!
Ser jo med klarhet nå, etter siste uværet , hvor rammet en kanbli av uvær - i undersjøiske tuneller! Tenker ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte