fbpx
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
15 desember 2020 23:05
Foto: Terje Pedersen / NTB
Foto: Terje Pedersen / NTB
Stabæk–KBK: 2–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
En godkjent kamp hvor det ikke for hans del er mye å gjøre med målene. Har noen fine inngripener. Våken på igangsettinger.

Bent Sørmo: 2 poeng
Bommer i markeringen på det første målet. Er på etterskudd og kommer seg ikke foran Stabækspilleren. Ellers også en del grums. Heller ikke alt for mye med fremover. En av de som byttes ut.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
KBK slipper Stabæk til litt for lett og unødvendig enkelt ganger. Ulvestad leverer likevel aldri dårlig, ei heller denne gangen.

Ivar Furu: 3 poeng
Gjør igjen en grei kamp. Samarbeider godt med Ulvestad i midtforsvaret. Dette kan fort bli det foretrukne midtstopperparet neste sesong. Byttes de siste 20 minuttene.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Veldig bra målgivende på første målet. Er forholdsvis aktiv med fremover. Slipper til innlegg mot for ofte fortsatt, førsteforsvarsjobben er ikke hans styrke. Men likevel KBK sin bestemann sammen med McDermott.

Andreas Hopmark: 2 poeng
Er nok i en liten bølgedal. Blir tungt på midten på en tung bane. Også en av de som byttes.

Amidou Diop: 2 poeng
Er heller ikke i storform. Har strengt tatt ikke funnet igjen formen fra i fjor. Blir litt halvhjertet, både med og uten ball.

Olaus Skarsem: 2 poeng
Løper mye også i denne kampen, men i denne kampen sliter han uvanlig mye med ball. Et stort steg ned i forhold til alle tidligere kamper.

Sondre Sørli: 3 poeng
En kamp på det jevne. Har noen avslutninger denne gangen også, men uten tellende resultater. Likevel positivt at han går for egne avslutninger i større grad, før har det vært litt mye å lete etter lagkamerater.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Er tidvis ganske frisk, men har hatt bedre kamper. Målgivende corner på det andre målet. Regner med et par mål i neste kamp med påfølgende toppscorertittel.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Har noen avslutningsforsøk, men scorer heller ikke denne gangen. Likevel positive tendenser så man får håpe på en videre stigning til den siste kampen. Bytter ut de siste 20 minuttene. 

Christophe Psychè, Faris Pemi, Amin Askar og Pål Erik Ulvestad kommer inn med i overkant 20 minutter igjen av kampen og er virkelig med på å bidra til at det ikke ble tap. De to førstnevnte også med scoring.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 9 timer siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har Sve glemt det? Dagens regjering Ap og Sp, samt Krf, V og ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har du glemt det? Les https://ksu.no/artikler/leserinnlegg/110408-paradokset-romsdalsaksen-20211021
Svært uventa kraftpris
Den nye Regjeringa sviktar fundamentalt med uforsvarleg og uventa  HØGE kraftprisar! Vanskeleg for oss vanlege veljarar å forstå  og godta ...
Skal bostøtte være en løsning mot vedvarende høye strømpriser i pressområder i Norge?Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser ...
Bjørn Nøstvold 3 dager siden Vedum: Ingen mirakelkur mot høye strømpriser
Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser som varierer med europeiske priser. Folket som eiere av storparten av kraftproduksjonen ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte