fbpx
Annonse
Annonse
KBKs beste mot Haugesund var Olaus Jair Skarsem, her fra en tidligere kamp i serien. Foto: Ned Alley / NTB
KBKs beste mot Haugesund var Olaus Jair Skarsem, her fra en tidligere kamp i serien. Foto: Ned Alley / NTB
KBK–Haugesund: 1–3

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Slipper inn tre mål uten at det noen spesielle tabber. Ellers grei kontroll på de skuddene som kommer.

Bent Sørmo: 2 poeng
Sliter usedvanlig mye bakover. Blir mange ganger store rom bak han. Ikke med fremover like mye som vanlig heller. Byttes helt på slutten.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Litt uforståelig det som skjer i forsvaret i denne kampen, som for eksempel det på andre baklengsmålet. Plutselig befinner DP alene mor to spillere 15 meter bak resten av forsvaret, som i tillegg står et par meter inn på FKH sin banehalvdel. Har hatt bedre kamper enn dette.

Christophe Psychè: 2 poeng
Dette var ikke bra. Står dårlig i forsvar og kommer på etterskudd flere ganger. Mot såpass raske motspillere blir det vanskelig. Mange dårlige pasninger er det også.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Er den som har best kontroll i forsvaret. Blir nok ikke utfordret like mye som den andre siden. Har også sine bidrag fremover, blant annet målgivende til Faris.

Pål Erik Ulvestad : 3 poeng
Fungerer ganske godt som stabiliserende på midten. Men har litt for mange avleveringer som er uten adresse, safer litt i overkant mye muligens.

Amidou Diop: 2 poeng
Gjør mange fine ting med ball. Men det hjelper ikke all verden når jobben uten ball er såpass dårlig. Returløp og sideforskyvning, som på det første målet, virker å være rimelig halvhjertet.  Byttes ut etter litt over timen.

Olaus Skarsem: 3 poeng
Løper som vanlig veldig mye. Ikke like mye involvert med ball. Men gjennomfører årets siste kamp bra og er KBK sin beste. Byttes helt på slutten.

Sondre Sørli: 2 poeng
Ganske usynlig hele timen han spiller. Blir løpende mye uten ballen, og er litt involvert. Byttes ut etter litt over timen.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Kommer nesten til et par muligheter, men scorer dessverre ikke og blir dermed ikke toppscorer i Eliteserien. Ikke av de bedre kampene i dag, men har hatt en fantastisk sesong. Og så får tiden vise om han blir å finne i Kristiansund også neste år.

Faris Pemi: 3 poeng
Gjør totalt sett en grei kamp. Scorer KBK sitt mål. Har også flere muligheter, men prestasjonene i avslutningsfasen varier enormt mye. Er også tøff i dueller.

Andreas Hopmark og Flamur Kastrati avslutter den siste knappe halvtimen. Max Williamsen, Noah Solskjær og Oskar Sivertsen spiller de siste minuttene.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte