Annonse
Annonse
Steinar Melby
Artikkel
07 mai 2021 15:46
Del på Facebook
Christian Michelsen i midten, her flankert av Per Erik Hoem til venstre og John Inge Hals til høyre i bildet. Foto: Steinar Melby
Christian Michelsen i midten, her flankert av Per Erik Hoem til venstre og John Inge Hals til høyre i bildet. Foto: Steinar Melby
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag klokken 18:00 starter endelig sesongen for KBK, som skal på Aker stadion for å møte Molde i første kamp. 

Som i tidligere år skal vi prøve å følge KBK så godt som vår lille redaksjon kan.

Per Erik Hoem, som er ansvarlig for KSU.NOs KBK-spillerbørs og poeten John Inge Hals, som sørger for et patriotisk KBK-dikt på kampdagen foran hver hjemmekamp, er klare for en ny sesong.

I går var de to på plass for å se KBK forberede seg til sesongstart og for å ta et bilde sammen med trener Christian Michelsen som også selvfølgelig ble behørig ønsket lykke til på søndag.

KBK-spillerbørs og Per Erik Hoem

Per Erik Hoem har vært ansvarlig for å bedømme  KBK-spillernes prestasjoner i sesongene 2018, 2019 og 2020. Dette blir den fjerde sesongen han bidrar med sine fotballkunnskaper. Som aktiv spiller helt til han bikket 40 og nå som trener i barnefotballen, har han kompetansen som skal til for å vurdere KBK-spillernes prestasjoner.

I 2018 var det Sean McDermott som vant bestemannsprisen og i 2019 og 2020 var det Dan Peter Ulvestad som ble bedømt som sesongenes beste spiller.

Mer om John Inge Hals

John Inge har vært med oss å skrive dikt til hver eneste hjemmekamp helt siden 21. mai 2017. I år blir det den femte sesongen vi får et unikt og patriotisk kamp-dikt foran hver hjemmekamp på Kristiansund Stadion.

Som dikter har John Inge blant annet skrevet teksten til sangen om Framnæs-sundbåten som ble sunget av Egges med solist, under dåpen i 2012.

– Dikting er en stille hobby, men det er arrtig når noen finner ut at det kan lages melodier og sanger av ordene mine. Ei musikalsk Oslo-dame satte melodi til ett par av mine protest-dikt i forbindelse med rivinga av Y-blokka, hvorav ett ble fremført på et protest-arrangement der nede, sier John Inge som gleder seg til sesongstart og til å lage nye patriotiske hjemmekamp-dikt om og til KBK.

Årets første KBK-dikt

John Inge Hals med sesongens første KBK-dikt - publisert tidligere i dag.

Tipp resultat av kampen

Vi prøvde uten hell å få treneren til å bli med på en konkurranse om å tippe resultat men vi andre prøver oss på følgende tips Molde –KBK:

Artikkelen fortsetter under annonsen

 Navn Resultat   Mål
Per Erik Hoem Seier til KBK  2-3
John Inge Hals Uavgjort  1-1
Steinar Melby Seier til KBK  1-3

Bli gjerne med å tippe resultatet dere andre også. Vi trekker en vinner over helga av de som er nærmest og premien vil være noe godt fra Tor Sevaldsen konditori.  Bruk gjerne kommentarfeltet nedenfor for å tippe resultat.

Har du ikke bruker er det bare å opprette en. Du kan også enkelt opprette bruker med Google- eller Facebook-konto hvis du ønsker det.

Noen bilder fra gårsdagens trening

0H6A3876Ungutten og det lokale stortalentet Max Normann Williamsen til venstre. Foto: Steinar Melby

0H6A3880Sean McDermott i god form er nok nødvendig for å slå Molde i serieåpningen. Foto: Steinar Melby

0H6A3897Amidou Diop prøver å finne nettmaskene, mens Faris Pemi Moumbagna prøver å avverge. Foto: Steinar Melby

0H6A3925Christian Michelsen, sikkert minst like spent og forventnigsfull som oss andre foran søndagens kamp. Foto: Steinar Melby

0H6A3931Fullt trøkk på trening. Foto: Steinar Melby

0H6A3953TK og Rune Edøy er selvfølgelig på plass. Han og kollega Lars Helge Høvik kommenterer live fra Aker stadion på søndag. Foto: Steinar Melby

 

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Rolf Erik PedersenIngen av kravene til hovedfarled lar seg oppfylle med Romsdalsaksen.Riksantikvaren er øverste instans i vernesaker.
Terje Sundsbø 3 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Rolf Erik PedersenDet er kun et fåtall konsulentselskaper som er kvalifiserte til å foreta KS2-analyser. Men du stoler vel heller ikke på ...
Rolf Erik Pedersen 10 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Terje SundsbøDet er mange klassifiseringen for hovedfarled. Dette burde du vite, før du uttaler deg.Riksantikvaren avgjør ikke så viktige saker alene?
Rolf Erik Pedersen 10 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Terje SundsbøVi får håpe på at bindingene mellom departementene ikke er "kompis" preget, slik at det blir en nøytral og seriøs ...
Terje Sundsbø 17 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Alf Helge FevaagDette er et svadasvar fra deg. Du slenger jo bare ut av deg påstander du ikke kan forsvare med annet ...
Terje Sundsbø 18 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Alf Helge FevaagIstedenfor å bare å gjenta disse tåpelige kommentarene dine, kan du heller påpeke hva som er mine fantasitall og alternativ ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte