Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
07 mai 2021 17:48
Hektiske dager venter for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. Foto: Jon Super / AP / NTB
Hektiske dager venter for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United. Foto: Jon Super / AP / NTB

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær er mildt sagt irritert på klubbens hektiske kampoppsett og tror Harry Maguire må hviles for første gang i ligaen.

Fra og med søndag venter tre kamper på fem dager for United. Det vil blant annet gjøre det vanskelig for kaptein Maguire å fortsette sin lange rekke med sammenhengende minutter for klubben i ligaen.

Maguire har spilt 71 strake Premier League-kamper for United uten å ha gått glipp av et minutt. Han har tangert klubblegenden Gary Pallister som klarte det samme i 1993 til 1995.

Søndag vil den rekorden bli Maguires når United møter Aston Villa, men i løpet av uken kan det si stopp, tror Solskjær.

– Jeg tror ikke det er mulig nå. Det er en statistikk han kunne vært veldig stolt av, men jeg kan ikke se det skje nå, sa nordmannen på pressekonferansen før helgens kamp.

Der handet det aller meste om det tette kampprogrammet.

Leicester og Liverpool

– To kamper på tre dager er vanskelig, men man kan akseptere det. Det gjør vi i julen. To kamper på tre dager etter en lang sesong med alle kampene vi har hatt: enda vanskeligere. Tre kamper på fem dager: veldig, veldig vanskelig. Nesten umulig.

Etter kampen mot Villa venter kamp mot Leicester tirsdag før den utsatte Liverpool-kampen kommer to dager senere. Solskjær mener dette kan ødelegge for lagene som jakter på 3.- og 4.-plassen som gir mesterliga neste sesong.

– Det kan gjøre noe med lagoppstillingene mine i en kamp eller to, det kan påvirke hvem som kommer inn på 4.-plass og CL. Det er ikke mitt problem, sa han.

Må rotere

– Vi som gruppe vil komme sterkere ut av dette, men jeg krysser fingrene for at ingen blir skadet. Det er min største bekymring, la han til.

Leicester (63 poeng) er på 3.-plass med Chelsea (to poeng mindre) på plassen bak. Bak der jakter West Ham (58), Tottenham (56) og Liverpool (54, én kamp mindre spilt) på de gjeve posisjonene i Premier League.

– Ett av lagene blir kanskje ikke fornøyde fordi jeg spiller fullt lag i den ene kampen og en ny ellever i den andre kampen, sa Solskjær.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Kristiansundskalenderen 2022

Siste kommentarer

Lama Vik 5 timer siden Romsdalsaksen best på alle områder
"Romsdalsaksen" best på alle områderRomsdalsaksen "best" på alle områderRomsdalsaksen best på "alle" områderRomsdalsaksen best på alle "områder"
"Frank Sve trenerer Møreaksen"
Terje Sundsbø 1 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Espen HeitmannUtredningene er utført av Norconsult. Om de mener at utredningene er urealistiske, så har de plikt til å si det.Formålet ...
Espen Heitmann 1 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Terje SundsbøNå ja de utredningene av RA som har blitt gjort var direkte urealistiske og ganske tydelig konstruerte av SVV for ...
Det er bare å ta turen videre til Karmøy og Gandsfjorden/Gausel mellom Sandnes og Stavanger. Velde forurenser boligfelt med såkalt ...
Tom Major 2 dager siden Kanskje vi skal ta ondet ved roten?
Du får sagt det. Det norske politikere har gjennomført over en årrekke kan i sum kun kalles et kjempestort SVIK!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte