Annonse
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
19 juli 2021 15:38
Trond Skogseth tar over stafettpinnen etter mangeårig leder Bergsvein Brøske i Todalsfjordprosektet AS, i oktober 2021.
Trond Skogseth tar over stafettpinnen etter mangeårig leder Bergsvein Brøske i Todalsfjordprosektet AS, i oktober 2021.

Styret i Todalsfjordprosjektet har engasjert Trond Skogseth (55) fra Surnadal som ny daglig leder i selskapet. 

Det skriver Todalsfjordprosjektet AS i en pressemelding i dag.

Han tar over stafettpinnen etter mangeårig leder Bergsvein Brøske i oktober 2021.

Trond Skogseth har ingeniørutdannelse fra Virginia Tech og Maryville College i USA og har bred ledererfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv. Han har blant annet vært fabrikkdirektør i Rolls-Royce Marine i Brattvåg, divisjonsdirektør i Normet International, samt først produksjonsdirektør og siden salgs- og markedsdirektør i Pipelife.

Han startet arbeidslivet sitt som journalist i Adresseavisen og deretter konsulent i dagens Accenture og har i tillegg omfattende prosjektledererfaring fra store utviklings- og omstruktureringsprosjekt i både Rolls-Royce Marine og Pipelife.

I fjor startet Skogseth selv selskapet Jaret Rådgivning, og det er gjennom dette selskapet at han nå blir innleigd som daglig leder i Todalsfjordprosjektet. Styreleder Malene Aaram Vike og de øvrige styret i Todalsfjordprosjektet er svært godt fornøyd med å ha sikret seg Skogseth som daglig leder i selskapet.

– Trond Skogseth har, med sin brede erfaring og dokumenterte gjennomføringevne, de beste forutsetninger for å lykkes i rollen som daglig leder. Vi er sikre på at han vil kunne ta prosjektet inn i fasen hvor realisering og byggestart i 2025 er målet, uttaler styreleder Vike.

Bergsvein Brøske opplever det trygt å la Skogseth overta rollen som daglig leder.

– Jeg er sikker på at Trond vil levere godt inn i Todalsfjordprosjektet og at han vil kunne bidra til realisering av et døgnope og ferjefritt indre Nordmøre. Jeg gler meg til å følge utviklingen videre, og selv om jeg snart gir fra meg ansvaret vil jeg garantert følge godt med fra sidelinjen, sier en fornøyd Brøske.

Skogseth starter i jobben som daglig leder først i midten av oktober men ser allerede frem til å komme i gang med arbeidet.

– Å få lede laget som skal arbeide for å ta Todalsfjordprosjektet videre frem mot byggestart ser jeg som virkelig meningsfullt. Realiseringen av dette prosjektet er noe av det viktigste som skjer på Nordmøre fremover, og jeg tror det vil kunne ha større positive ringvirkninger for innbyggere, næringsliv og den generelle samfunnsutviklingen enn vi kanskje er klare over. Inntrykket mitt er at det har vært arbeidet godt de siste årene, og med fylket nå tungt inne i prosjektet er målet om å få avslutte denne maratonen mer realistisk enn noen gang.

– Vi har nettopp vært på ferietur gjennom fylket vårt og nedover vestlandet, og når man ser på hva Norge har investert i av gode samferdselsløsninger rundt omkring, så kan vi med god samvittighet stikke oss frem og si at nå er turen kommet til indre Nordmøre også, sier Skogseth.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Kristiansundskalenderen 2022
Annonse
Kristiansundskalenderen 2022

Siste kommentarer

Hofseth svartmaler situasjonen i vårt eige fylke og klagar på at vegen vert lagt der folk bur, ferdast og arbeider. ...
Terje G. Finnøy 3 timer siden Sunnmøre på rett vei
@Terje SundsbøFakta? Forholder du deg, som "blind" MA tilhenger til fakta, der du repeterende kjører på med MA "propaganda"? Informasjon som ...
Terje G. Finnøy 4 timer siden Sunnmøre på rett vei
Det blir hevdet over 30 års planlegging ifbm. omveien og tunneltraseen Møreaksen, en trase ned mot Tomrefjord fra Ørskogfjeller, under ...
Terje G. Finnøy 4 timer siden Sunnmøre på rett vei
Det blir av enkelte hevdet oppstart av omveien og tunneltraseen Møreaksen (MA) i 2023? Men stemmer virkelig det da? Joda, ...
Terje Sundsbø 15 timer siden Sunnmøre på rett vei
@Terje G. Finnøy Så var det dette med fakta igjen. Det har aldri vært planen å bygge hele Møreaksen fra Breivika i Ålesund ...
Terje G. Finnøy 21 timer siden Sunnmøre på rett vei
At omveien og tunneltraseen MA nå tydelig fremstår som ett stykkevis og delt prosjekt, er på lik linje med det ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte