fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
24 september 2021 21:59
Ole Gunnar Solskjær er ikke tilfreds med dommernes vurderinger av straffesituasjoner den siste tiden. Han antyder at Jürgen Klopps uttalelser har påvirket kamplederne. Foto: Rui Vieira, AP / NTB
Ole Gunnar Solskjær er ikke tilfreds med dommernes vurderinger av straffesituasjoner den siste tiden. Han antyder at Jürgen Klopps uttalelser har påvirket kamplederne. Foto: Rui Vieira, AP / NTB

Ole Gunnar Solskjær hevder at Manchester United får færre straffespark etter at Liverpool-manager Jürgen Klopp uttalte seg om antall United-straffer.

Solskjær var rasende etter at Cristiano Ronaldo to ganger ropte forgjeves på straffespark i 2-1-seieren over West Ham i Premier League sist helg. London-klubben fikk revansj for tapet ved å slå Manchester United ut av ligacupen onsdag, og Solskjær mente at Jesse Lingard burde fått straffespark i den kampen.

I januar hevdet Klopp at United har fått flere straffer i to og et halvt år med Solskjær som manager enn Liverpool har fått i fem år med Klopp, en påstand som viste seg å være feil.

– Vi må bare håpe at vi får det vi fortjener. Vi skulle hatt tre straffespark i de to siste kampene, sa Solskjær fredag.

– Det var en viss manager som begynte å bekymre seg for antall straffespark vi tildeles, og etter det virker det som det sitter litt lenger inn å gi oss avgjørelsene. Jeg har sett en stor, stor forskjell siden da. Men vi må bare la det være opp til dommerne og håpe at de begynner å treffe rett avgjørelser snart.

Lørdag spiller United hjemme mot Aston Villa.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Siste kommentarer

Marius Ibs Øien-Hansen 5 timer siden «Gisle» ved Kvalvåg våren 1949
Otto Øien var kaptein på Gisle.
Hydrogen er enormt energikrevende å produsere så det er stort sett for å forsvare mer vindkraftutbygging det ivres for Hydrogenproduksjon.
Terje Sundsbø 1 dager siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har Sve glemt det? Dagens regjering Ap og Sp, samt Krf, V og ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har du glemt det? Les https://ksu.no/artikler/leserinnlegg/110408-paradokset-romsdalsaksen-20211021
Svært uventa kraftpris
Den nye Regjeringa sviktar fundamentalt med uforsvarleg og uventa  HØGE kraftprisar! Vanskeleg for oss vanlege veljarar å forstå  og godta ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte