Annonse
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
04 oktober 2021 11:21
Edvin Torkildsen er avdelingsleder i Hendrik Veder Group Kristiansund. Foto: Hendrik Veder Group
Edvin Torkildsen er avdelingsleder i Hendrik Veder Group Kristiansund. Foto: Hendrik Veder Group

Hendrik Veder Group etablerte seg i Kristiansund i sommer. Bedriften opplever stor pågang fra kunder på grunn av rask responstid, lokal tilstedeværelse og utleie av produkter, skriver selskapet i en pressemelding.

Hendrik Veder Group har produksjon i Nederland, Storbritannia, Polen og Norge. De leverer fiber og ståltauløsninger, samt tilhørende utstyr, til alle typer løfteoperasjoner. Bedriften leverer produkter og tjenester til både offshore, maritim og annen industri.

Avdelingsleder Edvin Torkildsen hos Hendrik Veder Group i Kristiansund forteller om en god start for selskapet som åpnet ny avdeling 1. juni i år.

– Mange lokale kunder har behov for rask responstid, kvalitetsprodukter og kort leveringstid. Vi opplever at vi har funnet en god måte å møte disse kundene, sier han.

Avdelingen i Kristiansund er lokalisert på Vestbase, nær mange bedrifter som har behov innen løft, slep og fortøyning. I tillegg til å produsere, reparere og sertifisere så tilbyr de utleie av utstyr.

– Vi ser at enkelte typer løfteutstyr bare brukes i spesielle prosjekt. Derfor har vi bygget opp et lager av utstyr som vi leier ut. Dette sparer kunden for store utgifter og er en svært bærekraftig løsning. Alt for mye utstyr står rundt hos bedrifter uten å bli brukt. Lageret blir tilpasset kundens behov, dette styres av etterspørselen. Vi ser at utleiemuligheten er svært attraktiv for våre kunder. Her klarer vi å kombinere bærekraft og økonomisk gevinst, sier Torkildsen.

Han ser lyst på tiden som kommer. Aktiviteten i industrien i Kristiansund ser lovende ut fremover, og det er ventet mange store prosjekter i Nordsjøen og Norskehavet de neste årene.

– Våre kunder setter pris på en lokal aktør som kan både hjelpe, gi råd, reparere og produsere raskt og lokalt.

Å være en del av et konsern er positivt. Det nye kontoret i Kristiansund kan dra nytte av kompetanse og erfaring fra de andre kontorene, og de har også mulighet til å levere produkter til flere land.

– Vi har et godt samarbeid med de andre kontorene, og dermed drar vi nytte av den erfaring og kompetanse som er viktig i vår bransje. Vi må forholde oss til et komplisert regelverk og det krever ansatte med gode ingeniør- og beregningskunnskaper. Som gruppe kan vi levere tilpassede produkter og riktig kvalitet til både offshore, havbruk og mange andre industrier, sier han.

Fakta om Hendrik Veder Group

  • Hendrik Veder Group ble etablert i 1800
  • Gruppen har arbeid i flere land i hele verden
  • I Norge har Hendrik Veder Group produksjon i Stavanger og Kristiansund
  • Bedriften leverer vaiere i fiber og stål
  • I tillegg til produkter så leverer bedriften tjenester som testing, sertifisering, ingeniørtjenester og reparasjoner

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag

Siste kommentarer

Kl. 08:10: Bedriftsbesøk hos eSEA Marine AS i Kristiansund. Offshorebedrift som blant annet jobber med å hente opp avfall frå ...
Geir Gerhard Greger 4 dager siden Grødahl: – Flott at Geir engasjerer seg
Hei, Arne. Tusen takk for oppklaring og svar på mitt innlegg. Jeg hadde ikke fått med meg at kirurgien skal forsette ...
Det er jo nettopp det norske politikere vil. Især AP. Som står bak helseforetaksmodellen. Bygge ned det norske helsevesenet og ...
Vidar Hölm 4 dager siden Næringskonferanse på Smøla
Håper fastlandsforbindelse var et av temaene. 
Petter E. Olsen 5 dager siden Det einaste som er destruktivt er Møreaksen!
Kan Dahl & Co begynne å se på en fastlandsforbindelse via undersjøisk tunnel i området Aukra-Hollingsholmen? Det er sjødybder godt ...
Espen Heitmann 5 dager siden Ap halverer fergetakstene, Frp sutrer
Det er bra nå Kjølmoen, denne kampen tapte du da nesten doblet fergetakstene og skapte fergeopprøret, du klarer ikke og ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte