Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
29 november 2021 20:23
Del på Facebook
Fra venstre bakerst: Simon Farstad, Nils Erik Pettersen, Aleksander Bøe Sandøy, Frank I. Ellingsen, Kjell Nergaard, Magnus Stranden, Jan Erik Larsen. Foran fra venstre: Eirik Kanck, Jan Christian Vestre og Caroline Holm. Foto: eSEA Group / OceanFront
Fra venstre bakerst: Simon Farstad, Nils Erik Pettersen, Aleksander Bøe Sandøy, Frank I. Ellingsen, Kjell Nergaard, Magnus Stranden, Jan Erik Larsen. Foran fra venstre: Eirik Kanck, Jan Christian Vestre og Caroline Holm. Foto: eSEA Group / OceanFront
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I dag hadde vi besøk av en svært engasjerende næringsminister Jan Christian Vestre, hvor vi presenterte vårt konsept «Natural Seabed», skriver OceanFront i en pressemelding.

eSEA og OceanFront bidrar allerede til at Norge kan bli et ledende land innenfor tekniske løsninger for opprydding av menneskeskapt marint avfall.

Næringsministeren fikk treffe selskapets ansatte og så på utstyrsparken som er utviklet for å løse de globale utfordringene.

– Jan Christian Vestre var svært klar på at vi har et produkt og en tjeneste som verden har bruk for, og at dette vil føre til en ny næring med store muligheter for eksport og nye arbeidsplasser fra Kristiansund og Norge, skriver selskapet.

Fra selskapets side ble det tydelig signalisert at staten bør bidra til å skape markedet gjennom innkjøp og reguleringer, se på nytt på tankegangen i statlige organisasjoner i forbindelse med innkjøpsordninger og øke tildeling av midler for innovasjon samtidig som disse blir gjort lettere tilgjengelig.

– Dette vil være et stort steg mot å nå målene våre for en bedre verden, skriver selskapet.

Fakta eSEA Group AS/OceanFront AS

eSEA Group AS er lokalisert i Kristiansund og består av datterselskapene OceanFront AS, eSEA Advisory og ThirdEye Marine AS.
Alle 16 ansatte i eSEA Group er samlet fra forskjellige segmenter på tvers av marin og teknisk industri for å muliggjøre ny tenkning og bidra til sikre og effektive arbeidsmetoder. Norge har tradisjonelt stor kompetanse innen maritim industri. Vi tar sikte på å utnytte og utvikle denne kompetansen ved å sørge for at den brukes til å bevare verden vår for fremtiden samtidig som vi utnytter ressursene bærekraftig.
OceanFront AS er en samarbeidspartner for alle som skal utføre bærekraftige maritime operasjoner på, i og under vann.
Det er marin opprenskning og prosjektet Natural Seabed, med tilhørende havrelatert serviceoppgaver, ROV- og ingeniørtjenester som er hovedfokus i OceanFront AS. Utover dette kan det sammenslåtte selskapet tilby et bredt spekter innen kartlegging, undersøkelser, inspeksjoner med mer.
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse