Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Steinar Melby
Artikkel
31 januar 2022 09:36
Del på Facebook
Sean McDermott gratuleres av Milian Hammer Hoem og Per Erik Hoem, ansvarlig for spillerbørsen i KSU.NO. Foto: Steinar Melby, KSU.NO
Sean McDermott gratuleres av Milian Hammer Hoem og Per Erik Hoem, ansvarlig for spillerbørsen i KSU.NO. Foto: Steinar Melby, KSU.NO

I 2021 var det Sean McDermott som ble kåret som årets beste spiller av Per Erik Hoem, ansvarlig for KSU.NOs spillerbørs.

Koronasituasjon og ulike andre omstendigheter,  gjorde at vi ikke fikk utdelt premien rett før helgen. Den flotte marsipankaken fra Tor Sevaldsen Konditori som også tradisjonelt overleveres som en del av premien, vil bli overlevert etter at Sean og KBK kommer hjem fra treningsleir på Kanariøyene.

I løpet av de fire årene KSU.NOs KBK spillerbørs har eksistert, var det Sean McDermott som vant det første året og deretter Dan Peter Ulvestad to år på rad, før igjen Sean McDermott var den som sto igjen med best snittkarakter etter siste kamp mot Vålerenga i fjor.

De fire beste i 2022

Der tronet han ganske alene i år med et snitt på 3.77 (av 6) og 113 spillerpoeng totalt. På andreplass kom Dan Peter Ulvestad med et snitt på 3.58 og 68 spillerpoeng totalt, såvidt foran Aliou Coly på 3.54 og solide 92 spillerpoeng. Deretter havnet Bendik Bye på fjerdeplass med et snitt på 3.30 og 66 spillerpoeng.

Nye barrierer skal brytes

Etter tidligere rykter om en mulig overgang for Sean, svarer han selv at han ikke har hørt noe mer fra andre klubber og er 100% innstilt på å være med å bidra til at KBK nok et år kjemper helt der oppe. Han var fornøyd med store deler av sesongen i fjor men ikke når det raknet litt når det gjaldt som mest på slutten av sesongen. – Men kanskje er det i 2022 vi greier å ta den ekstra barrieren med å enten klatre til medaljeplass eller bli minst nummer fire som bidrar til kvalifiseringsspill i Europa, sier han.

Sean regner uansett med at KBK som alltid skal hevde seg godt oppe på andre halvdel av tabellen. Han synes også det er spennende med tilvekst av nye unge spillere og her er det nok noen som kommer til å bemerke seg særdeles positivt, sier han.

I dag reiser Sean og KBK til treningsleir på Kanariøyene. På Kristiansund Stadion fredag ettermiddag, under overrekkelsen av premien i hustrende nordavind og temperatur ned mot nullpunktet, var det liten tvil om at avreisen og treningsleiren de neste 10 dagene, virkelig var noe han og laget så frem til.

annonse

Kommentar fra Christian Michelsen

Trener Christian Michelsen bifaller at Sean hadde en meget sterk sesong i fjor.

– Han har i mine øyne vært den mest stabile og beste keeperen i Eliteserien siden vi rykket opp. Nå er det fokus på ny sesong med nye muligheter, sier Christian Michelsen rett før avreise til sydlige breddegrader.

God tur

Vi ønsker Sean og resten av KBK, spillere, trenere og støtteapparat god tur og lykke til med sesongforberedelsene. 

Det er faktisk ikke så lenge til sesongstart og vi ser frem til en ny og spennende sesong.

Heia KBK!

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 2 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Terje SundsbøSa ikke at det var trygt, men tryggere for mennesker, da det er lett å komme seg av en ferge, ...
Terje Sundsbø 3 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Anne Mari SandshamnOm «vertskapet» er en idrettsturnering eller et annet kulturarrangement man deltar på, så kan man ikke dra før det er ...
Anne Mari Sandshamn 3 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Terje SundsbøBrann på ferge er ingen fare for passasjerer, det er bare å gå i en livbåt. Det er inge store ...
Terje Sundsbø 3 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
Det er svært alvorlig når Jørn Inge Løvik, daglig leder Romsdalsaksen AS, unnlater å nevne at med Møreaksen så blir ...
Terje Sundsbø 3 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Anne Mari SandshamnJeg tror de fleste følger dine velmenende råd. Men svær ofte skjer det uforutsette ting. Og du kan jo ikke ...
Anne Mari Sandshamn 3 dager siden Alvorlig av Statens Vegvesen
@Terje SundsbøOm du stresser av gårde i frykt for å møte en stengt fergebom,bør du lære deg å starte avreise tidliger. ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte