Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
29 april 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag fredag 29. april.

Pressekonferanse om integrering av ukrainske flyktninger

Regjeringen legger fram et forslag til tilpasninger for å sikre raskere bosetning og integrering av flyktninger fra Ukraina klokken 12.15 i Marmorhallen i Oslo. Arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen (Ap), kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) og kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik (Sp) holder pressekonferansen. Generaldirektør Libe Rieber-Mohn i IMDi og direktør Frode Forfang i UDI deltar også.

Sveriges utenriksminister til Finland

Sveriges utenriksminister Ann Linde reiser til Helsingfors hvor hun møter Finlands utenriksminister for å diskutere Nato-medlemskap. Det holdes pressemøte klokken 12.15 i Helsingfors. Innen midten av mai skal Finland og Sverige være enige om mulig Nato-søknad.

annonse

Fremskrittspartiet sparker i gang landsmøte

Første dag av Frps landsmøte starter i dag på Clairon Airport Hotel på Gardermoen. Klokken 11.30 skal partileder Sylvi Listhaug tale. Dagen byr på debatt og valg, og avsluttes med middag. Landsmøtet fortsetter lørdag.

Dom i saken mot «Jihadi Ringo»

Det faller en dom i saken mot IS-medlemmet Alexanda Amon Kotey i en domstol i Virginia i USA. Kotey var medlem av en beryktet gruppe innen IS som holdt, torturerte og drepte utenlandske fanger i årene fra 2012 til 2015. Gruppen ble omtalt som «The Beatles».

Norge møter Danmark i VM-oppkjøring i ishockey

Norges A-landslag møter danskene til VM-oppkjøring i ishockey i Asker både i dag og på lørdag. Ishockeylandslagets avtroppende trener Petter Thoresen har som målsetting å overlevere Norge med fortsatt A-status etter VM. Laget drar til VM i Finland rundt 10. mai hvor første VM-kamp går 13. mai.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 15 minutter siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Anne Mari SandshamnDine 3 første linker viser til prioriteringene fra mai, før revidert statsbudsjett nå i september. Og som du påviser – ...
Frode Hoseth 3 timer siden Et utspekulert verktøy
Idag den 07.10.2022 er Norges dag der Den Norske Nobelkomiteen sender signaler om (grunnleggende) menneskerettigheter, demokratiet og fredelig sameksistens for ...
Anne Mari Sandshamn 5 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLest denne Terje? : https://www.veier24.no/artikler/her-er-lista-vegvesenet-prioriterer-disse-store-veiprosjektene/519367   MA er ikke nevnt engang på noen av listene for de neste 5 år -  fakta ...
Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 20 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
@Anne Mari SandshamnBevilgningene til MA kommer når bompengeproposisjonen er ferdig, tidligst i revidert 2023-budsjett, eller på statsbudsjettet for 2024.
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte