Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
16 mai 2022 20:01
Del på Facebook
Johan Hove og Lars-Jørgen Salvesen scoret for Godset mandag. Foto: Marit Hommedal / NTB
Johan Hove og Lars-Jørgen Salvesen scoret for Godset mandag. Foto: Marit Hommedal / NTB

Strømsgodset klatrer på eliteserietabellen etter 3-0-seier over Kristiansund mandag. For KBK ble den sportslige krisen ytterligere forverret.

Ti poeng på de fem siste kampene betyr at Godset for alvor har fått fart på poengfangsten i årets sesong. Det gir sjetteplass på tabellen etter sju spilte kamper.

– Det var ufattelig deilig å spille utpå der. Jeg fikk meg to mål for første gang i karrieren. Jeg skulle hatt tre, sa drammensklubbens tomålsscorer Johan Hove til Eurosport.

Han var smørblid etter kampen. For tabelljumbo Kristiansund er situasjonen atskillig mørkere. Ett poeng på de seks første kampene betyr at det har åpnet seg en luke opp til lagene foran for mannskapet til Christian Michelsen.

Ordløs

– Det er brutalt. Hva skal man si? Jeg føler vi prøver fra start i dag, men vi blir straffet voldsomt hardt. Vi kommer oss til nesten-muligheter, men klarer ikke komme først på den, sa hjemmelagets Christoffer Aasbak til Eurosport.

Han ville ikke skylde på at klubbens skadeliste er lang.

– Det vil seg ikke helt om dagen, sa Aasbak.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trener Michelsen var naturlig nok også skuffet.

– Dette er vanskelig å sette ord på. Vi er for lette å trenge gjennom og å skape sjanser på, sa han, og kalte lagets opptreden energiløs og uten tro.

Michelsen var samtidig tydelig på at bunnlaget nå trenger spillere som vil stå fram og ta ansvar.

Molde neste

Mandag havnet et svært skadeplaget KBK raskt i trøbbel. Halve første omgang var spilt da Johan Hove sendte gjestene i ledelsen på en kontring. Han fant en luke i Kristiansund-forsvaret etter at flere lagkamerater hadde forsøkt å avslutte i forkant.

Rett før pause doblet Lars-Jørgen Salvesen ledelsen etter forarbeid av Halldor Stenevik. Scoringen var Salvesens andre i Eliteserien denne sesongen.

Etter 66 minutters spill ble så Johan Hove tomålsscorer for bortelaget, som med 3-0-seier fortsetter den fine trenden laget har vært inne i den siste tiden. Forrige søndag ble Rosenborg utklasset med 3-0 hjemme på Marienlyst, og sist torsdag ble det 0-0 og ett sterkt poeng mot serieleder Viking.

Strømsgodset tar imot Vålerenga på hjemmebane i neste runde, mens Kristiansund skal på besøk til Molde.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 6 dager siden Bløffen om Eksportveien
Har du konkrete tall for ca hvor mye delen med fastlandsforbindelse fra Gossen via Oterøy vil koste? Finner ikke noe ...
Anne Mari Sandshamn 6 dager siden Møreaksen = svindel
@Terje SundsbøLitt dumt å legge inn link til artikler som ligger bak betalingsmur. Ikke alle som har abo på RB. 
Terje Sundsbø 7 dager siden Når Hofseth kommenterer Møreaksen
Det er tydelig at ekko-kammeret her inne ikke liker å bli forstyrret. De leser ikke kritikk av deres favoritt-forfattere. Motargumenter ...
@Anne Mari SandshamnDu gidder ikke kaste bort din tid og meninger, skriver du, men du gidder å bruke tid på å servere ...
Terje Sundsbø 8 dager siden Møreaksen = svindel
Prisøkningene er nå innkalkulert i Møreaksen: https://www.rbnett.no/nyheter/i/z7JRg9/e39-aalesund-molde-blir-dyrere-og-kanskje-litt-forsinkaHvem er det som forsøker seg på svindel? Det er mye stål i flytebroene ...
Terje Sundsbø 8 dager siden Når Hofseth kommenterer Møreaksen
Hofseth synes å ha en generell forakt for fagfolk, i likhet med mange andre motstandere av Møreaksen. I hvert fall ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte