Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Steinar Melby
Artikkel
31 oktober 2022 12:21
Del på Facebook
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sparebanken Møres ansatte i Kristiansund satt intetanende og fulgte selskapets direkteoverførte regnskapspresentasjon i forbindelse med rapportering og børsmelding til Oslo Børs for tredje kvartal.

Sterkt kvartalsresultat for Sparebanken Møre

Administrerende direktør Trond Lars Nydal startet med å oppsummere 3. kvartal som svært godt med høy aktivitet, god vekst, styrking av rentenetto, stigende lønnsomhet, bedre kostnadseffektivitet samt god likviditet og soliditet. Resultater som resulterte i en bank som er godt rustet for videre vekst og utvikling.

Annonse
Annonse

Ute i sendingen dukker det plutselig opp et bilde av SBMs ansatte hvor Nydal innledet med å fortelle om hvordan banken kunne være med å bidra til en bærekraftig utvikling også i ringene rundt banken. Han sa videre at han trodde forretningsmodellen til Sparebankene med nærhet, tilgjengelighet og lokalkunnskap har et konkurransefortrinn som banken skal utnytte i årene fremover.

Firedoblet volumet i Kristiansund

Med bildet av de ansatte i Kristiansund på skjermen sa Nydal videre:
– Dette er et bilde av gjengen vår oppe i Kristiansund. De har blitt litt flere nå, for de vokser jo så fort der oppe. Vi har nesten firedoblet volumet vårt der oppe på ganske få år. Det viser litt av kraften vi har når vi setter i gang og bestemmer oss for at dette skal vi få til, så får vi det til.

Stolte ansatte

– Vi ante ingenting om dette på forhånd og det ble derfor en svært gledelig overraskelse for alle oss ved kontoret i Kristiansund, sier banksjef Tore Vevang, som har vært med på den eventyrlige utviklingen for lokalavdelingen siden mars 2019.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

– Vi er et team som er ydmyke overfor den mottakelsen og tilliten som er vist oss fra våre kunder, og vi er stolte over de resultatene vi sammen har skapt sier Vevang videre, og han karakteriserer Sparebanken Møre som en flott arbeidsplass, med stor trivsel og en fantastisk lagånd.

– Sammen med nærhet, lokalkunnskap og fantastiske medarbeidere har det vært grunnpilarer for vår suksess, sier Vevang, og han sier videre at de på denne korte tiden har økt antall ansatte fra fire til åtte medarbeidere lokalt, og også innen næringslivsmarkedet er det behov for flere ansatte.

Samarbeid og felles mål

Sparebanken Møre har etter hvert blitt svært synlig som sponsor og støttespiller i regionen, og det er en samfunnsrolle som banksjef Tore Vevang tar på alvor og liker svært godt.

– Å kunne bidra til å støtte bærekraftige og samfunnsnyttige stimulerende tiltak innen områder som kultur, idrett, frivillighet og næringsliv, er rett og slett en vinn-vinn situasjon. Det er slik vi i fellesskap utvikler oss som region, sier Tore Vevang, som avslører et brennende hjerte for Nordmøre og en stor tro på fremtiden.

– Vi bor på et fantastisk sted med fantastiske muligheter, det handler om å både se og gripe fatt i de, og det gjør en forskjell det å bruke en bank som gir noe tilbake, avslutter Vevang.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 7 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
De som ønsker å stoppe Møreaksen, bør ha tenkt gjennom alternativene. Hvordan mener de fylkeskommunen skal finansiere fergefritt til Aukra ...
Terje Sundsbø 7 timer siden Brobygging
@Geir Ole SætremyrSom eksempel på flaskehalser viser du til veier der trafikken går nærmest uhindret og gratis 24 timer i døgnet. Er ...
Denne bekymringen for fylkesøkonomien er berettiget. Som lokalpolitiker som har vært vara i samferdselsutvalget har jeg fulgt økonomien i fylket ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Brobygging
@Terje SundsbøFlaskehalsar som er inne er forbi Veblungsnres, Brustuglia på E136,  3 bruer på RV70, E39 Volda til Ørsta. I tillegg ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Brobygging
@Geir Ole SætremyrEn flaskehals er en trafikkhindring. Og her er ferger utvilsomt den virkelig store flaskehalsen. Hva mener du en flaskehals er?Jeg ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Brobygging
@Terje SundsbøDu veit inderlig vel kva ein flaskehals er.Kva er ditt forslag til korleis Noreg skal nå klimamåla sine?Frank Sve fikk ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse