Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Steinar Melby
Artikkel
31 oktober 2022 12:21
Del på Facebook

Sparebanken Møres ansatte i Kristiansund satt intetanende og fulgte selskapets direkteoverførte regnskapspresentasjon i forbindelse med rapportering og børsmelding til Oslo Børs for tredje kvartal.

Sterkt kvartalsresultat for Sparebanken Møre

Administrerende direktør Trond Lars Nydal startet med å oppsummere 3. kvartal som svært godt med høy aktivitet, god vekst, styrking av rentenetto, stigende lønnsomhet, bedre kostnadseffektivitet samt god likviditet og soliditet. Resultater som resulterte i en bank som er godt rustet for videre vekst og utvikling.

annonse

Ute i sendingen dukker det plutselig opp et bilde av SBMs ansatte hvor Nydal innledet med å fortelle om hvordan banken kunne være med å bidra til en bærekraftig utvikling også i ringene rundt banken. Han sa videre at han trodde forretningsmodellen til Sparebankene med nærhet, tilgjengelighet og lokalkunnskap har et konkurransefortrinn som banken skal utnytte i årene fremover.

Firedoblet volumet i Kristiansund

Med bildet av de ansatte i Kristiansund på skjermen sa Nydal videre:
– Dette er et bilde av gjengen vår oppe i Kristiansund. De har blitt litt flere nå, for de vokser jo så fort der oppe. Vi har nesten firedoblet volumet vårt der oppe på ganske få år. Det viser litt av kraften vi har når vi setter i gang og bestemmer oss for at dette skal vi få til, så får vi det til.

Stolte ansatte

– Vi ante ingenting om dette på forhånd og det ble derfor en svært gledelig overraskelse for alle oss ved kontoret i Kristiansund, sier banksjef Tore Vevang, som har vært med på den eventyrlige utviklingen for lokalavdelingen siden mars 2019.

annonse

– Vi er et team som er ydmyke overfor den mottakelsen og tilliten som er vist oss fra våre kunder, og vi er stolte over de resultatene vi sammen har skapt sier Vevang videre, og han karakteriserer Sparebanken Møre som en flott arbeidsplass, med stor trivsel og en fantastisk lagånd.

– Sammen med nærhet, lokalkunnskap og fantastiske medarbeidere har det vært grunnpilarer for vår suksess, sier Vevang, og han sier videre at de på denne korte tiden har økt antall ansatte fra fire til åtte medarbeidere lokalt, og også innen næringslivsmarkedet er det behov for flere ansatte.

Samarbeid og felles mål

Sparebanken Møre har etter hvert blitt svært synlig som sponsor og støttespiller i regionen, og det er en samfunnsrolle som banksjef Tore Vevang tar på alvor og liker svært godt.

– Å kunne bidra til å støtte bærekraftige og samfunnsnyttige stimulerende tiltak innen områder som kultur, idrett, frivillighet og næringsliv, er rett og slett en vinn-vinn situasjon. Det er slik vi i fellesskap utvikler oss som region, sier Tore Vevang, som avslører et brennende hjerte for Nordmøre og en stor tro på fremtiden.

– Vi bor på et fantastisk sted med fantastiske muligheter, det handler om å både se og gripe fatt i de, og det gjør en forskjell det å bruke en bank som gir noe tilbake, avslutter Vevang.

annonse

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Klippfiskadagan 2023
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 timer siden Beskjed om å flytte?
@Anne Mari SandshamnJoda, jeg kan se for meg et slikt scenario, en skyssbåt stor nok til å ta imot flere tusen passasjerer ...
Terje Sundsbø 3 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
@Anne Mari SandshamnHvordan kan jeg gi andre linker med tilsvarende innhold, når slike linker ikke finnes? Og ikke prøv å kverulere med ...
Anne Mari Sandshamn 8 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
@Terje SundsbøHvorfor? Er du ikke voksen nok til å svare på det du blir etterspurt? Eller er sannheten at du ikke ...
Anne Mari Sandshamn 8 timer siden Beskjed om å flytte?
@Terje SundsbøPoenget er at siden du og RR sammeligner og påstår det er MYE verre at Gossen og Otrøya blir uten ...
Terje Sundsbø 12 timer siden Beskjed om å flytte?
@Anne Mari SandshamnHva er poenget med spørsmålet ditt? Det har jo ingen relevans til saken. Du kunne like gjerne spurt om jeg ...
Terje Sundsbø 13 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
@Anne Mari SandshamnKanskje du kan gi eksempler på andre linker som på tilsvarende måte underbygger synspunktene som presenteres?
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte