Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
NTB
Artikkel
NTB
18 desember 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Natacha Pisarenko / AP / NTB
Foto: Natacha Pisarenko / AP / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, søndag 18. desember.

VM-finale i fotball

Klokka 16 norsk tid er det duket for finalen i verdensmesterskap i fotball, der Frankrike møter Argentina. Kampen spilles i Lusail. Det er ventet at store folkemengder vil samle seg hjemme i de to landene, og tidligere i mesterskapet har det blant annet vært opptøyer i Frankrike.

IAEA-delegasjon til Iran

Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) sender en delegasjon til Iran i dag. De ønsker svar etter at det er funnet spor av uregistrert uran på tre anlegg i landet.

Jøder feirer hanukka

I dag starter den åtte dager lange jødiske høytiden hanukka, der en feirer gjeninnvielsen av tempelet i Jerusalem etter at makkabeerne hadde erobret byen i år 164 f.Kr.

annonse

Kommunalministeren besøker Nordland

Kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik (Sp) besøker Røst kommune i Nordland, der han også møter representanter fra Træna og Værøy kommuner.

Verdenscup i flere vinteridretter

Det bør være gode muligheter for norsk jubel på en dag som byr på verdenscuparrangementer i en rekke vinteridretter. Blant annet er det storslalåm for menn i Alta Badia, super-G for kvinner i St. Moritz, 20 kilometer langrenn fri teknikk for menn og kvinner i Davos, fellesstart for kvinner og menn i skiskyting i Annecy-Le Grand Bornand og hopp for menn i Engelberg.

Vipers i mesterligaen

Vipers Kristiansand leder gruppe A i mesterligaen i håndball for kvinner. I dag er laget i Romania for å spille mot CSM Bucuresti, som har samme poengsum, men dårligere målforskjell. I samme gruppe møtes Bietigheim (Tyskland) og Odense (Danmark).

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Bom! Eller passer det bedre med skivebom?245,- for en retning, for en liten del av strekningen? Dvs. den minst ønskede ...
Anne Mari Sandshamn 10 timer siden Verden består av mer enn lastebiler fra Sunnmøre
@Terje SundsbøDu leste ikke hva jeg  skrev du? EN gang til da, jeg skrev I K K E om ferger, men ...
@Rolf Erik PedersenDe fornuftige politikerne sitter på Stortinget, og de har ingen agenda sammen med Møreaksen AS. Også Nye Veier AS har ...
@Rolf Erik PedersenDet er bare en forskjell på rundt 20 lastebiler mellom Eksportveien og Møreaksen. Å beregne %-andeler gir bare mening når ...
@Rolf Erik PedersenSå du mener at et mindretall på 25% bør prioriteres framfor flertallet?
@Roger DragsethKostnadsøkningen på Møreaksen er akkurat som på alle andre samferdselsprosjekter. Altså nøyaktig som forventet, ifølge Statens vegvesen.Det samme problemet som ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte