Annonse
Andreas Hopmark ligger nede mens Torgil Gjertsen ikke lykkes å få tak i ballen før Vålerengas keeper Adam Larsen Kwarasey. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Andreas Hopmark ligger nede mens Torgil Gjertsen ikke lykkes å få tak i ballen før Vålerengas keeper Adam Larsen Kwarasey. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix

Spillerbørs for KBK-spillerne i første seriekamp mot Vålerenga som endte med tap: 0–1

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem er ansvarlig for spillerbørsen etter dagens kamp mot Vålerenga.

Spillerne er bedømt etter en skala fra 1 til 6.

Sean McDermott: 3
Har god kontroll på det meste og gjør det som kreves, dog ikke alt for mye å gjøre bak et robust KBK-forsvar. Ingen muligheter på å ta målet til VIF.

Aliou Coly: 3
Spiller en brukbar kamp, men har i overkant mange feilpasninger. Blir faktisk utfordret på fart på venstresiden, og det er det ikke ofte det skjer. Men har noen strålende involveringer. Får et helt unødvendig rødt kort etter kampen. Selv om det nødvendigvis ikke er rødt kort så havner Coly alt for ofte i slike disputter med andre lags spillere med unødvendige kort som resultat.

Andreas Hopmark: 4
God kontroll i midtforsvaret. Spiller sikkert og gjør få feil. Ble for det meste utfordret på egne styrker og der er han solid. Bør fortsatt bidra mer og være en større trussel i lufta på offensiv dødball. Der har KBK mye å gå på.

Dan Peder Ulvestad: 3
Egentlig samme som Hopmark. Har stort sett full kontroll, men blir noe lett lurt av Lekven ved et tilfelle som ført til en stor sjanse. Faller også noe tidlig ned og følger innløpet til målscorer Johnson på frisparket og opphever en mulig offside. Bør muligens ha kontroll og unngå det.

Christoffer Aasbak: 4
Framgang i det defensive i forhold til forrige sesong. Ikke like heldig med et par offensive dødballer, men jevnt over en brukbar kamp. Men uansett en positiv åpning på sesongen av Aasbakk.

Pål Erik Ulvestad: 2
Tetter rom og vinner endel dueller forholdsvis greit, men har uvanlig mange feilpasninger også på enkle forsøk. Bør også kunne bidra mer i det offensive spillet enn han gjør.

Liridon Kalludra: 3
Til tider anonym, og det blir mye nesten. Men jobber som resten av laget godt.

Stian Aasmundsen: 3
Jobber godt, men er som Liri anonym i debuten sin. Bør vises mer i det offensive. Er solid defensivt.

Torgil Giertsen: 4
Selv om det er mye ujevnt i første omgang er han med på det som er av sjanser hos hjemmelaget. Avslutningene står ikke til godkjent. Kvikner også voldsomt til i siste halvdel av andre omgang. Uansett veldig positivt at han er så sentral i så å si alle sjansene KBK skaper selv resultatet ikke ble all verden.

Daouda Bamba: 2
Spiller ikke en god kamp og løper alt for mye i til tider veldig store offsider. Men ligger og lurer som et lite uromoment uten at det blir noe av det i dag. Har mye å gå på og bør vise seg fram i mye større grad.

Benjamin Stokke: 3
Vinner som vanlig dueller. Legger igjen til sentrale midtbanespiller som ikke får til å gjøre alt fort mye med det. Åpner bra i andre omgang. Blir felt og får en korrekt idømt straffe, men er uheldig og sklir når han skyter ballen i mål. Dommeren dømmer dobbeltouch og annullerer målet. Blir skadet og må byttes etter dette.

Innbyttere som ikke spilte nok til å bli vurdert:

  • Jonas Rønningen
  • Bendik Bye
  • Amidou Diop
Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Relevant innhold

Annonse