Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
30 april 2018 00:59
Del på Facebook
Tromsøs Mushaga Bakenga i duell med Kristiansunds Dan Peter Ulvestad og Aliou Coly i eliteseriekampen Tromsø-Kristiansund på Alfheim Stadion. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Tromsøs Mushaga Bakenga i duell med Kristiansunds Dan Peter Ulvestad og Aliou Coly i eliteseriekampen Tromsø-Kristiansund på Alfheim Stadion. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tromsø–KBK: 0-0

En solid gjennomført kamp av KBK mot et veldig hjemmesterkt Tromsø. Nøytraliserte Tromsø og slapp knapt nok til en sjanse. Men skaper ikke veldig mye fremover på banen heller. Savner fortsatt dødballstyrken de hadde for et par sesonger siden. Det er fort noe som kan avgjøre slike kamper hvor det butter litt imot framover på banen.

Sean McDermott 4 poeng
Spiller som vanlig en solid kamp. Tar det som kommer i en ikke alt for flott keeperdrakt. Fortsatt bedre på strek enn i feltet, men blir ikke utfordret veldig mye der heller. Dessuten et solid forsvar foran seg som hjelper til med å ha veldig god kontroll på Tromsø.

Bent Sørmo 4 poeng
Som vanlig veldig positive tendenser framover. Klarer å dra av spillere og har god legg. Heller ingen store problemer bakover. Vært litt ut og inn på laget, og med slike kamper blir det vanskelig å sette han ut av laget.

Aliou Coly 4 poeng
Coly er en god spiller, den gangen som midtstopper. Tilfører midtforsvaret mer fart, noe som gjør at et par potensielle farligheter blir avverget. Det er ikke mange som matcher Coly sin kombinasjon av kraft og fart.

Dan Peder Ulvestad 4 poeng
Blir mye repetisjon fra kamp til kamp her. Solid og nesten feilfri som vanlig. Blokkerer et par skudd på en glimrende måte. Vinner stort sett det som er av dueller. Dog så venter vi fortsatt på et dødballmål fra hans side. Tipper det kommer mot Stabæk førstkommende søndag.

Erlend Sivertsen 3 poeng
Erlend inn på laget igjen for en skadet Aasbak, noe som overhodet ikke er en bekymring. Løser oppgaven med glans. Blir litt etter litt mer varm i trøya slik at de offensive raidene fra tidligere sesonger kommer oftere og oftere.

Andreas Hopmark 3 poeng
Forholdsvis god kamp, denne gangen flyttet et hakk fram til midtbanen. Andreas løser og så den rollen, selv om det vises at det er en stund siden ved han ser ut til å få litt dårlig tid i enkelte tilfeller. Spiller på det sikre, safer dog kanskje vel mye av og til.

Pål Erik Ulvestad 3 poeng
Jobber godt som vanlig, og samspillet med Aasmundsen blir bedre og bedre. Danner i dag nesten en mur foran forsvaret sammen med nevnte Aasmundsen og Hopmark. Pasningsfeilene er luket bort i stor grad. Byttet ut med skade, forhåpentligvis ikke veldig alvorlig.

Stian Aasmundsen 4 poeng
Spiller en god kamp og er en av KBK sine jevnt over beste spiller hittil i sesongen. Løper mye og er involvert mye av det som skjer foran Tromsø sitt mål. Har nesten alltid ork til å ta løpene framover, og dekker et stort område på banen. Får også anledning til å bidra enda litt mer i dag med Hopmark som ekstra anker bak på midtbanen.

Amiduo Diop 3 poeng
Også Diop er godt på høyde i det defensive. Men han sliter fortsatt med å få fram den gode fremdriften vi har sett tidligere sesonger, men som han helt sikkert fortsatt har inne. Greier derfor ikke alt for godt å støtte opp om spillet på Tromsø sin banehalvdel.

Benjamin Stokke 2 poeng
Møter knall gode motspillere i Tromsøs forsvar. Blir lite involvert, men står på og jobber med de få mulighetene han får. Kanskje ikke kampen for Stokke dette, men med en scoring eller to kommer han fort i dytten igjen. Nesten scoring da han presset Tromsøs keeper til en feil.

Daouda Bamba 2 poeng
Jobber og sliter, men kommer ikke til farligheter av stor betydning. Kommer ikke bort fra det faktum et det skapes lite sjanser både Stokke og Bamba. Ikke bare angripernes «skyld» da de ikke får veldig mye hjelp, men likevel bør det skapes noe mer.

Bendik Bye har et veldig positivt innhopp (som vanlig) og bør nærme seg sjansen fra start. Liridon Kalludra kommer til en god sjanse, mens Sondre Sørli får noen sekunder helt på slutten.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøTallmaterialet viser enkelt og greitt, kaste gode kroner etter dårlige.Du kan også ta med Senterpartiet i denne form for unnamanøver. ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrFor det første: Siden investeringsmidler er den knappe faktoren, må en ta hensyn til både netto samfunnsnytte og investeringskostnadene, dvs. ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøVi kan godt bruke samfunnsnytte pr investert kron, men bare i kombinasjon med samfunnsnytte i kroner. Det er trass alt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrNår investeringsmidler er den knappe faktoren, så må en foreta rangering pr. knapp faktor. Eksempelvis netto samfunnsnytte pr. investert krone. ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøEg veit ikkje kva gjenståande spørsmål du ikkje har fått svar på.Dersom det gjel sparte CO2 utslepp frå ferga til ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøKva er feil I mi analyse?Eg har dokumentert det KS2 rapporten sei om namfunnsnytten er i kroner. KS2 snakkar ikkje ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse