fbpx
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
KBK–Tromsø: 1–0

Spillerne blir bedømt mellom karakterene 1-6, hvor 6 er beste karakter.

Igjen en jevnt god kamp av alle spillerne.  Tre femmere og og åtte firere er så langt beste lagscore denne sesongen. Et ekstatisk publikum i et antall av 4444 satte virkelig pris på forestillingen.

Sean McDermott: 5 poeng
Ny god kamp av fjorårets beste KBK-spiller. Flere avgjørende redninger på gode Molde-sjanser. Sikker i alt han foretar seg. Gjør knapt noen feil.

Aliou Coly: 4 poeng
Solid av Coly på høyrebacken, som nok er hans beste plassering på banen. Knallhard, rask og vanskelig å komme forbi. Har også noen fine offensive bidrag.

Christophe Psyché: 5 poeng
Scorer ett mål og veldig nær et til. Vinner det meste av dueller. Denne gangen mye bedre med ball enn tidligere i sesongen.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Veldig greit å ha kapteinen tilbake. Spiller som en kaptein og er en kaptein. Sammen med Psyché en veldig solid og god kamp i midtforsvaret.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Skikkelig feilpasning på det første målet til Molde. Faller nok litt for langt bak resten av forsvaret i den påfølgende kontringen, og opphever det som burde vært en offside på Aursnes, som er nest sist på Ohi sin scoring. Byttes med hodeskade etter en halv time.

Amidou Diop: 5 poeng
Meget god kamp av Diop på sentral midtbane. Er en god stabilisator som vinner mange baller både langs bakken og i lufta. Voldsomme klyv framover. Et par småskumle pasningsfeil, men akkurat det blir litt flisespikkeri i denne kampen.

Pål Erik Ulvestad: 4 poeng
En god kamp i en litt mer offensiv posisjon enn vanligvis. Jobber godt og er god med ball. Avlaster og balanserer Diop fint når sistnevnte blir med fremover.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Scorer seiersmålet, et fantastisk godt og fint drittmål. Observerer at Linde får et tilbakespill midt på seg og fullfører presset. God med ball og skaper trøbbel for Molde.

Torgil Gjertsen : 4 poeng
Fortsatt et uromoment for Molde, men det blir ikke alltid all verden ut av det. Men er hele tiden en spiller som får mye oppmerksomhet fra motstanderlagene og dermed skaper rom for de andre. «Faller» et par ganger fra et par brukbare sjanser.

Bendik Bye: 4 poeng
Scorer målet som tar KBK skikkelig inn i kampen igjen. Er uheldig med touchen på Moldes andre mål og lager selvmål, hvor han ikke er helt på høyde i markeringen av Ohi og kommer litt på etterskudd. Forøvrig jobber han godt, duellerer godt og er en stadig trussel med godt timede løp. Byttes de siste 10 minuttene.

Flamur Kastrati: 4 poeng
Løper og kjemper på det meste. Kommer til et par veldig gode sjanser uten å få uttelling. Spiller med en voldsom entusiasme og fyrer stadig opp publikum. Litt mer ro i avslutningen og målene kommer igjen. Byttes ut et litt over en time.

Bent Sørmo: 4 poeng
Kommer inn og spiller en time for Aasbak. Gjør et godt innhopp på «feil» side. God med ball som vanlig. Er mye med framover og solid bakover.

Thomas Amang får en liten halvtime og er ikke langt unna uttelling. Haris Cirak får de siste 10 minuttene.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte