Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Per Erik Hoem
Artikkel
18 mai 2019 09:53
Del på Facebook
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Tromsø: 1–0

Spillerne blir bedømt mellom karakterene 1-6, hvor 6 er beste karakter.

Igjen en jevnt god kamp av alle spillerne.  Tre femmere og og åtte firere er så langt beste lagscore denne sesongen. Et ekstatisk publikum i et antall av 4444 satte virkelig pris på forestillingen.

Sean McDermott: 5 poeng
Ny god kamp av fjorårets beste KBK-spiller. Flere avgjørende redninger på gode Molde-sjanser. Sikker i alt han foretar seg. Gjør knapt noen feil.

Aliou Coly: 4 poeng
Solid av Coly på høyrebacken, som nok er hans beste plassering på banen. Knallhard, rask og vanskelig å komme forbi. Har også noen fine offensive bidrag.

Christophe Psyché: 5 poeng
Scorer ett mål og veldig nær et til. Vinner det meste av dueller. Denne gangen mye bedre med ball enn tidligere i sesongen.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Veldig greit å ha kapteinen tilbake. Spiller som en kaptein og er en kaptein. Sammen med Psyché en veldig solid og god kamp i midtforsvaret.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Skikkelig feilpasning på det første målet til Molde. Faller nok litt for langt bak resten av forsvaret i den påfølgende kontringen, og opphever det som burde vært en offside på Aursnes, som er nest sist på Ohi sin scoring. Byttes med hodeskade etter en halv time.

Amidou Diop: 5 poeng
Meget god kamp av Diop på sentral midtbane. Er en god stabilisator som vinner mange baller både langs bakken og i lufta. Voldsomme klyv framover. Et par småskumle pasningsfeil, men akkurat det blir litt flisespikkeri i denne kampen.

Pål Erik Ulvestad: 4 poeng
En god kamp i en litt mer offensiv posisjon enn vanligvis. Jobber godt og er god med ball. Avlaster og balanserer Diop fint når sistnevnte blir med fremover.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Scorer seiersmålet, et fantastisk godt og fint drittmål. Observerer at Linde får et tilbakespill midt på seg og fullfører presset. God med ball og skaper trøbbel for Molde.

Torgil Gjertsen : 4 poeng
Fortsatt et uromoment for Molde, men det blir ikke alltid all verden ut av det. Men er hele tiden en spiller som får mye oppmerksomhet fra motstanderlagene og dermed skaper rom for de andre. «Faller» et par ganger fra et par brukbare sjanser.

Bendik Bye: 4 poeng
Scorer målet som tar KBK skikkelig inn i kampen igjen. Er uheldig med touchen på Moldes andre mål og lager selvmål, hvor han ikke er helt på høyde i markeringen av Ohi og kommer litt på etterskudd. Forøvrig jobber han godt, duellerer godt og er en stadig trussel med godt timede løp. Byttes de siste 10 minuttene.

Flamur Kastrati: 4 poeng
Løper og kjemper på det meste. Kommer til et par veldig gode sjanser uten å få uttelling. Spiller med en voldsom entusiasme og fyrer stadig opp publikum. Litt mer ro i avslutningen og målene kommer igjen. Byttes ut et litt over en time.

Bent Sørmo: 4 poeng
Kommer inn og spiller en time for Aasbak. Gjør et godt innhopp på «feil» side. God med ball som vanlig. Er mye med framover og solid bakover.

Thomas Amang får en liten halvtime og er ikke langt unna uttelling. Haris Cirak får de siste 10 minuttene.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 2 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse