Annonse
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
05 juni 2019 11:06
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Merete Maurset (28) er ansatt som prosjektleder for nytt regionalt plansamarbeid på Nordmøre

MereteMaurset 800 sMerete Maurset, nyansatt prosjektleder for regionalt plansamarbeid på Nordmøre. Foto: ORKidé – Nordmøre RegionrådRegionrådet på Nordmøre starter nå et 3-årig prosjekt for å utvikle regionens samfunnsplanlegging.

Regionrådet har gode erfaringer fra felles gjennomføring av planoppgaver. Det ble etablert felles planstrategier i 2016, byregionprogram i 2014 – 2018 og interkommunal arealplan for sjøområdene som ble ferdigstilt i 2018. Fylkesmannen i Møre og Romsdal står for finansiering av prosjektet, og bidrar sammen med fylkeskommunen med faglig støtte og kapasitet. Det nye prosjektet skal starte opp med nye planstrategier for kommunene, og skal etter hvert jobbe innovativt med samfunnsdelen av kommuneplanene i regionen.

Merete Maurset vokste opp på. Hun har master i statsvitenskap med masteroppgave om interkommunale samarbeid. Merete kommer fra stillingen som prosjektleder for ny skolestruktur i Kristiansund kommune. Hun var tidligere i KOM Trainee med perioder i Møre og Romsdal fylkeskommune og i Kristiansund kommune.

Merete ser fram til «å ta del i dette viktige og spennende prosjektet, og bidra til å videreutvikle og styrke samfunnsplanleggingen på Nordmøre».

Odd Arild Bugge, rådmann i Tingvoll kommune, sier at: «Vi er svært godt fornøyd med at Merete blir prosjektleder for å styrke plansamarbeidet på Nordmøre. Hennes bakgrunn og erfaring gjør at vi kan komme raskt i gang med arbeidet.»

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Kristiansundskalenderen 2022

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 7 timer siden – Hvor er logikken i Nav-saken, Geir Inge Lien?
Merkelig at Lien ikke forstår at kamp om flere statlige arbeidsplasser til fylket og vurdering av sammenslåing og plassering av ...
Dette er en kjempeskandale. Tenk å kjøpe inn helikoptre som ikke kan lande på mange av sykehusene som har helikopterplass. ...
Ketil Strand Andersen 21 timer siden Rbnett: Stopp Nav-flyttingen til Kristiansund
Vi kan støtte Molde på dette, men kun dersom Moldenserne greier å bidra til at sykehuset i Kristiansund opprettholdes.
Her er det ingen sammenheng mellom sitatet til Christensen og konklusjonen som Tønnesen trekker. Sammenslåingen var begrunnet med billigere lokaler, ...
Vidar Hölm 1 dager siden Regionspørsmålet arkiveres – endelig!
Ja ser jo de jubler i molde over sine kjære naboer i nord. Nå får de NAV kontoret fra Kristiansund. ...
Vidar Hölm 1 dager siden Bypakken – bompenger til evig tid?
Bruk blinklys i rundkjøringer og lag rundkjøring i Dalekrysset og i Norges mest snodige kryss, Rensvikkrysset ,så er dere i ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte