fbpx
Annonse
Annonse
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Merete Maurset (28) er ansatt som prosjektleder for nytt regionalt plansamarbeid på Nordmøre

MereteMaurset 800 sMerete Maurset, nyansatt prosjektleder for regionalt plansamarbeid på Nordmøre. Foto: ORKidé – Nordmøre RegionrådRegionrådet på Nordmøre starter nå et 3-årig prosjekt for å utvikle regionens samfunnsplanlegging.

Regionrådet har gode erfaringer fra felles gjennomføring av planoppgaver. Det ble etablert felles planstrategier i 2016, byregionprogram i 2014 – 2018 og interkommunal arealplan for sjøområdene som ble ferdigstilt i 2018. Fylkesmannen i Møre og Romsdal står for finansiering av prosjektet, og bidrar sammen med fylkeskommunen med faglig støtte og kapasitet. Det nye prosjektet skal starte opp med nye planstrategier for kommunene, og skal etter hvert jobbe innovativt med samfunnsdelen av kommuneplanene i regionen.

Merete Maurset vokste opp på. Hun har master i statsvitenskap med masteroppgave om interkommunale samarbeid. Merete kommer fra stillingen som prosjektleder for ny skolestruktur i Kristiansund kommune. Hun var tidligere i KOM Trainee med perioder i Møre og Romsdal fylkeskommune og i Kristiansund kommune.

Merete ser fram til «å ta del i dette viktige og spennende prosjektet, og bidra til å videreutvikle og styrke samfunnsplanleggingen på Nordmøre».

Odd Arild Bugge, rådmann i Tingvoll kommune, sier at: «Vi er svært godt fornøyd med at Merete blir prosjektleder for å styrke plansamarbeidet på Nordmøre. Hennes bakgrunn og erfaring gjør at vi kan komme raskt i gang med arbeidet.»

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte