Annonse
Annonse

kollasj rød PRESSEFOTO copy

En rekke kulturelle førjulsaktiviter under paraplyen «Barnas Kunstfestival» er i full gang og i morgen 21. november, åpner en fargerik utstilling i Nordic Light-huset. Festivalen startet allerede i forrige uke med familiemusikalen Snømannland i Festiviteten, som fikk mange veldig gode tilbakemeldinger.

Elevkonserter og kunstutstilling i Kunstforeningen

I denne uken gjennomføres også elevkonserter og kunstutstilling i Kunstforeningens lokaler, som for anledningen er dekorert med kulisseelementer fra Snømannland.

Fotoutstilling torsdag 21. november

Nordic Light Nordic har tidligere invitert alle elever på 7.trinn i kommunen til å bidra til spennende fotokunstprosjekt. Elevene har blitt utfordret på å fotografere etter farge, og fotografiene har blitt satt sammen til fargerik utstilling i Nordic Light sine lokaler.

«Søppelkunstutstilling» 28. november 

Elever på 4.trinn har tidlligere blitt invitert til å lage «søppelkunst-utstilling»! Den stilles ut i Kunstforeningen, og åpner 28.november. Her har elever og lærere samlet søppel, og skapt det om til kunstverk etter egen fantasi.

Fra Jul i Vågen 2018 Eriklianissen. Foto Berit Lysø

1. adventshelg med nissetog, tenning av julegran og Jul i Vågen

Første adventshelg kommer med Nissetog, tenning av julegrana på piren, Jul i Vågen-markedet, med masse ulike aktiviteter for hele familien på Mellemværftet, Seilforeningen, i Kulturfabrikken. Juletrepynting, minikonserter, sang, musikk, torg mm.

2. adventshelg med aktiviteter i regi av  Operaen i Kristiansund

Andre helg i advent serveres Ballettforestillingen Nøtteknekkeren med elever fra Operaens Ballettsenter, som har blitt en tradisjon for mange. Den har premiere 6. desember og spilles to helger i Festiviteten.

Operaen i Kristiansund inviterer også en del barnehagebarn til (k)nøttestund i kulissen, et spennende møte med scenisk eventyrmagi!

 

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte