Annonse
Annonse
Fra venstre Jonas Slatlem, Anders Aasprong, Tor Gruner (Solid Import) og Idar Slatlem. Foto: Slatlem
Fra venstre Jonas Slatlem, Anders Aasprong, Tor Gruner (Solid Import) og Idar Slatlem. Foto: Slatlem

Caranova AS har inngått avtale med Solid Import AS, landets største importør av bobiler og campingvogner. I det nye caravansenteret vil du finne merkene Carado, Bürstner og Hymer – Norges mest solgte bobilmerke de siste fem årene.

Anders Aasprong, Jonas Slatlem og Idar Slatlem starter nytt selskap i Kristiansund, og blir en del av Norges største forhandlernett av bobiler og campingvogner. 26. mars åpnes dørene med stor produktmesse.

Caranova skal flytte inn i nye lokaler i Pilotveien ved flyplassen, og blir et komplett caravansenter med egen salgsavdeling for vogn og bobil, carvanverksted og en stor Max Fritid utstyrsbutikk. Frem til de nye lokalene er etablert vil selskapet starte virksomheten i Pilotveien 9, samlokalisert med DekkTeam og Bilskadesenteret Nordmøre.

– Vi har vært i dialog med Solid Import i lengre tid, og er nå bekreftet som offisiell forhandler. Vi skal selge merkene Carado og Bürstner i tillegg til Hymer, landets mest solgte bobilmerke, forteller daglig leder Anders Aasprong i det nystartede selskapet Caranova AS.

Kvalitetsmerker i alle prisklasser

– Solid Import forhandler bestselgende kvalitetsmerker fra ledende produsenter i alle prisklasser, noe vårt utvalg skal gjenspeile. Vi skal tilby alt fra de rimeligste innstegsmodellene til eksklusive premiumbobiler, i tillegg til campingvogner i ulike størrelser, forteller Aasprong.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Solid erfaring

Daglig leder og medeier Anders Aasprong har jobbet med salg og kundeservice i hele sin yrkeskarriere, fra Elkjøp, Volvo og kommer nå fra stillingen som salgsansvarlig Volkswagen personbil hos Slatlem Bilsentrum.

Familien Slatlem har lang erfaring med salg av kjøretøy, og startet med salg av mopeder og gråtasstraktorer på Averøya allerede på 1950-tallet. Den første bruktbilen ble importert fra Tyskland i 1958, og selskapet har vært etablert i Kristiansund siden 1962.

Jonas og Idar er 4. generasjon Slatlem, Slatlem-selskapene skal fortsatt ha fullt fokus på biler som før. Det nye selskapet satser 100 prosent på det voksende markedet for campingvogner og bobiler, uttaler styreleder Idar Slatlem.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Bok - tilbake til livet
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte