Annonse
Annonse
Hadia Tajik (A) vil fortsette som stortingsrepresentant og nestleder for Arbeiderpartiet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Hadia Tajik (A) vil fortsette som stortingsrepresentant og nestleder for Arbeiderpartiet. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Hadia Tajik bekrefter at hun ønsker å fortsette på Stortinget for Arbeiderpartiet. Også Anette Trettebergstuen og Lene Vågslid tar gjenvalg.

De to profilerte Ap-politikerne Marianne Marthinsen og Jette Christensen har den siste tiden gått offentlig ut og sagt at de ikke vil ta gjenvalg som stortingsrepresentanter for partiet.

I et intervju med Dagens Næringsliv går nå tre andre profilerte Ap-kvinner ut og sier at de ønsker å fortsette på Stortinget. De tre er nestleder Hadia Tajik, leder Anette Trettebergstuen i Aps kvinnenettverk og justispolitisk talsperson Lene Vågslid.

Til avisen sier Tajik at hun har hatt et ambivalent forhold til politikken.

– Men etter de tøffe rundene vi har hatt de siste par årene er jeg ikke ambivalent lenger. Det er dette jeg vil drive med. Og jeg har lyst til å drive med dette lenge, sier Tajik.

Hun vil likevel ikke svare på om hun ønsker å bli partileder, dersom det skulle bli aktuelt senere.

– Ledervervet er ikke tema nå. Og Jonas som statsminister er noe av det som motiverer oss til å søke gjenvalg. Men jeg ønsker virkelig å fortsette som nestleder, sier Tajik.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte