Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Jan Ole Bjørnholt og Erik Larsen
Ytring
20 mars 2022 08:11
Del på Facebook
Koronasertifikat på mobilen viser om du er vaksinert med «rødt eller grønt lys». Det viser vaksineringsstatus, om du er frisk fra smitte og testresultater. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Koronasertifikat på mobilen viser om du er vaksinert med «rødt eller grønt lys». Det viser vaksineringsstatus, om du er frisk fra smitte og testresultater. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Her gis et udiskutabelt nei til videreføring av unntakshjemlene for håndtering av koronapandemien.

Høringen ble sendt ut fra Helse– og omsorgsdepartementet, 4. mars 2022 med høringsfrist allerede mandag 21. mars 2022.

Høringsfrist på under tre uker, står ikke i forhold til alvorlighetsgraden som ligger tilgjengelig for myndighetene til iverksettelse mot befolkningen.

Vi er nå i sluttfasen av det som ble definert for å være en pandemi også kjent under navnet covid-19. Det er innledningsvis nødvendig å se litt nærmere på selve pandemibegrepet.

Grunnlaget for å kunne definere en smittsom sykdom som pandemi er vesentlig endret. Dette ble gjort av WHO i 2009, rett før den såkalte svineinfluensaen. Tilfeldig?

Her kommer et vitneutsagn fra en med 30 års erfaring med tvungen psykisk helsevern.

Hele det norske folket skal nå få kjenne på det jeg har kjent på i 30 år», sier en med lang fartstid innen norsk psykisk helsevern.

Tvangsmedisinering og vaksinering, innestegning og isolat

Nå har det norske folk fått kjenne litt på overformynderiet og overgrep slik jeg har de siste 30 år. Forskjellen er at dere har måttet sitte i isolasjon hjemme, og jeg på institusjon. Stopper dere ikke dette høringsforslaget er jeg redd det vil ramme det norske folk enda hardere siden mange allerede er psykisk slitne etter frykt, usikkerhet knyttet til arbeid og privatliv. Vi vet mange vil bli sykere av tiltakene helseetaten vil styre den norske stat gjennom.

Jeg advarer dere! Myndighetene må ikke få denne høringen gjennom. Da er demokratiet og den trygge modellen, sosialdemokratiet, dere har levd i fullstendig ødelagt. Som i den legendariske filmen Gjøkeredet med Jack Nicholson i hovedrollen står behandlerene og administrasjon, les overgriperene, overformynderiet, i kø til å øve sin makt og misbruke den overfor det norske folk.

Legemiddelindustrien sammen med den norske regjering og stortinget om de velger å vedta forslaget viser sin forrakt mot folket og demokratiet. Statsterrorisme i praksis kan bli resultatet med vilkårlig reaksjon på manipulerte tall slik vi har sett over to år nå. Norge må ikke bli et stort psykriatisk sykehus- lukket avdeling anno 2022.

Smittevernsdiktaturet

Vi kan ikke la smittevernsdiktaturet forlenges. Regjeringen ønsker åpenlyst å innføre isolering og tvangsvaksinering sammen med vaksinepass for Norges befolkning. Det kan vi ikke tillate. Vi kan ikke ha det slik vi har hatt det at pressekonferanser med bingo på smittetall blir markøren som stenger Norge ned.

Folket er blitt «låst» inne i sine hjem uten mulighet til å få gå på jobb eller reise på hytta. Dette basert på post-marketing overvåkingsdata/algoritmestyrt kunnskapsgrunnlag og ikke basert på faktabasert forskningsdata, jmf asymptomatisk smitte( ikke faktabasert gjennom forskning men brukt som argument fra myndighetene. Friske mennesker er blitt mistenkeliggjort og sykeligiggjort med personlige og økonomiske konsekvenser.

Tilbake til pandemien

Kort fortalt gikk omdefineringen ut på definisjon av pandemi ut på å senke farlighetsgrensen betraktelig for å kunne klassifisere en smittsom sykdom som en pandemi.

Er det så viktig? Ja, for med pandemistatus kan de nedfelte lover og prinsipper knyttet til et lands demokratiske styrings - og vedtaksformer settes til side fra et overnasjonalt organ feks. WHO eller EU.
Man mister dermed nasjonal styringsrett.

Det gir åpning for misbruk. Hvilket i seg er farlig og svekker vårt demokrati, om noen utnytter dette spillerommet for helt andre enn medisinske årsaker.

Faren for at vår Grunnlov og menneskerettigheter tilsidesettes er overhengende stor med inngripende lovverk.

Tilsidesettelse av viktige prinsipper for individets suverenitet og frihet fremmes nå av sittende regjering for å heretter skulle administreres på departementsnivå under påvirkning av WHO, Cepi, FN, Legemiddelverket, Folkehelseinstituttet og legemiddelindustrien som har fått en for stor plass ved beslutningsbordet.

Vi har sett det på TV og pressekonferanser hvor politikere bruker verbale ordspill som trigger den norske befolkningen til lydighet uten faglig konsensus fra politikerene.

Blankofullmakt i å innføre tvangstiltak

Den sittende regjering vil med dette høringsforslaget gi seg selv nærmest blankofullmakt i å innføre tvangstiltak og dermed som vi har fått kjenne på kroppen alle, bli et kontroll- og reguleringsregime vi ellers definerer å eksistere kun hos totalitære stater.

Ja, vi sier nettopp det for å få deg til å tenke deg om, hva dette i realiteten innebærer for deg og dine.

Det innebærer en mulighet for samfunnskontroll over enkeltindivider, grupper og foreninger med innføring av restriksjoner og forbud uten diskusjoner. Ufravikelige, utfra en overordnet målsetting.

Er dette noe det norske folk ber om?

Makten til å definere pandemi og tiltak

Har vi bedt EU og WHO å pålegge oss og andre stater en global standardisering av dette nye helseregimet? Indirekte ja, men hvordan da?

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

CEPI og WHO har lagt til grunn fremtidig vaksinering samtidig som de vil nå vil ha makten til å definerer pandemi og tiltak. Her gis det for stort spillerom til dem som har sin egen agenda. Skremmende!

Det kan nå fattes et vedtak i WHO på når man etter den nye definisjonen av pandemi, binder landene til beslutningene. Beslutningene tas da ikke lenger av den enkelte nasjon, nært folket.

Da kan, slik vi har sett i Canada, Østerrike og flere europeiske land, regjeringen fritt innføre tvang og tiltak helt uten vektet relevans mot samfunnet. Dette vil kunne omfatte tvangsvaksine, ferdsel, handel, arbeid, skole, fritid, fredelige demonstrasjoner og opponenter med mer.

Ingen begrensning. Vi har sett og ser det skje, i Norge og andre land.

Helt utrolig!

Det bør vekke mer enn vaksineskepsis

Og det bør vekke mer frykt for samfunnsmessige konsekvenser, enn det sykdomsmessige. Siden dette rammer og forgifter vår demokratiske kjerne. Med mulig dødelig utgang for demokratiet.

Dødeligheten av covid pandemien ble på nivå med en vanlig sesonginfluensa. Bør myndighetene kunne stenge demokratiet og innføre pandemi tiltak på et så svakt medisinsk grunnlag?

Våre demokratier er nå truet og infisert av en politisk fortærende prosess. Medisinen mot denne aggressive infeksjonen vårt Norge nå utsettes for, er å stanse dette i å kunne utvikle seg videre.

Vi må få en avklaring på hvordan dette har kunnet skje. Vi må ta klart avstand fra, og si nei til hele dette høringsforslaget. Befolkningen, både barn, eldre og voksne har betalt en altfor høy pris under denne nedstengningen.

Det er nok nå

Nå må det være nok! Folket må reise seg!

– Vi opplever at de psykiske vanskene til elever som var henvist før pandemien, har forverret seg , sier fagfolk!

Den totale belastningen befolkningen har gjennomgått i to år er ikke avklart. Følgekonsekvensene vil både på individ og samfunnsnivå ha en altfor stor pris. Her springer politikere fra sitt ansvar og viderefører tilknytninger til totalitære beslutningsorgan for fremtiden. Uten «angreknapp»!

Når regjeringen opptrer som folkefiende vel vitende om dette faktum, likner dette ringakt mot eget folk og demokratiet de er satt til å tjene, ikke ødelegge.

Vi er, og skal forbli den frie nasjonen Norge.

Stå opp og si: DET ER NOK NÅ!!

Av: Erik Larsen og Jan Ole Bjørnholt

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 23 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøTallmaterialet viser enkelt og greitt, kaste gode kroner etter dårlige.Du kan også ta med Senterpartiet i denne form for unnamanøver. ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrFor det første: Siden investeringsmidler er den knappe faktoren, må en ta hensyn til både netto samfunnsnytte og investeringskostnadene, dvs. ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøVi kan godt bruke samfunnsnytte pr investert kron, men bare i kombinasjon med samfunnsnytte i kroner. Det er trass alt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrNår investeringsmidler er den knappe faktoren, så må en foreta rangering pr. knapp faktor. Eksempelvis netto samfunnsnytte pr. investert krone. ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøEg veit ikkje kva gjenståande spørsmål du ikkje har fått svar på.Dersom det gjel sparte CO2 utslepp frå ferga til ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøKva er feil I mi analyse?Eg har dokumentert det KS2 rapporten sei om namfunnsnytten er i kroner. KS2 snakkar ikkje ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse