Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Stig Anders Ohrvik, Nordmørslista
Ytring
26 juli 2022 18:07
Del på Facebook
Kristiansund sykehus. Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO. Innfelt fra venstre: Øyvind Bakke, direktør i Helse MR, Ingve Theodorsen, styreleder i Helse MR, Georg Johnsen, klinikksjef Kristiansund og Molde og helseminister Ingvild Kjerkol. (Foto: Helse Midt, Helse MR og Regjeringen.
Kristiansund sykehus. Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO. Innfelt fra venstre: Øyvind Bakke, direktør i Helse MR, Ingve Theodorsen, styreleder i Helse MR, Georg Johnsen, klinikksjef Kristiansund og Molde og helseminister Ingvild Kjerkol. (Foto: Helse Midt, Helse MR og Regjeringen.
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.

Tidens Krav melder i dag at det har «oppstått en akutt, uforutsett situasjon» som gjør at fødeavdelingen i Kristiansund ikke åpner igjen som planlagt etter sommerstengning. Klinikksjef Georg Johnsen «ber om forståelse for den krevende bemanningssituasjonen».

Ingen tillit

Jeg kan bare snakke for meg selv. Men nei, Georg Johnsen. Jeg har ikke forståelse. For å ha forståelse er jeg avhengig av å ha tillit til det du sier. Og den tilliten er ikke til stede. Du har under beskyttelse fra direktør Øyvind Bakke, styreleder Ingve Theodorsen og statsråd Ingvild Kjerkol bevisst motarbeidet fødeavdelingen i Kristiansund i alt for lang tid til at det er mulig å ha tillit til at manglende gjenåpning skyldes en «akutt, uforutsett situasjon».

Forakt for Stortinget

Enda en gang viser dere total forakt for stortinget, som har fastslått at fødeavdelingen i Kristiansund skal holdes åpen. Og nok en gang får vi demonstrert hvordan foretaksmodellen er innrettet slik at den lar både direktører, styreleder og statsråd slipper unna med å styre etter eget forgodtbefinnende uten å stilles til ansvar.

Det er nok nå

Det er mer enn nok. Tro det eller ei, men dere er faktisk avhengig av tillit i befolkningen over tid. Og nå snakker jeg til dere alle; klinikksjef Johnsen, direktør Øyvind Bakke, styreleder Ingve Theodorsen og statsråd Ingvild Kjerkol. Dere må begynne å jobbe hardt for å skaffe dere troverdighet og tillit. Dere starter ikke på null, så en bra start vil være å arbeide dere opp til null i tillit. Men først: Se å få åpnet fødeavdelingen. Nå.

annonse

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 4 timer siden Svindyrt med Møreaksen!
@Terje G. FinnøySå enig med deg. Det finnes mange parti som ikke er så ivrig på dette "drømmeslottet". Jeg vet iaffal hva ...
Terje G. Finnøy 17 timer siden Svindyrt med Møreaksen!
Bom og litt til. På Åndalsnes ønskes/kreves det nå fartsdumper ifbm. E136I Steinkjer fikk man E6 rett gjennom byen. Nå ...
@Terje SundsbøTakk det samme til deg og  :)  Jeg ler og masse hver dag :) 
@Anne Mari SandshamnJeg ler masse – bare fortsett å skrive du….
@Terje SundsbøDette er voksen humor det, ikke barnslig slik du ser det :)  Du må aldri bli så voksen at du ...
@Anne Mari SandshamnDu vet at Rasmussen svarer på alle avisinnlegg til han, og flere til. Rasmussen har aldri deltatt i sosiale media ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte