Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
Del på Facebook
Foto: Gorm Kallestad / NTB
Foto: Gorm Kallestad / NTB
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.

Norge er det landet som bruker mest penger på utdanning i verden, men det landet som får minst utbytte av det.

Arbeiderpartiet og Senterpartiet må slutte å sitte stille i båten og begynne å ta elevene på alvor. Arbeiderpartiet og Senterpartiet kontrollerer nå Regjeringen, fylkeskommunen og kommunen, men hvorfor gjør de ikke noe for å forbedre grunnskolen i Kristiansund?

Annonse
Annonse

Fremskrittspartiet har en klar plan for hvordan vi vil forbedre grunnskolen i Kristiansund. Vi mener at lærerne skal få større frihet til å tilpasse undervisningen til hver enkelt elevs behov. Dette vil bidra til at elevene får bedre mulighet til å utvikle sine evner og ferdigheter, og øke sjansen for at de lykkes. Det er helt feil av Arbeiderpartiet og Senterpartiet å sette alle elever i den samme båsen, der alle elever skal lære på den samme måten.

Vi vil legge større vekt på fag som matematikk, naturfag og språkfag. Disse fagene er viktig for å gi elevene en god utdanning og gjøre dem klare for fremtiden. Fremskrittspartiet skal være ledende innen tilrettelagt undervisning, både for de som sliter i fagene og de som mestrer dem. Det beste for elevene er at de kjenner på en mestringsfølelse, og derfor vil Fremskrittspartiet ha nivåbasert undervisning på grunnskolen for å gi de som sliter lettere lærestoff og de som mestrer vanskeligere lærestoff.

Annonse
Annonse

Fremskrittspartiet vil gi elevene mer makt over sin egen hverdag. Det er feil at politikerne skal tvinge elevene til å lære seg et fag de mest sannsynlig aldri får bruk for i fremtiden. Derfor vil vi gjøre nynorsk valgfritt å ta på ungdomsskolen, slik at de som heller vil lære mer i et fag de faktisk får bruk for skal få det.

Vi vil også sørge for at kommunen investerer i skolene for å sikre at de har tilgang på moderne undervisningsutstyr og teknologi. Dette vil bidra til å gi elevene en moderne og tilpasset utdanning.

Fremskrittspartiet er et av tre partier med flest unge på valglistene i Kristiansund. Fremskrittspartiet hører på ungdommen og vet at det kun ungdommen som kan forme fremtidens skolepolitikk. Bruk stemmen din til å stemme på de unge, for lokalpolitikere i kommunestyret nå er så gamle at de såvidt husker skolegangen sin.

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDu marmar på med ditt og spissformuleringar.
Terje Sundsbø 4 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Geir Ole SætremyrDu har rett i at realisme er en dyd – gratis ferge koster staten dyrt. Fergeavløsningsprosjekter blir derfor mer lønnsomme ...
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøRealisme er også ein dyd. Sande Fastllandssamband AS har eksistert i 20 år+. Urealistisk. Nå oppgraderast fergebåsane på 4 stopp ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Geir Ole SætremyrDu har altså brukt snart én time på å vente på ferger, og brukt nesten én time om bord på ...
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDer er ein feil ved oppsettet over forbruk på ferga mellom Vestnes og Molde. Ikkje samme frekvens på lørdag, søndag ...
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDersom du har et snev av geografikunnskap vil du ha fått med deg at eg på vei til Sandsøya så ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse