Annonse
Annonse
Rødt, Kristiansund
Ytring
05 september 2017 11:42
Rødt på stand på Kongens Plass i Kristiansund. Foto: Rødt
Rødt på stand på Kongens Plass i Kristiansund. Foto: Rødt
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Det nærmer seg valg

Rødt Kristiansund har de 9 siste helgene vært aktive på stand. Vi har valgt å stå på Kongens plass i stedet for å stille oss på Rådhusplassen sammen med de andre politiske partiene. Noen lurer kanskje på hvorfor vi har valgt å stille oss akkurat der. Det er det flere årsaker til. En av dem er at vi ikke ønsker å stå på stand å diskutere politikk og politiske gjøremål med de andre politiske partiene. Det har vi debatter og bystyremøter til.  Vi har hatt et ønske om å prate med velgerne. Det er jo de som er viktige for oss. Vi har valgt å stå på Kongens plass fordi der vises vi. Dere ser oss, enten dere går forbi, eller om dere kjører forbi. Vi har valgt å stå på det stedet som kunne vært benyttet til folkeliv i mye større grad enn det er i dag. Vi har valgt å stå et sted hvor de som har ønsket å prate med oss kunne finne oss, helt enkelt. Vi har valgt å gjøre oss selv synlige uten å være pågående. Vi tror det er slik velgerne vil møte oss.

 Nå er det mindre enn en uke igjen til valget, og den siste lørdagen før valget kommer vi også til å stå på akkurat samme plass, Kongens plass.  Her vil dere kunne møte Rødts førstekandidat i Møre og Romsdal, Stein Kristiansen, og mange av de aktive i Rødt Kristiansund. Vi startet med 2 personer på stand den første, regnfulle lørdagen, og har økt i antall aktive som møter opp. På det meste har vi vært 12 personer på stand, i alle aldre, og det mener vi signaliserer den utviklingen Rødt har hatt i hele landet det siste året. Rødt øker i antall medlemmer, Rødt øker i omtale i diskusjoner, Rødt har blitt et parti man må regne med i det store bildet.

Sperregrensa er innen rekkevidde og vel så det. Rødt kan komme til å gjøre det meget godt i årets valg. Det er kanskje ikke så merkelig dersom man ser på hvilke saker Rødt har på agendaen. De sakene Rødt har på agendaen er saker som angår oss alle, saker som, dersom Rødt kommer inn med 7-8-9 representanter på stortinget, vil gjøre hverdagen bedre for mange. Saker som legger fokus på å utjevne forskjellene i Norge og gi trygghet om at man blir ivaretatt av staten ved hjelp av de skattepengene man har vært med på å betale inn i statskassa.

Rødt fører an i kampen mot forskjells Norge. Rødt vil fortsette kampen mot velferdsprofitørene.  Rødt vil ha en endring og en styrking av NAV systemet slik at man igjen kan få hjelp av personer, ikke den datamaskin, når man har behov for hjelp. Rødt vil at tannhelse skal inngå i de helsetjenestene staten har ansvar for, slik at alle kan få god tannhelse. Rødt kommer til å fortsette kampen mot nedleggelse av lokalsykehus. Rødt vil at flere skal kunne komme i fast jobb og få full stilling. Rødt vil at Norge stanser deltakelsen i aggresjoner og krig. Rødt vil at vi tar tilbake fokus på distriktene og bryter sentraliseringsbølgen vi er inne i. Rødt vil at Norge skal si opp EØS avtalen og ta tilbake kontrollen over våre egne lover og regler. Rødt vil bidra til å skape et varmere samfunn. Det vil vi greie som en del av en ny regjering, og det er alt dette vi mener når vi vil ha en demokratisk revolusjon.

11. september kan du bidra til at vi greier å få gjort noe med disse sakene, og mange flere. Du kan være med på å endre retningen i norsk politikk slik at fokuset igjen kommer på befolkningen i Norge, ikke på pengestrømmen.

Fordi fellesskap fungerer.

Stem Rødt.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 12 timer siden – Hvor er logikken i Nav-saken, Geir Inge Lien?
Merkelig at Lien ikke forstår at kamp om flere statlige arbeidsplasser til fylket og vurdering av sammenslåing og plassering av ...
Dette er en kjempeskandale. Tenk å kjøpe inn helikoptre som ikke kan lande på mange av sykehusene som har helikopterplass. ...
Ketil Strand Andersen 1 dager siden Rbnett: Stopp Nav-flyttingen til Kristiansund
Vi kan støtte Molde på dette, men kun dersom Moldenserne greier å bidra til at sykehuset i Kristiansund opprettholdes.
Her er det ingen sammenheng mellom sitatet til Christensen og konklusjonen som Tønnesen trekker. Sammenslåingen var begrunnet med billigere lokaler, ...
Vidar Hölm 1 dager siden Regionspørsmålet arkiveres – endelig!
Ja ser jo de jubler i molde over sine kjære naboer i nord. Nå får de NAV kontoret fra Kristiansund. ...
Vidar Hölm 1 dager siden Bypakken – bompenger til evig tid?
Bruk blinklys i rundkjøringer og lag rundkjøring i Dalekrysset og i Norges mest snodige kryss, Rensvikkrysset ,så er dere i ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte