Annonse
Annonse
Jan Steinar Engeli Johansen
Ytring
28 april 2018 17:29
Jan Steinar Engeli Johansen. Foto: Fremskrittspartiet
Jan Steinar Engeli Johansen. Foto: Fremskrittspartiet
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Jan Steinar Engeli Johansen, Stortingsrepresentant og medlem av finanskomiteen for FrP.

La det ikke være noen tvil. Fremskrittspartiets gruppeleder Frank Sve sin målsetning om den aller beste forbindelsen mellom Ålesund og videre nordover til Romsdal og Nordmøre er godt forankret langt inn i Fremskrittspartiet.

Med det mulighetsbildet vi har hatt med Møreaksen som det eneste teknologisk mulige som samtidig ville gi de beste samfunnsmessige konsekvensene er det logisk at Fremskrittspartiet har stilt seg bak løsningen. Dette gjør vi fortsatt, frem til det skulle komme eventuelle andre løsninger som skulle være bedre og rimeligere.

Samtidig så er det slik at vi både har mottatt og mottar massivt med krav og forventninger fra innbyggere og næringsliv fra hele fylket som mener at realisering av den alternative Romsdalsaksen  kan være både billigere og bedre.

At Fremskrittspartiets politikere som innbyggernes fremste ombudsmenn- og kvinner tar dette på alvor bør ikke komme som noen veldig stor overraskelse.

Kan man knytte fylket bedre sammen på en rimeligere og bedre måte enn det vi så langt har tenkt på må vi selvfølgelig følge også det sporet.

Dette handler ikke om å skrinlegge det som til nå er tenkt, men å bruke nødvendig  tid og ressurser på å se på om det i hele tatt er mulig å realisere en forbindelse på en bedre måte enn det som til nå er tenkt. Folk flest er opptatt av å komme seg frem raskest og sikrest fra A til B, men også at  de faktisk skal ha råd til å bruke forbindelsen. Så lenge Fremskrittspartiets politikk med null i bompenger ikke har flertall må vi hvertfall være sikker på at kun det beste og rimeligste alternativet til slutt blir realisert.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Problemet kommer bare til å bli mye verre. Tyskland har tenkt å stenge ned sine siste tre kjernekraftverk i år, ...
Hofseth svartmaler situasjonen i vårt eige fylke og klagar på at vegen vert lagt der folk bur, ferdast og arbeider. ...
Terje G. Finnøy 4 timer siden Sunnmøre på rett vei
@Terje SundsbøFakta? Forholder du deg, som "blind" MA tilhenger til fakta, der du repeterende kjører på med MA "propaganda"? Informasjon som ...
Terje G. Finnøy 4 timer siden Sunnmøre på rett vei
Det blir hevdet over 30 års planlegging ifbm. omveien og tunneltraseen Møreaksen, en trase ned mot Tomrefjord fra Ørskogfjeller, under ...
Terje G. Finnøy 4 timer siden Sunnmøre på rett vei
Det blir av enkelte hevdet oppstart av omveien og tunneltraseen Møreaksen (MA) i 2023? Men stemmer virkelig det da? Joda, ...
Terje Sundsbø 15 timer siden Sunnmøre på rett vei
@Terje G. Finnøy Så var det dette med fakta igjen. Det har aldri vært planen å bygge hele Møreaksen fra Breivika i Ålesund ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte