Annonse
Annonse
Jan Steinar Engeli Johansen
Ytring
30 april 2018 20:12
FrP landsmøte, fra venstre. Robert Nordvik og lokallagsleder Erik Aukan fra Kristiansund FrP, Jan Steinar Engeli Johansen sammen med Helge Andre Njåstad hvor helseinnovasjonssenteret i Kristiansund ble diskutert.
FrP landsmøte, fra venstre. Robert Nordvik og lokallagsleder Erik Aukan fra Kristiansund FrP, Jan Steinar Engeli Johansen sammen med Helge Andre Njåstad hvor helseinnovasjonssenteret i Kristiansund ble diskutert.
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kristiansund Frp satte fokus på helseinnovasjonssenteret under Frp-landsmøtet

Under Fremskrittspartiets landsmøte på Gardermoen i helgen hadde gruppeleder Robert Nordvik og lokallagsleder Erik Aukan fra Kristiansund Frp et møte med 2 av medlemmene i partiets finansfraksjon, Helge Andre Njåstad og Jan Steinar Engeli Johansen, hvor de tok opp behovet for at helseinnovasjonssenteret i Kristiansund sikres videre finansiering og fast plass på statsbudsjettet.

– Det er viktig at senteret får en fortsatt videreføring av finansielle tilskudd og en plass på statsbudsjettet. Kristiansund vil med innovasjonssenteret komme i tet med innovasjon og digitalisering. Dette er noe av det viktigste vi gjør når det kommer til endringer og utvikling av samfunnet., sier leder i Kristiansund Frp, Erik Aukan. 

– Innovasjonssenteret vil bedre eldreomsorgen og gjøre hverdagen bedre for de eldre, sier Robert Nordvik.

Helseinnovasjonssenteret er i stadig utvikling og vekst. Det er et nasjonalt Senter for Helseinnovasjon og Samhandling, men for å kunne opprettholde det fremtidsrettede arbeidet med utvikling av morgendagens helsetjenester både lokalt, regionalt og nasjonalt trenger senteret videreføring av finansielle tilskudd. En plass på statsbudsjettet og årlig tilskudd av 10 millioner kroner til grunnfinansiering vil, slik jeg har forstått det av dette møtet, sikre videre drift av Helseinnovasjonssenteret på Nordmøre, sier stortingsrepresentant og nordmøringen Engeli Johansen, og legger til at det vil være veldig aktuelt å ta et møte med innovasjonssenteret for å få mer kunnskap både om prosjektene som pågår og de fremtidige behovene.

Utfordringene fremover forutsetter at vi også ser på mulighetene som velferdsteknologi, og hvordan det kan bidra til å gjøre hverdagen letter for både eldre, syke og ansatte, sier Njåstad som peker på at Fremskrittspartiet fortløpende oppdaterer seg på tilgjengelig teknologi, forskning og prosjekter som pågår, og at dette er et viktig område for partiet.

Det er flere det kan være aktuelt å ta med på et eventuelt møte med innovasjonssenteret, legger Engeli Johansen til. Både partiets helsefraksjon, utdanningsfraksjonen som ser dette i sammenheng med utdanningsløpene, men også finansfraksjonen kan være aktuelle for et slikt møte. Vi er hvertfall positive til det som skjer i regi av innovasjonssenteret, og tror de kan være med å gi oss svar på flere av de utfordringene som vil komme i årene som kommer, avslutter de to finanspolitikerne fra Fremskrittspartiet.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Problemet kommer bare til å bli mye verre. Tyskland har tenkt å stenge ned sine siste tre kjernekraftverk i år, ...
Hofseth svartmaler situasjonen i vårt eige fylke og klagar på at vegen vert lagt der folk bur, ferdast og arbeider. ...
Terje G. Finnøy 4 timer siden Sunnmøre på rett vei
@Terje SundsbøFakta? Forholder du deg, som "blind" MA tilhenger til fakta, der du repeterende kjører på med MA "propaganda"? Informasjon som ...
Terje G. Finnøy 4 timer siden Sunnmøre på rett vei
Det blir hevdet over 30 års planlegging ifbm. omveien og tunneltraseen Møreaksen, en trase ned mot Tomrefjord fra Ørskogfjeller, under ...
Terje G. Finnøy 4 timer siden Sunnmøre på rett vei
Det blir av enkelte hevdet oppstart av omveien og tunneltraseen Møreaksen (MA) i 2023? Men stemmer virkelig det da? Joda, ...
Terje Sundsbø 15 timer siden Sunnmøre på rett vei
@Terje G. Finnøy Så var det dette med fakta igjen. Det har aldri vært planen å bygge hele Møreaksen fra Breivika i Ålesund ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte