fbpx
Annonse
Annonse
Kristiansundspillern Bent Langåssve Sørmo jubler sammen med målscorer Amahl William D'Vaz Pellegrino etter 0-2 målet under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Kristiansund på Marienlyst Stadion. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Kristiansundspillern Bent Langåssve Sørmo jubler sammen med målscorer Amahl William D'Vaz Pellegrino etter 0-2 målet under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Kristiansund på Marienlyst Stadion. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Strømsgodset–KBK: 2–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Serigne Mor Mbaye: 3 poeng
Står en kamp på det jevne. Målene til Godset var det vanskelig å gjøre noe med. Tar ellers det han bør ta.

Bent Sørmo: 4 poeng
Har fantastisk god ballkontroll. Har et par raid som det virkelig lukter svidd av. God kontroll bakover. Har etablert seg på backen på tross av stor konkurranse.

Aliou Coly: 3 poeng
Har grei kontroll i midtforsvaret. Er hurtig og sterk og vinner mye på det. Noe unøyaktig når det gjelder avleveringer framover, men gjennomfører en god kamp.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Nok en solid kamp i midtforsvaret. Må være ev Norges beste i denne posisjonen. Leder et meget solid forsvar. Akkurat i denne kampen slippes det likevel til en del sjanser mot.

Erlend Sivertsen: 3 poeng
Meget god offensivt og var ikke langt unna både mål og målgivende. Godset kommer til noen innlegg på denne siden. Men det skal sies at Sørmo på høyre har litt mer defensiv hjelp enn Erlend, da Pellegrino nok har litt frier tøyler i jobben tilbake enn Askar på andre siden.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Grei kamp denne gangen også, dog ikke like dominerende som tidligere. Burde muligens vært en del nærmere Hove da denne scoret det første målet til hjemmelaget.

Pål Erik Ulvestad: 3 poeng
Godt gjennomført kamp. Er ikke all verden med i det offensive, men bidrar til at Godset ikke skaper mye på høyresiden til KBK.

Olaus Skarsem: 4 poeng
Kjapp og hurtig med ball. Er kreativ og sjanseskapende. Løper mye og dekker store rom. Her vil KBK forhåpentligvis få mye glede i noen år framover.

Amahl Pellegrino: 5 poeng
Nok en gang en strålende kamp, og scorer mål på bestilling. Mange fine innlegg har han også. Scoret sannsynligvis årets mål i eliteserien.

Flamur Kastrati: 3 poeng
liter med å sette en scoring for øyeblikket. Har sjansene (heldigvis) til å score og er ikke langt unna. Jobber som vanlig utrolig bra.

Amin Askar: 4 poeng
Har den fine egenskapen at han kommer til masse muligheter i nesten hver kamp. Løsner det så er han fort oppe i 2-sifret antall mål i løpet av sesongen. Tar sin del av det defensive også.

Bendik Bye: 3 poeng
Har den samme egenskapen som Askar at han er veldig flink til å komme i gode posisjoner foran motstandernes mål. Kan fort score denne kampen også. Fysisk sterk og gjør som alltid manns jobb de 35 minuttene han får på banen.

Sondre Sørli, Liridon Kalludra, Christophe Psychè og Faris Pemi kommer inn i løpet av den siste knappe halvtimen.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.

Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

I kommentarfeltet må debattanter stå fram med fullt navn. Personangrep eller sjikanerende kommentarer blir slettet.

Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte