Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
06 juli 2020 20:22
Del på Facebook
Kristiansundspillern Bent Langåssve Sørmo jubler sammen med målscorer Amahl William D'Vaz Pellegrino etter 0-2 målet under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Kristiansund på Marienlyst Stadion. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Kristiansundspillern Bent Langåssve Sørmo jubler sammen med målscorer Amahl William D'Vaz Pellegrino etter 0-2 målet under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Kristiansund på Marienlyst Stadion. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Strømsgodset–KBK: 2–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Serigne Mor Mbaye: 3 poeng
Står en kamp på det jevne. Målene til Godset var det vanskelig å gjøre noe med. Tar ellers det han bør ta.

Bent Sørmo: 4 poeng
Har fantastisk god ballkontroll. Har et par raid som det virkelig lukter svidd av. God kontroll bakover. Har etablert seg på backen på tross av stor konkurranse.

Aliou Coly: 3 poeng
Har grei kontroll i midtforsvaret. Er hurtig og sterk og vinner mye på det. Noe unøyaktig når det gjelder avleveringer framover, men gjennomfører en god kamp.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Nok en solid kamp i midtforsvaret. Må være ev Norges beste i denne posisjonen. Leder et meget solid forsvar. Akkurat i denne kampen slippes det likevel til en del sjanser mot.

Erlend Sivertsen: 3 poeng
Meget god offensivt og var ikke langt unna både mål og målgivende. Godset kommer til noen innlegg på denne siden. Men det skal sies at Sørmo på høyre har litt mer defensiv hjelp enn Erlend, da Pellegrino nok har litt frier tøyler i jobben tilbake enn Askar på andre siden.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Grei kamp denne gangen også, dog ikke like dominerende som tidligere. Burde muligens vært en del nærmere Hove da denne scoret det første målet til hjemmelaget.

Pål Erik Ulvestad: 3 poeng
Godt gjennomført kamp. Er ikke all verden med i det offensive, men bidrar til at Godset ikke skaper mye på høyresiden til KBK.

Olaus Skarsem: 4 poeng
Kjapp og hurtig med ball. Er kreativ og sjanseskapende. Løper mye og dekker store rom. Her vil KBK forhåpentligvis få mye glede i noen år framover.

Amahl Pellegrino: 5 poeng
Nok en gang en strålende kamp, og scorer mål på bestilling. Mange fine innlegg har han også. Scoret sannsynligvis årets mål i eliteserien.

Flamur Kastrati: 3 poeng
liter med å sette en scoring for øyeblikket. Har sjansene (heldigvis) til å score og er ikke langt unna. Jobber som vanlig utrolig bra.

Amin Askar: 4 poeng
Har den fine egenskapen at han kommer til masse muligheter i nesten hver kamp. Løsner det så er han fort oppe i 2-sifret antall mål i løpet av sesongen. Tar sin del av det defensive også.

Bendik Bye: 3 poeng
Har den samme egenskapen som Askar at han er veldig flink til å komme i gode posisjoner foran motstandernes mål. Kan fort score denne kampen også. Fysisk sterk og gjør som alltid manns jobb de 35 minuttene han får på banen.

Sondre Sørli, Liridon Kalludra, Christophe Psychè og Faris Pemi kommer inn i løpet av den siste knappe halvtimen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 30 minutter siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEg forstår godt kva som skjer og har skjedd.Møreaksen vart handsama som ei strekning heile tida, men vart framdriftsmessig splitta ...
Terje Sundsbø 2 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Frode HeimenMeget bra forklart. Den som ikke skjønner dette, fordtår rett og slett ikke sammenhengen. I alle fall hvis de fortsatt ...
Terje Sundsbø 2 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrDu skjønner åpenbart ikke hva du selv skriver. Du har helt rett i at Møreaksen er strekningen Ålesund-Molde. På samme ...
Geir Ole Sætremyr 23 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje Sundsbø""Mener du at motstanden mot Møreaksen skyldes at Stortinget ikke følger opp prosjektene i NTP? Om man kjemper mot bevilgninger ...
Terje Sundsbø 23 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrMotstanden mot Møreaksen spriker i alle retninger. Frp og SV har totalt ulike grunner, og har ingen felles plattform for ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøHusk at inngangen var fergefri E39, oppfatta som ein skulle slippe ferge over Romsdalsjorden, og andre fergestrekningar frå Kristiansand til ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse