Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
01 september 2020 13:16
Del på Facebook
KBKs bestemann, Amahl Pellegrino, i følge Per Erik Hoem, i eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og KBK. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
KBKs bestemann, Amahl Pellegrino, i følge Per Erik Hoem, i eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og KBK. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Sandefjord–KBK: 0–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Eirik Holmen Johansen: 3 poeng
Sandefjord har noen muligheter, men treffer knapt nok målet. Det som kom hadde han full kontroll på. Nok en solid gjennomføring. Slett ingen selvfølge at McDermott går rett inn på laget med de målvaktene KBK har nå.

Bent Sørmo: 3 poeng
De siste kampene har han snudd om og vært bedre defensivt enn offensivt. Fortsatt ballsikker, men er ikke like ivrig framover som tidligere i sesongen.

Christophe Psychè: 3 poeng
Greit gjennomført kamp. Et par ganger lurer en Sandefjordsspiller seg mellom han og Askar og får avslutte i farlige posisjoner. Noe rusk i klareringer. Men uansett god kontroll.

Aliou Coly: 4 poeng
Gjennomfører en virkelig solid kamp defensivt. Taper nesten ingen dueller. Og har luket ut de litt for store feilene som har vært tidligere. Slår litt for upresise baller framover, spesielt de lange.

Amin Askar: 3 poeng
En kamp på det jevne. Prioriterer nok mest å tette igjen bakover mot Sandefjords raske høyrekant. Er litt med framover, men blir ikke alt for farlig av den grunn.  

Andreas Hopmark: 3 poeng
Sliter litt mer enn forrige kamp. Taper en del dueller og er heller ikke like ballsikker. Trives likevel når han får ligge litt mer alene bak på midten enn når KBK spiller med to bak.

Olaus Skarsem: 4 poeng
Målgivende på det siste målet og «målgivende» på straffen. Veldig kreativ og god. Kommer til flere skuddsjanser. Jobber godt uten ball også.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Litt det samme som Skarsem, kreativ og arbeidsvillig. De to ser virkelig ut til å ha funnet tonen. Ikke samme løpskraft som kollegaen på midten.

Amahl Pellegrino: 5 poeng
Scorer to mål og utgjør på den måten forskjellen på de to lagene. Flink til å komme i gode posisjoner, samtidig som at lagkameratene er flinke til å se han. Jobber til tider også godt bakover. Dagens beste for KBK.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Viser tendenser til å nærme seg scoring snart. Kommer til et par fine muligheter, men er ikke helt heldig med avslutningene. Byttes rett etter pause med skade.

Sondre Sørli: 3 poeng
Får straffe etter et meget godt initiativ på pasning fra Skarsem. Jobber godt bakover. Har blitt mye tøffere i duellene og er heller ikke enkel å skubbe seg på. Byttes ut det siste kvarteret.

Faris Pemi: 2 poeng
Ikke helt heldig i denne kampen. Tidligere kamper har han vært flink til å komme til sjanser, denne gangen var det skralt med det. Kommer inn i starten av andreomgangen for Kastrati, og byttes ut i sluttminuttene etter å ha fått seg noen trykker.

Ousseynou Diagne får det siste kvarteret, mens Erlend Sivertsen får de siste fem. En solid gjennomført bortekamp av KBK. Kanskje unødvendig mye fokus på dommerne, som tross klager fra begge lag alt i alt gjør en helt grei kamp.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Viktig informasjon i tåkeleggingskaoset dette. Hva angår vindkraft blir den aldri bedre enn ca 30% i effektivitetsgrad mot innstallert effekt ...
Ansgar Dypbukt 2 dager siden Strømprisen til himmels
Sier meg enig i alt du skriver, strøm prisen er jo helt forferdelig ikke bare den, men nettleia er jo ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøSaksa frå referansegruppemøte 17.08.23: Forslag NTP 2024- 2036: Forslaget til ny plan innebærer mer enn halvering av årlige midler til vegbygging ...
Geir Ole Sætremyr 9 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDu marmar på med ditt og spissformuleringar.
Terje Sundsbø 9 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Geir Ole SætremyrDu har rett i at realisme er en dyd – gratis ferge koster staten dyrt. Fergeavløsningsprosjekter blir derfor mer lønnsomme ...
Geir Ole Sætremyr 10 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøRealisme er også ein dyd. Sande Fastllandssamband AS har eksistert i 20 år+. Urealistisk. Nå oppgraderast fergebåsane på 4 stopp ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse