Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
04 desember 2020 06:00
Del på Facebook
Foto: Fredrik Hagen / NTB
Foto: Fredrik Hagen / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er blant de ventede hendelsene fredag 4. desember.

Regjeringen holder pressekonferanse om covid-19-vaksinasjon

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) holder fredag klokka 11.30 pressekonferanse hvor regjeringen vil opplyse om den framtidige vaksinasjonen mot covid-19.

I oktober sa Høie at Regjeringen hadde besluttet at vaksinen mot covid-19 skal være gratis for hele befolkningen. Også smitteverndirektør ved Folkehelseinstituttet Geir Bukholm, direktør i Legemiddelverket Audun Hågå, og helsedirektør Bjørn Guldvog vil også være til stede.

Barne- og familieministeren tar imot forslag til ny barnelov

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad tar imot en ny offentlig utredning med forslag til en moderne barnelov. Barnelovutvalget har arbeidet med å oppdatere den gamle barneloven fra 1981 siden mars 2019.

Sentralt i arbeidet har vært at foreldre skal være likestilte som foreldre, omsorgspersoner og forsørgere. Hensynet til barnets beste skal være avgjørende.

Norwegian legger fram trafikkdata

Flyselskapet Norwegian legger fram trafikkdata for november. Torsdag offentliggjorde selskapet at det på en ekstraordinær generalforsamling 17- november skal be aksjonærene om fullmakt til å hente inn 4 milliarder kroner i form av aksjer, som kan oppføres som egenkapital.

Norwegian har i dag bare seks fly i luften. De opererer nå på 12 ruter og 13 destinasjoner i Norge.

Dom ventes i korrupsjonssak i Østerrike

Tidligere finansminister Karl-Heinz Grasser er blant de tiltalte i en av de største korrupsjonssakene i Østerrikes historie. Rettssaken startet for tre år siden, og dommen ventes kl. 10.30.

Saken som har sin bakgrunn i noen eiendomstransaksjoner som ble etterforsket i sju år før saken ble fremmet for retten. Tiltalen er på 825 sider.

Ny runde for Hovland i Mexico

Viktor Hovland åpnet PGA-turneringen i Playa del Carmen i Mexico med en runde på fire slag under par natt til torsdag. Det holder foreløpig til delt 3.-plass.

Fredag spiller han en ny runde i PGA-turneringen med prispott 7,2 millioner dollar. Også Kristoffer Ventura deltar i turneringen.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 1 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEg forstår godt kva som skjer og har skjedd.Møreaksen vart handsama som ei strekning heile tida, men vart framdriftsmessig splitta ...
Terje Sundsbø 3 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Frode HeimenMeget bra forklart. Den som ikke skjønner dette, fordtår rett og slett ikke sammenhengen. I alle fall hvis de fortsatt ...
Terje Sundsbø 3 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrDu skjønner åpenbart ikke hva du selv skriver. Du har helt rett i at Møreaksen er strekningen Ålesund-Molde. På samme ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje Sundsbø""Mener du at motstanden mot Møreaksen skyldes at Stortinget ikke følger opp prosjektene i NTP? Om man kjemper mot bevilgninger ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrMotstanden mot Møreaksen spriker i alle retninger. Frp og SV har totalt ulike grunner, og har ingen felles plattform for ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøHusk at inngangen var fergefri E39, oppfatta som ein skulle slippe ferge over Romsdalsjorden, og andre fergestrekningar frå Kristiansand til ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse