fbpx
Annonse
Annonse
Olaus Skarsem ble kåret til KBKs beste mot Sarpsborg 08 av Per Erik Hoem. Foto: Christoffer Andersen / NTB
Olaus Skarsem ble kåret til KBKs beste mot Sarpsborg 08 av Per Erik Hoem. Foto: Christoffer Andersen / NTB
Sarpsborg 08–KBK: 1–1

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Kommer ikke alt for mye mellom stengene ut over scoringen, og har grei kontroll. De farligheten som hjemmelaget skaper treffer ikke på mål. Men har grei kontroll. Slapp heldig unna da han tok ballen med hendene utenfor 16-meteren.

Bent Sørmo: 3 poeng
Forholdsvis solid kamp av Sørmo denne gangen også. God kontroll bakover, men igjen ikke så god fremover som tidligere.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
KBK spiller en meget god førsteomgang, og ikke alt for bra i andre omgang. Hjemmelaget har vel ingenting i første omgang, men slipper ikke til alt for mye i midtforsvaret i andre omgang heller. Må bytte etter cirka timen.

Ivar Furu: 4 poeng
Har sammen med Ulvestad god kontroll. Tøff i dueller, bryter bra foran flere ganger og er også med forover noen ganger. God kamp igjen av Furu, også etter at Ulvestad byttes.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Grei kontroll, men noe smårusk er det. Er flere ganger med opp på kanten i første omgang, men innleggene holder ikke all verdens kvalitet. Uvanlig få dødballer på Aasbakk denne gangen.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Meget god førsteomgang, mens andre omgangen ikke er like bra. Spesielt noen store pasningsfeil det første kvarteret av andre omgang. Blir byttet ned som midtstopper og deretter opp på midtbanen igjen på slutten. Løser dette greit, men er vel ikke helt ideelt.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Bidrar bra i første omgang, blant annet med målgivende på scoringen. Ramler litt bort i den mer fysisk pregede andre omgangen. Byttes ut de siste fem minuttene.

Olaus Skarsem: 4 poeng
Spiller en god kamp helt til at han helt uforståelig byttes ut med en halvtime igjen å spille. Med spesielt dette byttet mister laget mye løpskraft og -vilje. Scorer KBK sitt mål på et glimrende angrep. KBK sin bestemann.

Amin Askar: 3 poeng
Vises kanskje ikke alt for godt denne gangen, men gjør en solid jobb. Må som vanlig spille på flere plasser og løser det greit.

Amahl Pellegrino: 3 poeng
Veldig god gjenvinning på forspillet som ender med Skarsem sitt mål. Har en stor sjanse til å avgjøre, men en god keeper avverget. Avsluttet som spiss hvor han ikke kommer like godt til sin rett som litt ut på kanten.

Flamur Kastrati: 4 poeng
En bra kamp av Flamur. Jobber godt og er en del med i spillet. Er tredje sist på målet til KBK. Blir igjen byttet etter rundt en times spill. Burde kanskje fått spille lenger med tanke på prestasjonen. Litt mer tid på å score mål er heller ingen ulempe. Kan fort bli vanskelig når en byttes hver gang. 

Amidou Diop: 3 poeng
Fortsatt et stykke unna 2019-nivå. Har noen god involveringer, men blir som regel stående igjen bak og ikke følge opp. Blir bare å dytte videre på ballen.

Pål Erik Ulvestad: 3 poeng
Har en del ball og har en fin ro. Men blir ikke så mye ut av det. Midtbanen blir totalt sett mye mer baktung med de to byttene som gjøres etter en times spill.

Sondre Sørli og Aliou Coly kom også inn i løpet av den siste halvtimen.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte