Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
31 mai 2021 19:03

Fem skoleklasser og en barnehagegruppe i Hitra må i karantene etter at en person fra Trondheim som var i kommunen forrige uke, har fått påvist korona.

Blant dem som er satt i karantene, er to ansatte ved Fillan skole og en ansatt ved Barman oppvekstsenter. Fem klasser, én barnehagegruppe og flere ansatte i barnehage og på mellom- og småtrinn er som følge av dette satt i ventekarantene.

De må dermed sitte i karantene inntil personene som er nærkontakt, får svar på testene sine. Svarene på testene ventes innen to dager, opplyser kommunen i en pressemelding.

– Først når vi vet mer om disse resultatene, er det mulig å forstå mer av rekkevidden og konsekvensene av dette. Inntil videre må vi altså konstatere en nokså usikker situasjon.

Per nå er 28 nærkontakter i karantene i Hitra kommune. I tillegg er et større antall personer i ventekarantene.

– Vi ser nå hvor lett antennelig det hele kan være. Uvitende smittebærere kan befinne seg midt iblant oss, og i verste fall kan de være bærere av enda mer smittsomme og farligere virusvarianter. Det betyr at vi alle må opptre mest mulig varsomt, sier ordfører Ole Haugen.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
Kristiansundskalenderen 2022

Siste kommentarer

Hva i all verden har Arbeiderpartiet mot norsk natur?"Hva i all verden har Rødt mot norske industriarbeidere?" Slik spør Per ...
Bjørn Nøstvold 2 dager siden Norges hemningsløse eksport av strøm inn i EU
Så enig.Veien ut av dette er ved neste korsvei å støtte partier som vil det annerledes. En finner de stort ...
Øyvind Hoksnes 3 dager siden Det einaste som er destruktivt er Møreaksen!
@Petter E. OlsenSå du vil ordne med altfor djup tunnel som ikkje blir godkjent etter dagens standard samt i tillegg bygge Kjerringsundet ...
Kl. 08:10: Bedriftsbesøk hos eSEA Marine AS i Kristiansund. Offshorebedrift som blant annet jobber med å hente opp avfall frå ...
Geir Gerhard Greger 10 dager siden Grødahl: – Flott at Geir engasjerer seg
Hei, Arne. Tusen takk for oppklaring og svar på mitt innlegg. Jeg hadde ikke fått med meg at kirurgien skal forsette ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte