Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Steinar Melby
Artikkel
13 oktober 2022 17:00
Del på Facebook
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kveldens foredrag om Rinnanbanden av Aage Sivertsen på Kristiansund bibliotek ble tidlig tomt for ledige plasser. Flere har i etterkant, via sosiale medier etterlyst billetter som har vist den store interessen for dette arrangementet. KSU•NO vil i samarbeid med Industrivideo sende arrangementet direkte.

De siste dagene har Sivertsen vært både i Molde og Ålesund og trukket fulle hus på sine foredrag om Rinnanbanden i forbindelse med hans nye bok «Rinnanbanden – infiltrasjonen, torturen».

Som i Molde og Ålesund, vil Sivertsen tilpasse foredraget i Kristiansund til å omfatte lokaleforhold. Kristiansund hadde kanskje som kjent tre personer som var tilknyttet Rinnanbanden og ble dømt etter 2. verdenskrig.

LIVE STREAM / Direkte strømming

På grunn av arrangementets popularitet og at det ble fullbooket, har Industrivideo (tidligere Studio 400) ved Heine Schjølberg i samarbeid med KSU•NO valgt å strømme dette arrangementet for de som ikke får det med seg på Kristiansund bibliotek i dag klokken 19:00.

Foredraget vil bli strømmet her i denne artikkelen og artikkelen vil også bli festet øverst på KSU.NO. Sendingen starter rett før klokken 19:00 og vil bli avsluttet rett etter foredraget og før eventuelle spørsmål fra salen og boksalg/boksignering i etterkant.

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Bjørn Ove Angvik 2 timer siden Kristiansund knyttes til Hitra og Frøya med ferje
Det er utrolig mye vassing i graut i denne saken om ferge Hitra -Aure. Hvem holder tilbake? Fylkeskommunen?  Dette kan ...
Ferger er miljøverstinger. De har et enormt energiforbruk grunnet stor vannmotstand.Elbiler som kjører fergefritt er en miljøvinner.
Alle meningsmålinger viser at folket ønsker å reise fergefritt. Det inkluderer også de som foretrekker Romsdalsaksen, en fergefri kryssing av ...
@Terje SundsbøOg?
@Geir Ole SætremyrSvaret ditt står til stryk.
Hans-Peter Kaaresen 7 dager siden Er fergefri E39 realistisk?
Fornuftige refleksjoner Paul!  Det som blir det aller viktigste er å bytte ut regjeringen i september 2026, slik at fornuften ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse