Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
14 oktober 2022 05:35
Del på Facebook
Foto: Carina Johansen / NTB
Foto: Carina Johansen / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til fredag 14. oktober.

Drone skal være observert ved gassanlegg nord i Rogaland

Væpnet politi rykket ut etter en mulig observasjon av en drone i nærheten av prosessanlegget Kårstø i Tysvær kommune torsdag. TV 2 skriver at det var forsvarets personell på anlegget som først skal ha observert dronen, og fikk opplyst at det var store ressurser på stedet. Det er ikke gjort beslag av noen drone, og ingen er pågrepet i saken.

Annonse
Annonse

– Hvis det viser seg at dette er droneflyging, kan det dreie seg om alt fra en privatperson til fremmede makter. Derfor er politiet bevæpnet, sa operasjonsleder Victor Fenne-Jensen i Sørvest politidistrikt til Stavanger Aftenblad.

Noah har fått inn nesten en million kroner etter forslag om støttekutt

Siden regjeringen foreslo å kutte all støtte til Noah i statsbudsjettet, har det blitt samlet inn nesten en million kroner til dyrevernorganisasjonen. I det forrige statsbudsjettet var det satt av 730.000 kroner til organisasjonen.

Nationen skriver at de nye pengene er gitt gjennom frivillige spleiseaksjoner. Natt til fredag hadde det blitt gitt til sammen drøyt 984.000 kroner.

Minst fem drept i skyting i North Carolina

Politiet opplyser at den antatte gjerningsmannen er pågrepet etter at minst fem mennesker ble drept i en skyteepisode i Raleigh i North Carolina torsdag.

Annonse
Annonse

Stabssjef Amanda Rolle i Raleigh-politiet sa tidligere at de hadde omringet en låve der de mente at han hadde forskanset seg. Skytingen fant sted på en populær tursti, Neuse River Causeway, i et boligområde i Raleigh.

Zuccarello-mål holdt ikke – Wild sesongåpnet med tap

Mats Zuccarello (35) scoret mål til liten nytte da Minnesota Wild sesongåpnet med firemålstap hjemme mot New York Rangers torsdag. Bortelaget åpnet best og ledet 3-0 etter første periode.

Knappe åtte minutter ut i andre periode tente Zuccarello et lite håp da han gjorde 3-1, men det var til liten nytte. Rangers vant til slutt 7-3 på Wilds hjemmebane i Saint Paul.

Tenåring pågrepet etter knivstikkinger i Porsgrunn

Politiet har pågrepet en tenåring som mistenkes for å ha knivstukket to jevnaldrende torsdag. Skadeomfanget er uklart, men de var bevisste etter knivstikkingen.

Operasjonsleder Eskil Olsen Hagen sier til NTB at de fornærmede og den pågrepne alle er gutter sent i tenårene. Videre sier han at han ikke vet noe om relasjonen mellom den pågrepne og de fornærmede, eller noe om foranledningen til knivstikkingene. Den pågrepne satt i avhør i natt.

(©NTB)

Annonse
Annonse
Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Viktig informasjon i tåkeleggingskaoset dette. Hva angår vindkraft blir den aldri bedre enn ca 30% i effektivitetsgrad mot innstallert effekt ...
Ansgar Dypbukt 3 dager siden Strømprisen til himmels
Sier meg enig i alt du skriver, strøm prisen er jo helt forferdelig ikke bare den, men nettleia er jo ...
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøSaksa frå referansegruppemøte 17.08.23: Forslag NTP 2024- 2036: Forslaget til ny plan innebærer mer enn halvering av årlige midler til vegbygging ...
Geir Ole Sætremyr 10 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDu marmar på med ditt og spissformuleringar.
Terje Sundsbø 10 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Geir Ole SætremyrDu har rett i at realisme er en dyd – gratis ferge koster staten dyrt. Fergeavløsningsprosjekter blir derfor mer lønnsomme ...
Geir Ole Sætremyr 11 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøRealisme er også ein dyd. Sande Fastllandssamband AS har eksistert i 20 år+. Urealistisk. Nå oppgraderast fergebåsane på 4 stopp ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse