Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
Vidar Holm, Nordmørstrønder og fast skribent
Artikkel
11 november 2022 15:34
Del på Facebook
Priska Ranheim, Dirk Langfeld og Maren Paulsen ønsker gamle og nye gjester velkommen til nyåpnede Dyrnes Gjestegård. Foto: Vidar Holm
Priska Ranheim, Dirk Langfeld og Maren Paulsen ønsker gamle og nye gjester velkommen til nyåpnede Dyrnes Gjestegård. Foto: Vidar Holm

Lørdag 5. november åpnet Dyrnes Gjestegård på Smøla dørene. Etablissementet er i seg selv ikke et nytt sted og startet sin karriere som Knausen pensjonat i mange år, før det ble Annies gjestekro noen tiår.

Etter omtrent et års nedetid er altså nå spise- og overnattingstedet igjen åpent, forhåpentligvis til glede for både lokalbefolkning og tilreisende.

received 1171205930446395

received 825194862057731

received 1084177555604637

Et tilbud som har vært savnet

Tilbudet har siden Annies gjestekro stengte dørene vært savnet, så det skulle ligge an til at det igjen blir fulle hus nå når grytene på kjøkkenet igjen er fulle med varmen på.

Bak navnet og driften av Dyrnes Gjestegård står samboerparet Maren Paulsen og Dirk Langfeld. Etter kort betenkningstid, slo de til og kjøpte bygget.  De bor et par mil unna Dyrnes, nærmere bestemt i Steinsøysundet, men ser ikke det som noe hinder.

De står for det meste av driften selv men benytter også med innleid arbeidskraft ved behov. Prosessen frem til åpningsdato tok litt lenger tid enn planlagt,  men nå er det i alle fall åpne dører.

Faste åpningstider og mulighet for lukkede tilstelninger

Stedet vil drives mye godt etter samme opplegg som før,  med faste åpningstider og muligheter for å arrangere lukkede selskap av alle slag. 

Vil også påstå at mye av den samme muntre stemningen og gode humøret som preget dagliglivet på Annies gjestekro er videreført.

Naturlig nok blir julebord en del av aktiviteten nå fremover i tillegg til de faste åpningstidene. 

FB IMG 1668167425169

received_803225290934085.jpg

annonse

received 3338230909830162

Variert meny

Menyen er variert og det loves mat fra alle kanter av verden i tillegg til kjente retter for norske ganer. Bacaloen er allerede befestet som en suksess av mange og også undertegnede har prøvd den både i form av cateringtilbud og som del av buffeen som tilbys.

Catering

Catering, eller take away på norsk, er også et alternativ som tilbys for små og større selskaper og anledninger.

Lørdagsåpent

Lørdagsåpent med matservering fra 18 til 21 vil bli et av tilbudene. Et greit alternativ for også de som kanskje vil videre i lysløypa på Dyrnes for en konsert, dart, biljard, lygarprat eller dans på Bøteriet.

Fasiliteter og losji

I tillegg til matservering og alle rettigheter for salg av drikke, har gjestegården tre dobbeltrom med bad som har fått en liten oppfriskning i anledning eierskiftet. Tre rom i andre etasje gjøres nå om til en liten leilighet med eget kjøkken og bad og vil bli mulig å leie når ferdigstilt.

received 864040867959838

received 1126684257987620

received 571563404736827

I tillegg har gjestegården en større leilighet som er utleid på langtidsutleie. 

En veranda med utgang fra spisesal finnes også men selv om den er med tak over så blir det vel noen måneder til det blir fullt belegg der.

Smøla har med dette igjen fått tilbake et tilbud for bespisning og overnatting på helårsbasis og vi ønsker de nye driverne lykke til og god appetitt til gjestene.

FB IMG 1668167366276

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje G. Finnøy 17 minutter siden MA InterCity – Når utgangspunktet er som galest
@Terje SundsbøFlertallet i fylket er veldig tydelig på at oversjøisk løsning foretrekkes fremfor gigantomani prosjektet.At omveien er ett produkt av lobbyisme, ...
Terje G. Finnøy 49 minutter siden MA InterCity – Når utgangspunktet er som galest
I og med at enkelte omvei tilhengere stadig prøver å fremstille utfallet skråsikkert som bestemt, pengene på konto, spaden satt ...
@Anne Mari SandshamnIngen ting av det du opprinnelig skrev var å lese i linken til Sunnmørsposten, som du opprinnelig viste til. Jeg ...
Anne Mari Sandshamn 16 timer siden MA InterCity – Når utgangspunktet er som galest
@Terje SundsbøIkke meg som har funnet på dette, ville bare vise deg hva transport firma velger. Som ser om du leste ...
@Anne Mari SandshamnDet svaret til slutt som du nå viser til står ikke i leserinnlegget du linket til, og heller ikke i ...
Anne Mari Sandshamn 20 timer siden MA InterCity – Når utgangspunktet er som galest
@Terje SundsbøHvorfor skal jeg se fram til det?  hva han ( og i grunn du og ) mener er irrelevant for ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte