Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
03 mai 2023 20:06
Del på Facebook
Trener Christian Michelsen og Kristiansund har fått fart på sakene i 1. divisjon. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Trener Christian Michelsen og Kristiansund har fått fart på sakene i 1. divisjon. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Kristiansund har fått fart på sakene etter den dårlig starten på sesongen i 1. divisjon. Onsdag ble det 2-1 mot Sogndal, mens Mjøndalen slo Jerv 3-2.

Kristiansund rykket ned fra Eliteserien sist sesong og gikk på to strake tap i sesongåpningen. Med triumfen mot Sogndal på hjemmebane har laget nå vunnet sine tre siste og holder tritt med topplagene.

Annonse
Annonse

Mikkel Rakneberg og Sander Kartum scoret målene som sikret 2-1-seier over Sogndal. Kartum ble matchvinner med sin scoring ti minutter før slutt etter at Kristoffer Nessø hadde utlignet for gjestene.

Vegard Hansens Kongsvinger sto med to strake tap før onsdagens møte med Sandnes Ulf på bortebane, men der ble det 2-1-seier og tre poeng i banken. Kongsvinger har opprykksambisjoner i år etter at opprykket røk på målstreken sist sesong.

Lien-dobbel

Mjøndalen har slitt i starten av sesongen og tok onsdag sesongens første seier med 3-2 mot sist sesongs eliteserielag Jerv.

Avgjørelsen falt tre minutter før slutt da Kristian Lien scoret på sin egen retur fra straffespark. Lien nettet to ganger i seieren. Mjøndalen har fire poeng etter fem kamper.

Annonse
Annonse

Hødd og Ranheim er topplagene i 1. divisjon og møttes onsdag i Ulsteinvik. Der endte det 0-0, og i og med at lagene rundt ikke vant, leder Ranheim fortsatt med ti poeng etter fem kamper. Hødd er poenget bak.

Overtidsdrama

KFUM Oslo så ut til å ta seieren over Start da Robin Rasch sendte Oslo-laget i ledelsen ett minutt på overtid, men da klokken viste rundt 95 minutter, utlignet Henrik Skogvold til 2-2 for sørlendingene. Han scoret begge målene for Start onsdag.

Skogvold er på lån fra Lillestrøm og har scoret tre mål på tre kamper i sesonginnledningen. KFUM er fortsatt uten seier denne sesongen og ligger sist på tabellen.

Bryne og Fredrikstad spilte 0-0. Det endte 2-2 mellom Skeid og Moss, mens kampen mellom Raufoss og Åsane forble målløs.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 20 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje Sundsbø""Mener du at motstanden mot Møreaksen skyldes at Stortinget ikke følger opp prosjektene i NTP? Om man kjemper mot bevilgninger ...
Terje Sundsbø 21 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrMotstanden mot Møreaksen spriker i alle retninger. Frp og SV har totalt ulike grunner, og har ingen felles plattform for ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøHusk at inngangen var fergefri E39, oppfatta som ein skulle slippe ferge over Romsdalsjorden, og andre fergestrekningar frå Kristiansand til ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrIngen har betvilt at uten Møreaksen så er fergeavløsning til Otrøya og Gossen et fylkeskommunalt ansvar. Men det ingen av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøKorrekt.Uten Møreaksen vil eventuell frgeavkøysing bli eit fylkeskommunalt ansvar.Og, ein fylkeskommune uten økonomisk ryggrad til å gjennomføre dette etter den ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrNei, hovedargumentet for Møreaksen er ikke fergefritt til Otrøya og Gossen. I dette innlegget fra Rasmussen viser han til at ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse