Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
31 januar 2024 11:29
Del på Facebook
Wolt planlegger i første omgang å dekke området som omfatter Innlandet, Kirkelandet, Gomalandet og Rensvik i Kristiansund.
Wolt planlegger i første omgang å dekke området som omfatter Innlandet, Kirkelandet, Gomalandet og Rensvik i Kristiansund.

Leveringstjenesten Wolt utvider på Nordmøre og fra 6. februar blir de blåkledde budene å se i Kristiansund, der de vil levere restaurantmat og andre varer på en halvtime.

Wolt har blitt veldig godt tatt imot i både Ålesund og Molde, og er spent på Kristiansund. Fra før av er Wolt tilgjengelig i Ålesund og Molde. Totalt tilbyr Wolt nå hurtiglevering på et trettitalls steder i Norge.

Annonse
Annonse

I Kristiansund satser Wolt på kjente nasjonale kjeder som Burger King, Sabrura og Espresso House i tillegg til gode lokale favoritter som Cinnamon, Hong Kong Garden og Rådhuset Café.

Wolt tilbyr tilbyr restauranter og butikker i Kristiansund en praktisk løsning for å nå et bredere publikum. Wolt planlegger i første omgang å dekke området som omfatter Innlandet, Kirkelandet, Gomalandet og Rensvik i Kristiansund.

Elisabeth3Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge.

– Etter at vi lanserte Wolt i Ålesund og Molde i høst, fikk vi raskt forespørsler om når vi skulle åpne i Kristiansund. Nå har vi brukt vinteren til å gjøre avtaler med lokale restauranter og butikker, samt signere lokale budpartnere. Vi har blitt veldig godt tatt imot i byen, og nå har vi det nødvendige antall restauranter og budpartnere slik at vi endelig kan tilby hurtiglevering også i Kristiansund. I mange måneder har det mest populære søkeordet i appen i Molde vært nettopp “Kristiansund”, så det er tydelig at det har vært et stort sug etter tjenesten blant folk i Kristiansund. Vi gleder oss veldig til å starte, og se om vi får samme gode responsen i Kristiansund som vi har fått i Molde og Ålesund, som begge har vært veldig gode byer for oss, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge.

Wolt vil inngå samarbeid med rundt 30 ulike budpartnere i Kristiansund, som vil jobbe for å sikre at maten leveres raskt og effektivt til kundene, uansett om de er på jobb eller hjemme.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Wolt sier i en pressemelding at dette vil gi innbyggerne tilgang til et bredt utvalg av restauranter og det gir mulighet for lokale bedrifter til å nå ut til flere kunder gjennom Wolt-plattformen.

I tillegg til restaurantmat, satser Wolt også på dagligvarer og detaljhandel. Blant butikkene i Kristiansund som tilbyr hjemmelevering med Wolt er blant annet Supercash, Huset med det rare i og Aladdin.
Wolt er et godt etablert selskap, som internasjonalt finnes i hele 25 land i Europa og Asia, og fortsetter den sterke veksten i Norge. Wolts tjenester er tilgjengelig på 30 større og mindre steder i Norge, fra Kristiansand og Arendal i sør til Tromsø i nord.

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 3 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse